jeli ovo mogucebojim se da mi ne poniste tekmu na bet365, ne bi im bilo prvi put da mi to urade
da ne zna ko moze li se uzivo odigrat ovo u bookmakera? :mrgreen:
jeli ovo mogucebojim se da mi ne poniste tekmu na bet365, ne bi im bilo prvi put da mi to urade
Who let the dogs out
www.imageshack.us
Klikni na Browse,nadji sliku u kompjeturu i ulopad-uj je i ostavi ovdje link,pozdrav![]()
1-1 heh
sad ce da stoji ovako i u 45 min ce da ga zabiju ovi z 2:1
samo ti vrate ulog, i napisu da je opklada ponistena. neko je ovdje kacio slike kad su to napravili
1-2 ncncnc
eo ga jjk uvali za 1:2![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
I tako dobismo novog Palacia.
lose, aj dajte nesto da se vadimo 20 eura ostavih na ovu glupost![]()
Meni su vratili na bet365 ulog,ali zato sto je tekma bila zavrsena 0:0 . Tad su imali neku akciju da vracaju ulog ako zavrsi bez golova. Nelogicno mi je da mogu da poniste tako opkladu.
Ima ko kakav predlog za nocas ?
Para vrti dje burgija neće.
dojava je bila 2/1 magare, kad ces koristit tu glavu vise... jos si vidio da je kvota drasticno bila pala 1/2
no dobro, dako dodje meni 2/1 pa vas cascavam tebe i dervisa
koje info, koja sigurnost, kakvi bakraci... to su ti dva obicna luzera, nisu dali jedan fiks eo 3 godine :lolblue:
Sto cini albanska mafija bas je potrefila hahahahah
kakvi su *****ri ovi finci opet ce x zavrsit sve 3 ahhaha qq mamu im
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
haha, al ga ovaj ubode.
18:00 Brřndby IF - AC Horsens - 2 @ 4.10
http://rapidserbia.com/viewtopic.php...3546&start=980
na kraju dodje 8+
cim pada kvota zna se da se tu neka mucka sprema.
Mene interesuje jel moguce da onaj debil od cilica nije dobio ?
Para vrti dje burgija neće.
danasnji dan tj. jucerasnji (nedjelja) = armagedon :mad::trashcom::mad::trashcom:
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
al je zato ponedeljak dan za vadjenje![]()
Who let the dogs out
Izbaci me santos x2 za 260e. Primaju gol u 92 minutu. Potpuno samog su ostavili protivnickog igraca. E pa to nidje nema![]()
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Bookmarks