radi li ko olaksavanje zamajca u cg ?
Kakav je cv joint boot?
TAKUMI
radi li ko olaksavanje zamajca u cg ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Jeste da nema veze sa automobilom, ali ima sa saobracajem:
Prijatelju je oduzeta vozacka dozvola, i dobio je neki zapisnik na licu mjesta, ali u njemu nema nista da pise kolika je kazna, dje da je plati i na koliko je oduzeta vozacka. Kako da mu to provjerim, posto je on van CG trenutno?
dje ti ja taj, kolko parA? i jel umije on to zavrsit strucno ? plus skida li on, il ga ja donosim, u hr je skidanje olaksavanje , balansiranje i vrcanje sve za 100 ojra
Ti skidas, poneses kod njega na Konik, kazes mu koliko mm, mozda ce ti uzet 20-30 eura.
TAKUMI
hehehehe sweet to je prakticno dzabe , al ako cu ga skidat , no cu pitat kolko da sve on zavrsi , nemam zivaca ja za to
Pa onda ce ti uzet jedno 70-80 eura, ako uopste rade skidanje getribe...
TAKUMI
nemam sa tim problema,to je jeftinije nego hr onda, i da je 100 opet nema puta i cimanja
hahahahahahahahah izio sam dvije kasike selenie umjesto maslinovog na shte srca , pa ne znam dje sam , zvija mi glava ka klipovi u gta
valjda ce mu stic poziv za "sudjenje" i na poziv pise dje i kad.
makar je tako meni bilo. uglavnom, ako mu je republicka uzela onda mu je u mup u zagoric, a ako su ovi obicni onda je u cb (valjda)
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Vala, onaj MUP u Zagoric je uredan, lijep, moderan...
Kako im nije sramota, a uzimaju milione od naroda jadnog.
TAKUMI
interesuje me kqako se zove originalno ona plastika sto dodje ispodbranika prednjeg?
ne mogu nac to sanse nema a treba mi
na onoj prijavi u vrhu stoji koji mu je organ oduzeo vozacku i nakon 60 dana neka ide kod njih da je uzme, jer ako je ne podignes oni je salju u onaj grad dje je izdata, jer ako bude ceka poziv za sudjenje...
evo mene, kakvo sam sra*nje bio napravio prosli avgust, kad me hvatala policija, kad su izdate potjernice i cuda ugrozavanje javnog reda i mira pa mi evo godina nikakvi poziv nije stiza.
Ako mu je oduzeta u PG, ili je u Zagoric ili u novu zgradu Uprave policije, trece nema.
Mozhe li se u Srbiju bez punomocja? Da idem sa autom koje nije na mene registrovano?
Slazem se.
Ista stvar , 2 puta su mi je oduzeli do sad ,prvi put prije 2 godine , nista mi nije stizalo ,istece rok ,ja se ne zaletim odma i posle 20 dana od isteka roka odem tu dje se licne i pasosi vade i nadji mi je zena tamo i dadne mi je,nista da platim nije pominjala, nista za to nije ni stizalo, drugi put u oktobar je bilo zbog alkohola u mojkovac oduzeli mi je, i opet ja saceka pa sam nedje u februar na isto mjesto otisa po nju i opet mi je dala, e tu mi je stiglo za sud da se pojavim,nisam se pojavio ,i od tad nista nije stizalo.
A price kad mi je oduzmi drugovi ah ne gine ti 200-300e , sestra veli a to su ti kazne od 50-150 nista platio nisam , za kazne da ne pricam ,centa od mene nisu gledali....
---Chelsea Fc---
A ako je na autu skroz otpao gornji dio rucke od mjenjaca (onaj dio sto ide u ruku) kako ide dalje, mora se kupiti nova rucka? Koliko kosta? dje je ima? ko to moze zamijeniti?
:*
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks