View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 647 of 2251 FirstFirst ... 14754759763764364464564664764864965065165769774711471647 ... LastLast
Results 16,151 to 16,175 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iskreno, dosta teska grupa. Ipak Ukrajina i Poljska imaju nesto sto mi nemamo - tradiciju! Ako mislite da smo trenutno bolji od njih, onda cemo do pocetka sledecih kvalifikacija biti duplo jaci. Nasi igraci su vec poceli da se prodaju dobro, a imacemo jos jedno kvalifikaciono iskustvo.
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

po cemu su poljaci i ukrajinci bolji ili jednaki sa svajcarcima i bugarskom, po meni su gori tako da zrijeb i nije los. stimsto sad nema velsa koji je jaci od ovih indijanaca i mogu posluziti da se ociste parni uigramo malo i sl. u svakom slucaju bice zanimljivo))
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Tacno lepetanac.laksa nam je ova nova grupa no ova sadasnja.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

nije teža od prošle ali ima jedna velika razlika - prošle kvalifikacije smo počeli kao autsajder, nijesu nas gledali kao na rivala za plasman. u utakmice smo ulazili opušteno i to je dalo rezultat. već od bugara se viđelo koja je razlika kad igramo kao favoriti i pod "moranjem" i kad nas protivnici dobro poznaju.
    kao što i prije rekoh, trenutno smo jači jer oni odavnu ne igraju zvanične utakmice, ali pošto obično bar jedan domaćin bolje prođe kući nego što bi inače,mogli bi da naprave solidan rezultat (npr četvrfinale) što bi moglo da ih digne. uz to ukrajinci su imali odličnu omladinsku ekipu prošle godine i za očekivati je da neko od njih do iduće jeseni uskoči i u A tim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e nogu slomio capljo jedna...greota kakve patriote sjede kuci, dok ovaj igra...
    http://img684.imageshack.us/img684/7289/unledhum.png

Click image for larger version. 

Name:	Untitled.jpg 
Views:	144 
Size:	13.5 KB 
ID:	61796
    Last edited by Da$a; 31-07-11 at 21:18.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sto to,jel zabranjeno da Srbi igraju za Crnu Goru?Inace se slazem da bi trebao manje da igra za reprezentaciju,ali iz drugih razloga.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Ispade kao Hrvatska i Engleska za Euro 2008 i SP 2010
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    A sto to,jel zabranjeno da Srbi igraju za Crnu Goru?Inace se slazem da bi trebao manje da igra za reprezentaciju,ali iz drugih razloga.
    a jes brate...koliko momaka ima koji bi zivot dali da nose onaj grb na grudima a koji umiju da trce...
    ja potpuno razumijem momke poput drincica, base, ukoliko se osjecaju tako, ali kad mi dodje jado iz ribnice da srbuje, a vidio je samo na slike srbiju muka me uvati...
    vjeruj mi, da je ikakvu sansu ima da zaigra za srbiju nebi se obrta put ovamo...srecom nema ni za jedne ni za druge sanse da ce zaigravat...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Ispade kao Hrvatska i Engleska za Euro 2008 i SP 2010
    a nece valjda onako

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Da$a View Post
    a jes brate...koliko momaka ima koji bi zivot dali da nose onaj grb na grudima a koji umiju da trce...
    ja potpuno razumijem momke poput drincica, base, ukoliko se osjecaju tako, ali kad mi dodje jado iz ribnice da srbuje, a vidio je samo na slike srbiju muka me uvati...
    vjeruj mi, da je ikakvu sansu ima da zaigra za srbiju nebi se obrta put ovamo...srecom nema ni za jedne ni za druge sanse da ce zaigravat...
    nikad ga nisam volio kao igraca i ne zasluzuje taj dres, sad jos manje kao covjeka. znas koliko ima crnogoraca koji su bolji od njega i ljepse trce ako ne sto drugo. nego ima vezu jaku koja ga gura
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Vidjecete Balica protiv Albanije, i Jovanovic i Pejovic su povrijedjeni.

Bar ima da grize i skube za taj dres.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pu od sad ga podnosit ne mogu... dje vidjoh ovo i ovako mi je odvratan bio.... uiiip!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

I vi zakljuciste na osnovu jedne FB poruke njegovu nacionalnost, emocije... Nije on napisao, vec se samo zahvalio. Je li trebao tu da razveze neku diskusiju s tim jednocelijskim organizmom stomu je cestitao?!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    I vi zakljuciste na osnovu jedne FB poruke njegovu nacionalnost, emocije... Nije on napisao, vec se samo zahvalio. Je li trebao tu da razveze neku diskusiju s tim jednocelijskim organizmom stomu je cestitao?!
    Ma i da jeste i da nije ne vidim kakve veze ima kad igra za reprezentaciju i vidi se da se trudi koliko može. Ovo sinoć pročitah preko mobilnog i rekoh ko zna što je tu napisao jer se preko mobilnog ne vidi, kad na kraju tresla se gora rodio se miš. Hoćemo li sad da se prebrojavamo nacionalno po reprezentaciji? I onda će bit: na popisu je bilo toliko i toliko određene nacije a u reprezentaciji su manje (ili više) zastupljeni. Ne budimo smiješni i vratimo se temi, a za ostale komentare imate podforum Politika.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Evo Ćiro Raičević za Vijesti govori o Ukrajini
    ----------------------------------------
    Raičević: Ukrajinci nemaju Jovetu i Mirka

- Crna Gora ima realne šanse da bude bolja od Ukrajine u grupi - smatra nekadašnji kapiten Budućnosti i bivši crnogorski reprezentativac Mirko Raičević, koji je već četiri godine ”na licu mjesta”, promijenio je čak tri ukrajinska kluba (Zarja, Černomorec, Zakarpati).

- Da Ukrajinci imaju toliko dobrih fudbalera onda sigurno ne bi uzimali fudbalere iz drugih zemalja. Tako je ukrajinski pasoš prije neki dan dobio Brazilac Edmar, napadač Metalista, i uskoro će debitovati za reprezentaciju, iako ima 30 godina. I Marko Dević, koji je rođen u Beogradu, takođe igra za Ukrajinu - kaže Raičević za “Vijesti”.

Po njemu, Crna Gora je u ovom momentu bolja reprezentacija od Ukrajine, iako iza nekadašnje sovjetske republike stoje zaprepašćujuće brojke - čak 45 miliona stanovnika i 692 hiljade registrovanih fudbalera!

- To su brojke zbog kojih će Ukrajina sigurno potcijeniti Crnu Goru. Zaključujem to i po atmosferi u ovdašnjem fudbalu. Čak se i moj trener u klubu čudio kako tako mala zemlja može postiže tako dobre rezultate. Nije imao pojma koliko smo dobri, a tako ovdje razmišljaju i ostali - kaže Raičević.

Nakon Evropskog prvenstva koje će narednog ljeta organizovati sa Poljskom, Ukrajini slijedi smjena generacija.

- Ševčenko je već najavio da će mu Evropsko prvenstvo biti oproštaj u reprezentaciji. Siguran sam i da će se Voronjin oprostiti zajedno s njim, dok je moguće da Timoščuk iz Bajerna odigra još jedan ciklus, ali tada će imati 34 godine - kaže Raičević i ističe da Ukrajinci nemaju tako dobre mlade fudbalere.

- Problem je u tome što Dinamo Kijev i Šahtjor, koji su nosioci ukrajinskog fudbala, nemaju vremena da forsiraju mlade fudbalere. Oni traže gotove “proizvode” i većinom se oslanjaju na strance, koji su im najbolji fudbaleri. Zbog toga trpi reprezentacija. Selektor Oleh Blohin, koji mi je bio direktor u Černomorecu, sada pokušava da sklopi tim, ali ne ide mu baš najbolje, Ukrajina je na posljednjih nekoliko mečeva igrala zaista loš fudbal - kaže Raičević.

Ni činjenica da su Ukrajinci prije dvije godine osvojili Evropsko prvenstvo za omladince ne bi trebalo da ima preveliku ulogu, smatra nekadašnji kapiten Budućnosti.

- Sve su to relativne stvari, na primjer mlada reprezentacija Ukrajine nedavno je doživjela debakl na Evropskom prvenstvu, baš je razočarala.

Ukrajinci, ipak, imaju nekoliko dobrih fudbalera.

- Napadač Dnjepra Antonov nedavno je debitovao i on je budućnost reprezentacije. Tu je i njegov saigrač Konopljanka, ima 21 godinu i izuzetno je dobar igrač, pa četvorka iz Dinama Jarmolenko, Milevski, Galijev i Garmaš. Ne treba zaboraviti ni Rakistkog i Čigrinskog iz Šahtjora. Sada kada nabrajam, jasno je i meni da Ukrajinci imaju bolji tim nego što igraju - kaže Raičević.

“Problem” je, naravno, i u Crnoj Gori.

- Ukrajina nema fudbalere kao što su Vučinić i Jovetić, rekao bih nemaju ni približno takve individualce. Uz kvalitet ostalih igrača, te atmosferu i samopouzdanje koji su značajno narasli u ovim kvalifikacijama, Crna Gora ima realnu šansu da završi ispred Ukrajine - kaže vezista Zakarpata.

Raičević je bio dugogodišnji kapiten Budućnosti, odigrao je i tri meča za reprezentaciju prije nego što se otisnuo u Ukrajinu - preko Zarje i Černomoreca stigao je do Zakarpata, koji se bore za povratak u Prvu ligu.

- Super smo startovali, na prva tri meča zabilježili smo sve tri pobjede i vjerujem da se ove sezone vraćamo u Prvu ligu, pošto smo prošle propustili šansu u posljednjim kolima.

Ševčenko želio Crnu Goru

Ukrajina je prezadovoljna žrijebom, i jedina žal izabranicima Olega Blohina je što im iz najjačeg šešira umjesto Engleske nije zapala Grčka.

Ukrajinski mediji nisu o žrijebu tražili mišljenje selektora usredsređenog na utakmicu 10. avgusta sa Švedskom, već od najvećih zvijezda ukrajinskog fudbala.

- Zadovoljni smo žrijebom, a grupa je interesnatna. Sa najvećim favoritom, Engleskom, igrali smo u prethodnom ciklusu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i uprkos njihovoj furioznoj igri pred Južnu Afriku, jedini smo uspjeli da im nanesemo poraz. Sa Poljskom se odlično znamo i skoro smo igrali prijateljsku utakmicu, dok nam sa Crnom Gorom, Moldavijom i San Marinom tek slijedi upoznavanje - kazao je vezista Bajerna Anatolij Timošćuk.

Ukrajinci su sa čuđenjem ispratili komentar predsjednika FSCG Dejana Savićevića da će se Crna Gora ravnopravno sa Ukrajinom i Poljskom boriti za drugu poziciju, tim prije jer njihovi eksperti i najveća zvijezda Andrej Ševčenko iz drugog šešira upravo željeli “sokole”.

Ipak respekt Fabija Kapela prema našoj selekciji nije ostao nezapažen, a još manje prognoza sajta Goal. com, da će Crna Gora biti druga. No, žrijeb je u stvari bio u skladu sa Ševinim željama prije izvlačenja.

- Najbitnije nam je da iz prvog šešira ne izvučemo Holandiju i Španiju, a iz drugog Francusku. Najbolje bi bilo da nam iz drugog šešira rival bude Crna Gora a iz petog San Marino. Što se tiče ostrvskih selekcija ne bih želio da to budu Škotska ili Vels, ali iako najjača na Ostrvu, Engleska i nije rival kojeg bi želio da izbjegnem po svaku cijenu - govorio je Ševčenko prije žrijeba.

----------------------------------------
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

dajte ljudi stvarno ste neozbiljni sa ovim prebrojavanjem. Ovo je lako mogla bit i zajebancija, a i da je srbin ne znam kakav je to problem. najvažnije je da dok igra daje svoj maksimum za CG, a osjeća li se crnogorcem, srbinom, albancem ili kinezom mislim da je za ovu temu krajnje irelevantno. meni se čak i sviđa što u svim sportovima imamo igrača raznih nacionalnosti u timu, a neki od njih su i kapiteni. u sportu bi valjda politika trebala da bude prevaziđena, a ne sad da i njima brojimo krvna zrnca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    nikad ga nisam volio kao igraca i ne zasluzuje taj dres, sad jos manje kao covjeka. znas koliko ima crnogoraca koji su bolji od njega i ljepse trce ako ne sto drugo. nego ima vezu jaku koja ga gura
    Nemoj da pricas napamet,Znam Luku licno i znam da je jedan od rijetkih koji bas nikog nije imao kada je pozivan prvi put u reprezentaciju,i nikakvu vezu nema,da ima igrao bi u prve.....i u pravu je Mr.Sinjore,je li on napisao da je srbin itd.,lagano se zahvalio liku i kraj price...
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako bi volio da otresemo ukraince prsle samo zbog Sevcenkovih izjava,splacina prepotentna,kako nece igrat i on ove kvalifikacije da ga malo Savic spakuje,steta...

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Nemoj da pricas napamet,Znam Luku licno i znam da je jedan od rijetkih koji bas nikog nije imao kada je pozivan prvi put u reprezentaciju,i nikakvu vezu nema,da ima igrao bi u prve.....i u pravu je Mr.Sinjore,je li on napisao da je srbin itd.,lagano se zahvalio liku i kraj price...
    Ma to je jasno ko god hoće da razmišlja no nažalost pljuvanje je postalo nacionalni sport. Ne bi trebalo ništa dodavat ovom tvom postu.
    Quote Originally Posted by afi View Post
    Kako bi volio da otresemo ukraince prsle samo zbog Sevcenkovih izjava,splacina prepotentna,kako nece igrat i on ove kvalifikacije da ga malo Savic spakuje,steta...
    Ako objektivno sagledaš stvari da sam na njihovom mjestu isto bih želio Crnu Goru u drugom šeširu. Nije tu ništa Ševčenko ponižavajuće rekao. Trenutno smo iznenađenje i nerealno u drugom šeširu.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post

Ako objektivno sagledaš stvari da sam na njihovom mjestu isto bih želio Crnu Goru u drugom šeširu. Nije tu ništa Ševčenko ponižavajuće rekao. Trenutno smo iznenađenje i nerealno u drugom šeširu.
    U redu je to,nego sam i na nekim drugim sajtovima citao njegove izjave u vezi zrijeba kako im je Engleska rival za prvo mjesto a da ce bit drugi lagano u najgoru ruku....malo pretenciozno moras priznat...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo neka se oni opuste i potcijene nas... To nam ide na ruku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Naravno da bi svako pozelio nas iz drugog sesira. Kao i Grcku iz prvog.
    Cak i ako se plasiramo na EURO i tamo pokazemo zube, nece se mnogo promijeniti.
    U tome lezi i nase najache oruzje.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Nešto više o protivnicima možemo pročitati u ovdašnjim medijima za koje govore naši igrači

Izvor: Vijesti

----------------------------------------------------------------
    MLADEN KAŠĆELAN već četiri sezone igra u poljskoj

Priželjkivao sam Poljake, bolji smo od njih!

Toliko dobro poznajem tu reprezentaciju da sam ubijeđen da smo bolji i da ćemo završiti naredne kvalifikacije ispred njih - kaže Kašćelan za “Vijesti”

Mladen Kašćelan četiri godine igra u Poljskoj (LSK Lođ i Jagielonija) i jedan je od rijetkih koji je priželjkivao baš Poljake iz četvrtog šešira.

Kaže da je na strani Poljske kvantitet, a na strani Crne Gore - kvalitet.

- Poljska je velika zemlja, sa puno stanovnika, registrovanih fudbalera, navijača, prave se i moderni stadioni... Ipak, ja sam želio da izvučemo Poljsku. Toliko dobro poznajem tu reprezentaciju da sam ubijeđen da smo bolji i da ćemo završiti naredne kvalifikacije ispred njih - kaže Kašćelan za “Vijesti”.

Po vezisti Jagielonije, Poljaci su se posljednjih godina malo udaljili od svog neladašnjeg stila.

- Pokušavaju da što više baziraju igru na tehnici i atraktivnosti. Fali im, međutim, kompaktnosti i borbenog duha, što su stvari koje bi trebale da nam donesu prednost. Posebno su slabi u gostima. Nedavno su, na primjer, izgubili u Litvaniji u prijateljskom meču, igra je bila katastrofalna.

Nakon što nisu uspjeli da se plasiraju na dva posljednja takmičenja, a naročito nakon totalnog fijaska u prethodnim kvalifikacijama, gdje su bili bolji jedino od San Marina, raskrstili su sa starijom generacijom fudbalera i pokušavaju da naprave novi tim - ističe Kašćelan.

I selektor František Smuda mnogo luta...

- Mislim da je u posljednje dvije godine kroz reprezentaciju Poljske prošlo čak 50 fudbalera. To su uglavnom mlađi fudbaleri iz domaće lige. Reprezentacija se još formira, igra puno prijateljskih utakmica kako bi se spremila za Evropsko prvenstvo.

Kašćelan ističe da je Poljska naslabija u odbrani, a da je najbolja u napadu.

- Primijetio sam da su jako “tanki” u posljednjoj liniji, posebno na mjestima centralnih defanzivaca, što su i pozicije na kojima selektor mijenja najviše fudbalera kako bi našao prava rješenja. Ni sredina nije jača strana tima.

Napad je dobar, tu ima klasnih fudbalera kao što su Levandovski iz Borusije Dortmund, moj nekadašnji saigrač iz Jagielonije Grohitski, koji je sada u Sivasporu, pa i Jeržejevski koga je Trabzonspor platio pet ili šest miliona. Ali, s druge strane, to nisu klasični individualci koji jednim potezom mogu da riješe meč, kao što mi imamo Jovetića i Vučinića - smatra Kašćelan.

Urkos tome, Poljska je priželjkivala Crnu Goru iz drugog šešira.

- Koliko sam mogao da shvatim, oni smatraju da smo nezasluženo tako visoko i zadovoljni su što igraju s nama. Takođe, s nevjericom prihvataju podatak da smo odigrali 0:0 u Engleskoj. To potcjenjivanje bi takođe mogla da bude naša šansa.

Kašćelan je upozorio i na atmosferu na poljskim stadionima.

- Poljaci su velike patriote, a ima ih skoro 40 miliona i nije im teško da napune stadion. Ambijent je dobar, ali kada smo mogli na “Vembliju”, moći ćemo i u Varšavi, Gdanjsku, Vroclavu, Poznaju... - zaključuje Kašćelan.

Bonjek: Pažnja na Crnogorce

U mnoštvu euforičnih komentara u Poljskoj nakon što je iz drugog šešira izvučena Crna Gora, izdvojila se izjava Zbignjeva Bonjeka, jednog od najboljih poljskih fudbalera u istoriji.

- Mi smo narod sklon euforiji. Vidim da smo odmah potrčali da proglasimo dobar žrijeb. Mislim da smo dobili grupu koju bi morali da posmatramo sa više uvažavanja.

Posebnu pažnju treba da obratimo na Crnu Goru, koja nije tako laka reprezentacija kako se mnogima čini. Isto bih rekao za Ukrajince, koji nisu slučajno bolje plasirani od nas na rang-list Fife - istakao je nekadašnji as Juventusa.

Izvor: Arena

HALO KIŠINJEV - Miloš Krkotić govori o Moldaviji

Realno, Crna Gora je mnogo kvalitetniji tim

Moldavija je selekcija koja ima potencijal da iznenadi sve nas u grupi. Od njih ne smijemo da izgubimo bodove - rekao nam je reprezentativni golman Srđan Blažić neposredno nakon što je saznao protivnike u grupi H.
    A, koliko je Moldavija jaka, te mogu li predstavljati nagaznu minu - pitali smo Miloša Krkotića, nekadašanjeg fudbalera Zete, sada vezistu Dačije iz Kišinjeva...
    - Sa mnom u timu igra 4-5 reprezentativaca. Kvalitetni su igrači, imaju kvalitetnu i selekciju. Sve u svemu, Moldavija nije loša reprezentacija – rekao je ARENI Krkotić.
    Jesu li dovoljno dobri da naprave iznenađenje protiv Crne Gore?
    - Teško. Mislim da toliko nijesu kvalitetni. Da se razumijemo, Moldavija ima dobrih igrača, ali Crna Gora je mnogo bolja. Nemoj da zaboravimo da Crna Gora trenutno bije bitku sa Engleskom za prvo mjesto u grupi u okviru kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo - odgovorio je Krkotić.
    Nakon kratkog rezimea o Moldavcima, sa Krkotićem smo popričali o situaciji u klubu. Bivša „sedmica“ Zete se ustalila u prvi tim Dačije, prekjuče je protiv tima po imenu CSCA Rapid odigrao odličan meč – u pobjedi od 2:1 postigao je gol u upisao je asistenciju...
    - Poslije takvog učinka moram biti zadovoljan. Dobro mi je krenulo na početku sezone, samo da se ovako nastavi - bio je kratak Krkotić koji je u Dačiju stigao iz Zete prije dva mjeseca.
    Milošu društvo u Kišinjevu prave Slaven Stjepanović (bivši mladi reprezentativac Crne Gore) i Janko Tumbasević (bivši A reprezentativac). Kako njima ide?
    - Dobro. Nemaju nikakvih problema, odmah su se ustalili u prvih 11, pružaju kvalitetne partije. Svoj trojici je krenulo kako treba. Nadam se da ćemo nastaviti ovim tempom - kazao je Krkotić.

Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Halo Kisinjev - kao da je ''Pobjeda'' iz 70 i neke
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Niko, bar odje, ne komentarise dolazak Il Grande-a u Juve. Mozda opet Juve pocne da gazi ostalu zabariju...

Page 647 of 2251 FirstFirst ... 14754759763764364464564664764864965065165769774711471647 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)