Kada pomenuste poptis, na orange temu ste poslije update sklonili linuju koja razdvaja post i potpis. Sada čitam sve kao jedno... Deder vratite liniju...
Dakle potpis jeste normalna stvar ...ovo je opis koji treba da sluzi ljudima koji citaju...ko je osoba koja pise i koliko je ta osoba tu na forumu...
Bravo Bravo IRC....mada .....ali stvarno nikome nijesmo dali tu priviliegiju nakon odluke da to ne radimo vise....osim (ponovicu to jos jednom) mog jednog izleta.....
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Kada pomenuste poptis, na orange temu ste poslije update sklonili linuju koja razdvaja post i potpis. Sada čitam sve kao jedno... Deder vratite liniju...
Nemojte da mi brisite postove, pokusavam covjeku da objasnim sta je problem!
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Što se desilo sa temom CDM Beer?
Izbrisana jer jedna takva već postoji, a teme namijenjene spamovanju se uglavnom brisu
kako postoji? oćeš da kažeš da sam ja otvorila topic sa namjerom da spamujem? i ja i ostali?
edit: namjena topica je sasvim nešto drugo.
nothing comes from violence and nothing ever could
Kad bih to htio reći rekao bih. Niko ne ocjenjuje namjere nego se vidi efekat, a nekako si nasla adekvatnu temu koja postojala dje se prica o tome i nastavili.
PS.
Nadam se da je objasnjeno i nećemo se upostati u diskusiju "sta bi bilo kad bi bilo"
Last edited by Hari Krisna; 04-08-11 at 17:36.
https://forum.cdm.me/showthread.php?85693-CDM-Beer
Bezobrazluk.
Postoji li mogucnost da se nick promijeni?
Imate li vi kakve veze sa portalom?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Admini i moderatori nemaju nikakve veze sa uredjivanjem portala.
PS.
Dosta puta je napisano da se nick ne moze mijenjati, brisati
Mada ga citamo.......
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
kad krenem reply to thread postavi mi ovaj logo cdma.. o cemu se radi?
izvinjavam se ako je bilo pitanje
Forum je odavno i ne znam da li se nekad nekome promijenio, ali odluka admina koji vode ovaj forum da se to sad ne radi
nisam siguran treba li ovdje da pitam,ako ne treba onda prastajte......
smiju li da se stavljaju obiljezja nekih ideologija,na primjer ako neko podrzava komunizam da stavi srp i cekic,ako neko podrzava nacizam kukasti krst itd...?
KOSOVO SRPSKO OSTACE!
Nacizam je zabranjen u svakom obliku.
\\OFL•GIC
Zašto kada je kukasti krst preuzet od Budista?
Nacist su prisvojili i orla od Rimljana.
Znači dozvoljeno je staviti srp i čekić (gdje je Staljin pobio na desetine miliona ljudi) a nije dozvoljeno kukasti krst gdje je Hitler pobio milione ljudi. A da stavim neki znak gdje je Pizaro pobio jednu naciju Inka i Maja vi ne bi znali ni šta je to nego bi me pustili... Bitno je da kukasti krst ne smije, to je loše...
Last edited by Goran69; 14-08-11 at 11:27.
Dakle....promijenio sam Bugijev post i makao slova u boji jer sam mu lijepo skrenuo paznju da nije dozvoljeno pisati cijeli post slovima u boji.
Sto se tice ideologije.. Sasvim sigurno su svi simboli nacizma i fasizma zabranjeni. Sto se tice srpa i cekica....nesto se mislim da je to prosto zloupotrijebljeno od strane nekih vladara ali ideologija u svakom slucaju nije bila kao u slucaju fasizma hajde sve da pobijemo koji nijesu kao i mi.
Ja predlažem takođe onda da se uvede malo više principijelnosti na ovom forumu, ako moderatori brišu kada neko Muslimane i Bošnjake u BiH naziva ********ma, da se prišu i postovi đe Crnogorci Srbe nazivaju ********ma, il' još gore kada se toleriše da jedan korisnik koji ima 8.000 postova, samo zbog tih 8.000 postova, dozvoljava da pravoslavne Srbe naziva 'svetosavskim nacistima', ovakih primjera ima na pdf.u istorija i manje na politika ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks