Sto je sa dark style-om ? Odnijednom pobijeljese postovi ?
Dok ja ne postanem administratorka, nista.
Goran ti je na prosloj strani o tome pisao, pa obrni, okreni.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Sto je sa dark style-om ? Odnijednom pobijeljese postovi ?
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Dobili smo smajlije, neke zaebancijice jos... Malo se revolucija odje (iz)diglo... Nista, podesi to ponovo. Probaj, tj.
Ja nisam u Dark Style-u, pa ne znam.
Nece, evo ima dosta tih stilova, vala se mogao ostavit onakav kakav je, inovacije su dobre, ali u granicama. Ko ce se sad opet navikavat...
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
super su smajlici, nego moze li se ovaj naslov posta, i ovo default malo smanjit, jer se gubi preglednost, a rijetko ko ikad ispunjava naslov posta
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Toliko je dobrih smajlija, a ubace se najgrdji koji postoje
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ajde mi sad objasnite zasto ste izmijenili Dark Theme?! Zasto ste stavili bijela polja za postove?!
A naravno, niste stavili da su fontovi druge boje i podvuceni KAD JE LINK UPITANJU na istu temu.
I am so post-rock I shit sad birds.
Namjerno smo to stavili, samo da nerviramo vas nekolicinu!
(Forum je update-ovan, i zbog toga su moguce greske u forumskim stilovima. Bice ispravljeno u skrije vrijeme.)
\\OFL•GIC
sto cinite s ovim updatom, prevazisli ste apple.![]()
Zašto taj famozni potpis iliti Custom User Title, nije fino dostupan svima?
Ako već postoji opcija da ga korisnik mijenaj po želji, ne vidim ni jedan opravdan razlog za njegovu zabranu.
To što radite stvarno nema logike.
The more things change, the more they stay the same.
Ovi su vam smajli skroz nepregledni, i ima ih meleon! rascistite to malo..
To sto ti ne vidis logike nikako ne znaci da je nema. Sve je objasnjeno samo treba malo unazad citati jer forum nije samo zadnja stranica i sopstvena logika. Za one koji nijesu procitali najkrace moguće - potpis ispod nicka se u principu ne mijenja, a ako neko misli da ima bas neki velji razlog onda jednostavno napisati PM adminu foruma i on ce dati adekvatan odgovor. Ostali su zamoljeni da ne spamuju śetuju nekog koji postavlja pitanja.... itd
Kakav to treba biti "velji" razlog??? Primjer neki mi navedi.
Tu es mon héro!
e da mi je znat koji im je foruim uzor, pa ubacaju ove smajlije, i ko to odlucuje..
@ no-mercy, to treba da navede onaj ko hoće da mijenja, a vjerujem da ima neki bolji (ili velji) razlog osim "tek onako" da svaki cas trazi zamjenu. Sve to ocjenjuje admin i odluci da li promijeniti ili ne.
@stevann, Admin donosi sve odluke i sto se tice izgleda foruma i svega ostalog.
Last edited by Hari Krisna; 02-08-11 at 20:57.
Ne nijesmo nikome promijenili...ja sam...ponovicu to promijenio jedan nesto ne razmisljajuci ...ako vam i taj njen smeta mogu da ga maknem.... sto se tice smajlija..dodju zajedno sa forumom.....i takvi su kakvi su....zar je zaista potrebno da gubimo vrijeme na te stvari.....
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Ne smijem da ti odgovorim
Izvini.
gorane, sta je sa velicinom ovog default-a i topica posta, mozete li to smanjiti, stvarno smeta a niko ga ne ispunjava?
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Prisjeticu se poznate recenice sa IRC.motd, i ako mnogi ne znaju sta je to. Pristup forumu je privilegija, a ne pravo. Ako niste primjetili, vec 20 godina zivimo u kapitalizmu, sistem zasnovan na privatnom vlasnistvu. Ovo nije socijalni forum Vlade Crne Gore, vec privatna svojina. Ako administrator daje nekome privilegiju na forumu, to je njegovo pravo. Zasto se on mora pravdati?
\\OFL•GIC
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks