dje ima da se uzme cd player za auto jeftino ili kasetofon? bez zvucnika...samo cd player ili radio? da je povoljan...
U "Mashinac company for Audi 100"![]()
---Chelsea Fc---
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
playeri,kasetofoni? povoljno? novi/polovni??? dje?
kasetofon? Jel neko uopste kupuje to? Prodaju li se kasete vise... "cek, da okrenem drugu stranu tu je david guetta" ..aj aj aj.. Ljepse i rupa u konzoli nego kasetofon...
Idi po ovih tehnomarketa nadji neki LG ili gorenje za 30-40e
Njak Njak Njak
odjednom mi je pocelo da se cuje nesto kao huci, znaci nije da cvili ili grebe nego malo kao huci neki metal od metal kad motam u lijevo dok vozvim npr u kruzni ili kad kocim lagano... plocice su relativno nove znaci dosta mesa na nji ima kao i diskovi... cini mi se da je desni tocak u pitanju, a sa desne strane 100% dopire.
the World's leading dance event
Sensation
dje ima taj za 30-40e ? uputi me cd player to te pitam???? dje god zovnem 65 za kes najjeftinije...
Lezaj se ne cuje u kruzni, lezaj se cuje kad vozis 40+ na sat, a pri vecim brzinama se cuje najvise.
Problem je kad se naginje auto, a naginje se kad motas ili kad kocis.
Objasnio sam mu neke stvar na pm, ne znam da li je provjerio.
Nikolaaaaaaaa, javi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
TAKUMI
Kada ode lezaj jednog tocka...najvise se cuje kada se taj tocak optereti...logicno...a tocak se optereti tako sto se tezina prebaci na njega...ne kazem da jeste lezaj ali vrlo moguce da jes'
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Peugeot 306, 1.4 benzinac '97
na koji otpad da nadjem rukavac na tocku, desna strana (neko zove rukavac neko glavcina) ???
Who let the dogs out
Mislim da ima na otpad kod Montenegro Petrol pumpe, kod self wash, gdje je bio Top Car.
TAKUMI
imam na autu celicne tockove 13 inca i gume 175/70.stavio bih neke alu felne od 15˝ i gume 185 ili 195/55 pa me interesuje oce li se osjetit neke velike razlike u voznji npr. slabije ubrzanje,veca potrosnja.. s obzirom da ce precnik tocka ostat skoro isti
Na stara auta ces osjetit razliku, i kad je udobnost i kad je upravljanje u pitanju. Kod novijih malo teze.
Stavi 195 50 15.
TAKUMI
e zaboravih da napisem, auto je renault megane 1.6 '96 god.hvala
Laguna ti je dosla na 13"?
Pogledaj specifikacije, tamo ti pise koje gume smijes stavit.
TAKUMI
[QUOTE=Fabia_Elegance!;2314885]Laguna ti je dosla na 13"?nijesu imali kudj ispod toga inace bi stavili
ipak je lezaj
tek je poceo da pusta dusu pa se onda cuje slabije.
bice zamjenjen sjutra/preksjutra...
the World's leading dance event
Sensation
There are currently 29 users browsing this thread. (0 members and 29 guests)
Bookmarks