mi ne mislimo na taj![]()
Crni Audi A6 sa Oz tockovima, tamna stakla ali nije mat,vozi jedan moj poznanik tako da ga nazovem je 2.0 TDI 170ks
P.S imao je prije Audi A4 isto novog 2.0 nije bio star vise od godinu ,dao je njega i 11 hiljada eura doplatio,za sesticu ovu sad.Inace radi u policiji a pun para
Last edited by whiterswalker; 02-08-11 at 22:07.
ali imaju iste tockove haha
ALi sto je najjace samo je cuo za VW i AUDI ,druga auta ne postoje tipicna zatupljenost,a jos gore imam u komsiluk jednu porodica ima 4 vw auta hahah omg
otac vozi pola stariji model ,gledaj ovo sad jedna cerka vozi pola okasa crvene boje ,druga vozi pola plave boje (model od 02,okas) a sin ima Passata b5.5 haha
P.s jabuko sto ti brisu ove postove?
jer crni, ali nije mat.. i noviji je model od toga sto ti mislis stevane.. :P (valjda)![]()
Isti kao ovaj gore, mat crni, dvije debele spulje, i ima zvuuuk, kao da je RS6, a ne neki "obicni" a6
Njega sam ja vidio, cekaj, mislim da nema crna nego "zeljena" stakla...
TAKUMI
e ne znam.. i ovaj ima 2 spulje
zvuk mu nisam cuo.. ali nije mat :S
ugl felme neke miš boje OZ, BOMBA!;D
pogledacete izbliza SPULJE tom mat crnom 2.8 ili 3.2 sto god da je.
Izgledaju kao lonci sa pijace. Crni lonac i nekakav tuzni hrom nastavak. Bas izgleda jadno.
A mislim da je samo stavio te lonce i makao katalizatore.
I oce da se trka kad god me vidi![]()
Originally Posted by my name is ...
nije na strane nije...zivi nedje cini mi se u toloshe ili tako nesto
Originally Posted by my name is ...
a ovaj je bio...barem prijee 3,4 mjeseca.. studira na udg trile :P
Ovaj?
nije taj..nego noviji od ovoga sa onim novim audijevim felgama..![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Imam isti problem sa dujama i trujama GTI, peglas ih i onda idu kuci, rade dodatne modifikacije (odvrnu saraf od plina) i sjutra dan te cekaju na semafore...
Pricacu sa sefom mjesne zajednice da ga izbacimo iz MZ, poslacemo ga put Momisica...
TAKUMI
posaljite ga u zagoric , 20 em3-ja da ga peglaju da padne u depresiju kad skonta da to auto nicem ne valja
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
4.2 je motor na taj mat A6 o kojem pricate...
Ovo je taj audi o kome pricate, enjoy je bio u pravu.. Ja sam vidio jednu curu na udg da je dosla sa njim, brukica kakav zvuk ima
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.223338201018154.63216.194562127229095&type= 1
![]()
Last edited by Archi; 03-08-11 at 11:27.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ovaj trenira samnom u teretanu svaki dan je audika ispred gyma kod masinske ;p 4.2
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ja sam vidio kada ga je cura vozila, sad dal mu je djevojka il sestra veze nemam, mada ja ovo ni jednoj ni drugoj ne bih dao da mi sjedne za volan![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
eto on je dao.sto ti je ljubav. e dobro to smo rijesili ko vozi a6 mat.uh dobro je.
ajmo dalje
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks