Najzanimljivija grupa A definitivno.
sa navijacke strane odlicna nam grupa ispade![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Najzanimljivija grupa A definitivno.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
a grupa a bash jaka. nisu samo hrvatska i srbija, skoti i vels ce se isto pitati [iako su sigurno slabiji, ali na svom terenu su uvijek opasni]. i makedonci mogu nekome otkinuti bodove, a belgijanci imaju strasne mlade igrace, vrlo lako mogu pokvariti planove i srbiji i hrvatskoj.
hrvati srbi zajedno ccc, crna gora dobro , albanija dobro![]()
Pi opet Englezi,moglo je da bude i gore ali prije da je moglo da bude bolje.Sve u svemu,sto rece Dejo ne treba da budemo nezadovoljni,imamo ove dvije ispod a ako Ukrajince i Poljake ne mozemo da dobijemo onda nismo ni za Euro.Najbolje bi bilo da smo upali onamo dje je Grcka ali ne mos izbjec i jake i ove jace iz manjih sesira.Jesu nezgodni Poljska i Ukrajina ali izbjelgi smo i zajebanije od njih.Cini mi se da je za dlaku prva grupa najjaca.Samo cekam Kranjcara da kaze,odlicno,minimum smo drugi.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
gadna grupa ova naša... još samo španija da nam je došla....
Spanija i Francuska u grupi I. Kakav dvomecItalija standardno laku grupu dobija Danska, Ceska, Bugarka, Jermenija i Malta
Kad sam to vidio napravio sam facu kao da mi je neko stao na žulj.
No, nebitno. Naša grupa dosta zeznuta, ali što veli Dejo moglo je i gore. Nijesam oduševljen što opet igramo sa Englezima, ali kad su ostali oni i Španci pušti đavola. Ispunila mi se želja da budemo u grupi sa San Marinom. Ako što pođe po zlu vazda imamo te dvije pobjede za vraćanje samopouzdanja.
Dick Laurent is dead!
Najjaci sam ja pacijent, ubih se trazeci Ukrajinu i Poljsku na tabelama za Euro, u nadi da vidim da igraju lose :mrgreen:. Prosjecno sam zadovoljan, moglo bolje a moglo i gore. U sustini, moglo je puno gore. Ukrajince i poljake mozemo dobit doma, a nesto mi govori da englezima mozemo nabiti kompleks sad na jesen![]()
You trying to say Jesus Christ can't hit a curveball?
Grupe A,B, I grupe smrti a da smo imali malo srece pa u grupu G, mada ni ova nije losa
Sad bi se zakleo da nece Srbija proc.Srbija je u padu a Hrvati nisu zalud u prvi sesir,a Belgijance cete vidjet kakvi ce bit,bas talentovana reprezentacija,Skoti tvrdi,Makedonci neugodni.dobro je da smo izbjegli ovu grupu.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Idemo u London
nek Londonom zagrmi
samo hrabro igraj ti
srusicemo vembli...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
I konacno cemo nekome dat 4+ golova![]()
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
Moglo je bolje mada ni ovo nije loseSad bez zezanja,mnogo teska grupa u pm..
![]()
Sad u Moldaviju govore cus Montenegro, ne no Spanija.
We're going to Wembley
Ja sam presreecaan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Srbija!
Sto veli jedan drugar kad dodju Moldavci i pocnu da traze dje su tedjevojke sto ste ih jebali i gasili cikove po njima..
Ok grupa,niti preteska niti laka,na nivou ove za EP otprilike,plus San Marino,sto mi je posebno drago,jos da ugovorimo da sa njima igramo prvu,bilo bi odlicno.Sa Ukrajincima i Poljacimo sigurno mozemo igrat.Steta sto nismo upali u grupu sa Bosancima,ali ok.
Po meni je ubjedljivo najteza grupa A i mislim da je tu glavna kandidatura za najlosijeg drugog jer bukvalno moze svako svakog da dobije,a koliko ce tek bit nerijesenih...Katastrofa totalna.
p.s.jeste nebitno,ali kako mi je milo bilo kad zacutase Grgur i ovaj drugi kad vidjecese Vels u sestom sesiru.Citavo vece diktiraju one netacne sesire sto su u Vijesti procitali,sportski novinari,placeni,koji ne mogu otic na sajt fife ili uefe da vide sesire...![]()
Last edited by GreatMontenegro; 30-07-11 at 21:26.
A sad kad dobro pogledam ove grupe, možda ta grupa G bi nam više odgovarala, a za ostale je sve otprilike kad obrneš i okreneš isti matrak.
Dick Laurent is dead!
ja rekoh sad ce spanija barem majstore da gledamo kako plesu podgoricom a ne englesku al jbg, po meni nije teska grupa i vidim prolaz crne gore, poljska moldavija san marino ce lako pasti jedino tezi su ukrainci malo i dobro englezi...
ljudi malo poteza grupa ali sta da se radi, da nam je dosla grcka mjesto englezxa e to bi bila odlicna pozicija ali ovako pitanje je da li ce drugi tim skupit dovoljno bodova da bi igrao u barazu
opet vi sa drugim mjestom
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks