hajperfoun rojaliti
jes da nije bolji od vaših galaksija dvojki, eldži optimus 2iks i iksperija neo, nemam ja para kao vi...
Možda kupim polovni blejd ili alkatel da uđem u vaše android društvo, oću li se obrukat?
dobro, ne treba ka krivit, steka coek pare za bijeli ajfon, da bi "svaka pi*ka bila njegova" :lolblue: how bout a reality check?![]()
(nečitko)
hajperfoun rojaliti
jes da nije bolji od vaših galaksija dvojki, eldži optimus 2iks i iksperija neo, nemam ja para kao vi...
Možda kupim polovni blejd ili alkatel da uđem u vaše android društvo, oću li se obrukat?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
i, kako radi meego na ovoj tvojoj kanti?A ocekujem da ces se pojaviti sa ovim alkatelom od 30ak eura, ubaciti custom rom i reci kako moze da uradi skoro sve sto i galaxy s II :mrgreen: A koliko pricas da ti je telefona proslo kroz ruke, rekao bi covjek da u najgorem slucaju imas iphone 5, nokia n9 128GB i galaxy s III, a ne prosjecan fontele iz 2009-e, od firme na zalasku karijere, i to sa kojim ono OS-om? :highly_amused:
(nečitko)
Pa zar ne može da uradi sve kao galaksi S2? To što neće galeriju da otvori za 0.7 nego za 0.9 sek to ne pravi nikakvu razliku... Vi stavljate u isti koš dobre i očajne telefone, ne ja
Telefon je kupljen pred ljeto 2009 u Singapur prije nego što je stavljen u izloge... Sa onolikim ekranom i onakvom kamerom koja je dan danas pojam za neke, mogu ti reći da je tada svaki android kapkejk telefon bio mnogo bolji od njega, jer je tada OS dobio jedan stravičan apdejt - Camera: Video recording i Upload photos on Picasa...
A prošlo mi je dosta telefona kroz ruke što jes jes... Recimo prije tebe sam iščačkao S2![]()
pa sta da ti kazem, zavidimo ti na telefonuA mogao si mi reci da ti prosle godine donesem iz Singapura jos neko cudo nevidjeno koje "jos nije stavljeno u izloge" (iphone 4 white, da navatas neke ribice
) Nastavi da zivis u 2009-oj i mastaj kako Aino rula (nije ni tad, a to kaze neko ko je do prije 3-4 mjeseca kao primarni tel godinama koristio Sony Ericssone). A naravno da nema razlike izmedju S II i onog Alcatel govanca, to je isti tel, samo drugu naljepnicu stave :?
(nečitko)
Neznam o cemu se radi muka mi je da citam , ali ovo poredjenje iphone prije androida , ja neznam ima li ijedan android tel. da je skuplji od iphone , a u svakom slucaju prije bi uzeo htc desire hd no iphone 4 , a te cure sto se vataju na iphone , takve cure nam ne trebaju
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
Kako zar nije sim free 4 bio 550 a ti si dao 600 za s2?![]()
Koji bi ste telefon uzeli sa ove slike?
http://www.cafemontenegro.com/index....27&news=190207
Bez obzira na cijenu...
ako je ovo Motorola Milestone II onda bih nju a ako nije onda Galaxy S
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
dere u kom smislu?A sa one slike ne bih ni jedan, DHD mi vise odgovara. BTW, zanimljiv clanak ispod slike, dokazuje fabijoline tvrdnje (sto je jasni svima koji znaju da broje samo do 10)
a svi mi znamo da je 19 vece od 48!Naime, Android je vodeća platforma u čak njih 35 njih, a na globalom tržištu Android koristi 48 korisnka pametnih telefona. Android je zabiljžio najveći rast među konkurentima - čak 379 odsto u odnosu na prethodnu godinu.
Na drugom mjestu nalazi se Apple, čiji operativni sistem iOS koristi 19 odsto smartphone uređaja.![]()
(nečitko)
USA - 15 %.mada sad su i oni presli na HTC.
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
Mislio sam na Samsung telefonstvo sa Androidom.
TAKUMI
Citirao sam frenda koji se hvali Samsungom, pa...
P.S. sto je ovo gore?
TAKUMI
to je android koji svjetlosnim macem sijece jabuku na pola![]()
(nečitko)
Pa ja tu vidim i Nokiju/Symbian...
TAKUMI
pricao si na temu samsung vs apple, a samsung satire apple po trzisnom udijelu. Nokija se drzi prije svega zbog ne-simbian telefona, trzisni udio im je opao na nivo iz 1990-ih, a imaju i pola milijardice gubitka. To sve zato jer su najbolji :mrgreen:
(nečitko)
Keneth ja pre no sto sam uzeo samsung za 600e iphone u mobilelend je bio 600+ eura , skuplji je bio , a kad sam ga uzeo posle nekoliko dana je bio oko 550e , znaci godinu dana noviji tel. i bolji sam manje platio i vrijedi svaku paru za razliku od iphone . Ja ne kazem da iphone ne drzi veliki dio trzista , to nisam nidje rekao , a drzi ga zbog tih cijena , i svojih reklama , reklamiraju ga dje stignu , a ako ste gledali reklame na njima pricaju kao da su svijet izmislili i onaj lik kako li se zvase samo sto ne pocne da svrsava koliko se unese i uzivi u pricu da izvinete . I kako drze toliku cijenu ljudi koji neznaju misle kupili su najbolji tel. koji nece nista preteci dok ne izadje novi model iphona . Stime sto iphone ne pravi puno modela bez taj 1 telefon sto imaju kao npr. samsung sto ima milion modela pa im padaju svima cijene . I da napomenem da taj novi model iphona se ne razlikuje puno od starog , vec su dodate neke sitnice koje drugi telefoni vec imaju , a opet na reklame i kampanje oni to toliko hvala i govore kako su prvi put u svijetu telefona unjeli takve stvari . Ja neznam meni je aple ispiranje mozga .
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
Ovdje se samo vrtimo u krug oko apple-a i samsunga i nokije i svih njih na gomilu ... trziste je dovoljan pokazatelj svega i ove statistike
Ko je koristio Apple zna sto je stabilnost i glatak rad , sve kao saliveno i uz to kvalitetni materijali u ruci ...e sad zezaju li zezaju i za sve traze pare ali za neke vrhunske standarde to i nije problem ... (u americi se sve jedno ne moze koristiti piraterija kao kod nas a i plate su im po nekoliko hiljada dolara , pa im nije problem platit igricu 1$ ili neku aplikaciju)
Android je majka za nas jer skoro sve je dzabe , ali josh uvijek nije previshe stabilan, mora se desit vala s vremena na vrijeme neki ''Force Close'' , malo bagovanja, e ova aplikacija moze a ova ne moze, update-i svakodnevni aplikacija i sl.... Dovoljno je rec da nije ni primac iOS-u a to i potvrdjuje upravo ovo sto sam rekao predhodno da svako malo izlaze update-i i novije i novije verzije softwera (dje sipravljaju bugove) (mada svjestan sam i toga da Android koristi vishe proizvodjaca i svaki uredjaj je sa drugacijim hardwerom)
dodao bih da BlackBerry ima strasno dobar OS i mnogo dobre uredjaje ali definitivno nije josh uvijek za nas jer za njega je potreban BIS da bi se mogao iskoristiti skroz , a kod nas jedino T-Mobile pruza tu uslugu pod nerealnim uslovima (tj. kao da je ne pruza)
WindowsPhone7 necu ni komentarisati jer evo vise od pola godine od kako je izasao a nidje se ziv ne cuje ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ne ne ovo su istrazivanja korisnika a i zivimo u demokratiji
tj. sam birash kako zivis hahhahahah
aooo kume ti si josh zakrzljaliji od njega...
naravno da je ista stvar nekom kome ne treba displej od 15", 85mpix, I video hd
za mene je android isti dok god ima vishe od 256rama, makar adreno200 ili pvr530, ako moze da se rootuje I ako moze android 2.+
a ako oce neko top telefon ne mora davat preko 350e tolko je kod mene radnji lg o 2x
Još ništa novo, čekamo ga između 1 oktobra i 31 decembra...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks