Ovaj je dobitni 100% :P
Partizan - Genk ~ 2-x @15.00
Vaslui - Twente ~ 2-x @17.00
Ne mosh dobit ovim normalnim putem vishe to je chudo jedno sve nekakva lijeva iznenadjenja, sprdnja.
E da bog da pali obojca, eto tolko.
Probati plzen x-1.
Para vrti dje burgija neće.
Ovaj je dobitni 100% :P
Partizan - Genk ~ 2-x @15.00
Vaslui - Twente ~ 2-x @17.00
Ne mosh dobit ovim normalnim putem vishe to je chudo jedno sve nekakva lijeva iznenadjenja, sprdnja.
Ja cu ovo da ispratim, pa kud puklo...kao singlove naravno..ositive:
03.08.2011, 19:00 Mjřndalen - Hřdd - 2 2.50 03.08.2011, 19:00 Asker - Lřv Ham - h0:1 - 1 2.50 03.08.2011, 19:00 Kongsvinger - Alta - h0:1 - 1 2.30 @14.38
http://www.radnici.com
Last edited by Dragan; 03-08-11 at 14:54.
a ja cu da probam tacan rezultat partizana u regularnom toku
Partizan - Genk TR 2:1, @8.00
mada bi volio da partizan prodje dalje u regularnom toku...
Who let the dogs out
partizan 1 lagano![]()
Partizan GG. To je najbolje odigrat'. Bar meni.
Ne igram iz nikakve mrznje te godine kad su igrali protiv Real Madrida cak sam navijao za njih iako sam inace navijac Crvene Zvezde, ali nocas jednostavno ja ne vidim tu nikakvog keca, cak hrabriji mogu 2 probati ja cu sigurnije 20 eura za skoro 40 x2, ipak sampion Belgije tesko ce pasti, vidjeces...
stari ti padas ahahaha, salim se ja malo![]()
Tako su mnogi trpali na genk 1-1 ,H1 , 1 i na kraj im je i jedva ta 1-ca upala, a ti Serpentina odgledaj prvo neku utakmicu Partizana pa onda tipuj, ne kazem ja da ce Partizan 100% pobijediti ali po prikazanoj igri u prvom mecu bili su mnogo bolji rival a tebi ako je krivo gledaj Baliste ti si njihov!
---Chelsea Fc---
Ja ne pricam napamet, ti treba da se bavis fudbalom da bi znao kako to ide, kad najvise treba pobjeda dolazi najteze, i panatinaikosu je trebala pobjeda al nista, isto mislim da ce se nocas desiti sa partizanom , oni moraju jurisati gol - , vjeruj mi da nije to lako, oni ce morati napadati iako sam cuo izjavu trenera partizana da cemo krenuti oprezno, dovoljan je jedan kontra napad genka i da srusi sve onda je jos teze mogu vratiti u mecu, ali vi se nikada niste bavili fudbalom pa slabo znate, ni ja ne kazem 100% nece doci kec, ali kazem da imam osjecaj da ce partizan pasti nocas, zato sam i igrao x2, nije tu prisutan nikakav inat ili mrznja vec osjecaj i znanje, a moze se zavrsiti i 3-0 za domace ali otom potom vidjecemo![]()
Najbolje je ti da ne komentarises nesto sto ne znas jer vidim da si veliki pojmas, odje nam prosipas pamet, i ti si jedan od onih koji je sa 50e pokusao Genk 1-1 i H1 pa je znas sta vec dobio!
---Chelsea Fc---
valja probat ovog genka 2-2 sa 10 eura. dobar je dobitak
ako je skendija mrtva mogla da vodi u prvom poluvremenu (promasili penal za vodjstvo :mrgreenne vidim zasto im genk ne bi moga uvalit (objektivno bolji su sastav) 2-3 komada za 90 minuta.
Pametni,nisu promasili penal nego je Stojkovic odbranio, vidji nesto pa onda pricaj pametni, pamet preliva iz tebe a prvu utakmicu uopste nisi ni gledao,ne znas ni u kojim je dresovima Genk igrao!
---Chelsea Fc---
Ne smije se igrat protiv Partizana, ne? Kad bi ja navijacki igrao kladionicu, izgubio bi mnogo vise para no sto jesam. Meni je to x2, i to govorim evo 2-3 zadnja dana GG mi je za igru.
Ako prodju svaka im cast, ako ne meni 70e vise u dzep i kraj.
Vidjecemo posle utakmice ko ce da place, ima opet Srbi da nabijaju kompleks!
---Chelsea Fc---
Mene licno Srbi ne nabijaju kompleks. A i ne znam zbog cega bi mi nabijali komplekse da ti pravo kazem.
i gg je ok , ja sam samo rekao svoje misljenje x2 ovaj pojmas odmah vice mrznja ovo ono, ne mrzim nijednu ekipu masino, ja sam sportista ne mrzim fudbal i fudbalske ekipe, ali sam rekao svoje misljenje i igrao x2 zasto bi navijao za partizan kad je dobra kvota na x2 i lagano za 90 min udvostrucio parea moze i gg 1-1 npr
Nisam se tebi ni obratio nego upade izmedju redova![]()
---Chelsea Fc---
nemoras ovo mjesto ispolitizovat.
sto se genka, partizana i uopste fudbala tice bolje znam ja ovako napamet (pa ne gledao ih 2-3 puta godisnje) no ti sto ih "pratis u kontiniutetu". Uostalom vidi se kakav si poznavaoc doticnog sporta:lolblue:ima opet Srbi da nabijaju kompleks!
to su gomila luzera, i prodajom Savica (momak je bukvalno sam drzao odbranu)s tim sastavom ne mogu ni ligu evrope igrat a ne sledece kolo koje vodi u ls.
tipkamo se poslije utakmice lepi.![]()
Ne znam cemu ovolika rasprava koja ide off topic.
Ko osjeca, zna ili oce da proba da odigra neki tip, neka postavi i ispise ako hoce kratko ili duze obrazlozenje. Jer ovakva polemika ne vodi nikuda.
Who let the dogs out
albanci smirite se ipak vi dolazite odje samo na dnevnicu i konzervu ribe&struc leba , partizan 1 kao vrata od Milove kancelarije
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
Pobro ne uzivljavaj se previse, strucnjace ,zavrsili smo svaku pricu... Vratite se kladionicu,dozvoljavam vam...![]()
---Chelsea Fc---
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks