sad imamo opravdanje da smo ispali od ubjedljivo najbolje ekipe na prvenstvu. inace bi sigurno osvojli medalju. Al niko nema zlato iz malage![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
E,i što sad? Kakve veze ima nečije treće i nečije sedmo mjesto sa ovom utakmicom? Imas neke komplekse možda?Originally Posted by GRUNA'STAR
BRavo momci nase srebro mnogima nedostizno a za nas je kao zlato
Meni je milije Naše Crnogorsko makar i zadnje mjesto nego nečije drugo,prvo osmo pedeset peto ,itd...
hahahaha kakvih paljevina![]()
znaci, pero na casove kod campagne, nema druge.
italijanima svaka cast, stvarno. ovakve stvari josh jednom pokazuju ono sto svi znaju - ne igraju pojedinci nego ekipa.
Eto. Na sreću i prosperitet svjetskog vaterpola, žabari su uzeli željenu titulu...
Srbiji svaka čast, ostalo se na vrhu, pobijedili su u najboljoj utakmici u nekoliko poslednjih godina i to je to.
London calling
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Cestitke Italiji, zasluzeno.
Oni na ovo zlato cekaju od 1994.
nece djeca, no ja. Al bas me briga imamo malagu![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Italija zasluženo prva,Srbija druga,Hrvatska treća,Madjarska četvrta,Španija peta,USA šesta Crna Gora sedma,Njemačka osma!
Nikada realniji poredak i po kvalitetu.Kada se gleda igra, svi su dobili što su zaslužili osim možda Madjara koji su po meni uz Italijane pružili najljepšu i najatraktivniju igru.
naši moraju da se dobro spreme za Olimpijadu, da se promjeni stručni štab i g.Porobić, da riješimo nagomilane probleme i da onda bez alibija pođemo u London i pokažemo koliko stvarno vrijedimo.
Da li je to 5-to,8-mo ili 4-to mjesto, možda se ponovi Malaga-pojma nemam.
2. CurvaNord
3. NemanjaCG
4. chelsea
Last edited by Igi; 30-07-11 at 17:37.
Originally Posted by Nk-001
u medjuvremenu:
Poznato je da „vedri i oblači“ svjetskim vaterpolom, da je njegova uvijek posljednja, a sad mu je „sinula“ nova frapantna ideja - Đani Lonci, prvi čovjek Fine za vaterpolo, ima namjeru da ugasi Jadransku ligu! O čemu se radi? Problem leži u tome što će od predstojeće sezone u regionalnom takmičenju učestvovati i Pro Reko. Lonci je zbog toga odlučan u želji da, ako italijanski šampion bude igrao mečeve na Jadranu, preduzme određene poteze koji će za cilj imati sankcije. Kakve i prema kome tačno, znaće se tek ako do toga i dođe. S obzirom na trenutni kvalitet Jadranske lige, ali i želju Partizana i nekih mađarskih i španskih timova da joj se priključe, jasno je da je dovedeno u pitanje gdje se (ili gdje bi se) u odnosu na nju nalazi Evroliga. Odlukom Pro Reka da se pod okriljem iste lige nadmeće sa našim, hrvatskim i Slovenačkim timovima, uzdrmani su temelji evroligaškog takmičenja, a navedene ambicije klubova iz ostalih država dovele bi ga u podređeni položaj. Razgovori na relaciji između svjetske i evropske kuće vaterpola sa italijanskom federacijom i Pro Rekom, dakle, daće jasniju sliku. - Sigurno da će naš, hrvatski I slovenački savez biti jedinstveni po tom pitanju i nećemo dozvoliti da dođe do gašenja, jer liga značajno doprinosi razvoju vaterpola - kazao nam je Dejan Adžić, generalni sekretar VPSCG. Uz to, u slučaju da Lonci istraje u svojoj namjeri, postoji mala vjerovatnoća, ali sa realnom osnovom, da dođe i do kontra odluke - da crnogorski i hrvatski klubovi ne učestvuju u Evroligi i to već od ove godine! Biće „veselo“, mada sa Đanijem Loncijem teško da išta može proteći redovnim i normalnim tokom...
5. Alexandre_PATO#7
Originally Posted by Nk-001
Dobro je rekao komentator sa RTS-a, taktički su ih nadmudrili i igrali kao jedan tim. Italija zasluženo za povratak na vrh. Slijedeća takmičenja će biti mnogo interesantnija...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks