Page 18 of 18 FirstFirst ... 81415161718
Results 426 to 435 of 435

Thread: Kritikujte moderatora!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kritika za Harija!
    dozvoljavas drugim forumasima da vrijedjaju koji su pogleda kao i ti,bez opomena i upozorenja,a one koji su razlicitog misljenja odma sankcionises!
    sa kojim pravom dvostruki arsini?
    kod Harija veoma izrazeno ovo napisano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Daj link dje je bilo kome dozvoljeno da bilo ko koga vrijedja. Oni koji misle da na ovom forumu mogu vrijedjati, biti vulgarni... jednostavno su u zabludi.

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Quote Originally Posted by silver View Post
    kritika za Harija!
    dozvoljavas drugim forumasima da vrijedjaju koji su pogleda kao i ti,bez opomena i upozorenja,a one koji su razlicitog misljenja odma sankcionises!
    sa kojim pravom dvostruki arsini?
    kod Harija veoma izrazeno ovo napisano
    Silver, dijelim tvoje misljenje.
    Brise mi komentar na post, koji je neko od forumasa napisao a moj komentar je bio "totalno se slazem"!? Taj post stoji, ja napisem da
    se slazem i on mi da kaznene poene. A post i dalje stoji...
    Valjda mi nece i ovo obrisat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sve ti je detaljno objasnjeno. Brisu se svi postovi tipa hahqhaha, bravo majstore, to care, bravo kralju, tako je... , a bjesomucno ponavljanje izbrisanih postova se kaznjava. Za pocetak blago kao tebe, a svako kasnije adekvatno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Dirty Hari ? zasto je zatvorena tema Zertveno polje Kosovo, bas citam maloprije ali ne vidjeh daje neko spamovao osim Minja koji je pokusavao da ispadne smijesan ? Radi nas nekoliko koji bi imali sto da napisemo i diskutujemo molim te otvori je ponovo. Nas nekoliko smo imali barem mislim konkretne postove vezane za samu temu, nemoj zbog njih dvoje troje da cjeli topic trpi. A ima nade za njega.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Tema je zatvorena jer se na zadnjih par strana cak nije ni pomenulo ono zbog cega je otvorena i diskutovalo o svemu, ali ne o toj temi. Ni par molbi da se dislusija vrati na postavljenu temu nije pomoglo. Upravo zbog vas koji ste korektno diskutovali tema se toliko i odrzala, a moras priznati da i digresije takodje imaju neku granicu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala bogu da je ta tema zatvorena vise, taman sam to sam htio da predlozim kad vidjeh da je pod kljucem. More potpuno neprovjerenih i nacionalisticki obojenih(sa svih strana) istorijskih (dez)informacija i minimalna kolicina rasprave o aktuelnim deshavanjima na KiM.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Šteta,tema zatvorena,a pregovarači opet fulali stranu,đe u Beograd na dogovor,dogovor je u Prištini,ali,pošto vole da se mlati sa njima,sami su krivi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Tema je zatvorena jer se na zadnjih par strana cak nije ni pomenulo ono zbog cega je otvorena i diskutovalo o svemu, ali ne o toj temi. Ni par molbi da se dislusija vrati na postavljenu temu nije pomoglo. Upravo zbog vas koji ste korektno diskutovali tema se toliko i odrzala, a moras priznati da i digresije takodje imaju neku granicu.

Hari na kraju prvog posta na temi Zertveno polje Kosovo naveo sam da bi bilo fino da se tema ostavi za dalje rasprave o temi Kosova uopste

Zamolio bih administratore da ovu temu ostave i ne brisu, neka ostane i za dalje rasprave o ovoj zemlji, hvala vam.

tako da ne mislim da se izaslo iz okvira diskusije,jednostavno je nastavljeno u drugom pravcu, ruku na srce bilo je off topic-a od strane pojedinih koji su pokusavali da ubace poneku duhovitu dosjetku ali sto se tice nas ostalih mislim da nismo previse "zgrijesili".Stoji da je bilo provokacija i da su se neki na te iste provokacije palili kao sibice ali nerazumjem zasto mi ostali moramo da trpimo zbog pojedinaca, ako vec pokusavamo da pricamo o necemu na normalan pristojan nacin bez vrijedjanja i nacionalistickih ispada !?

Ne znam jeli se ovaj tvoj drugi post iz ove teme odnosio na mene posto nisam pratio ovaj thread ali ako jeste izvini.

Recordare88 ako cemo iskreno neprovjerene informacije i nacionalisticki pstovi su bili postaljeni od strane korisnika Arber: jer je on prvi poceo da postuje neke mape i karte, na sta su drugi poceli da se ubacuju. ne vidim razloga zasto bi tema trebala biti zatvorena zbog par pojedinaca koji konstantno provociraju i pisu neistinite i netacne postove.

Molim vas, ovorite temu opet zbog nas par koji bi imali o cemu da pricamo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Brajan992 View Post
    Ne znam jeli se ovaj tvoj drugi post iz ove teme odnosio na mene posto nisam pratio ovaj thread ali ako jeste izvini.
    Nije se odnosilo na tebe već je to bio odgovor drugom forumasu koji kasnije izbrisao svoje pitanje.
    PS. Ako smatras da imas aktuelnih vijesti o stanju tamo slobodno otvori novu temu o tome, ali se neće raspravljati o istoriji (za to ima poseban podforum) ili diskutovati sta bi bilo kad bi bilo uz vrijedjanje.

Page 18 of 18 FirstFirst ... 81415161718

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks