pokusacu 1i3+ 2,5kvota
Moze doci. Mada mi je to 1![]()
pokusacu 1i3+ 2,5kvota
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
hoće li ovo Verder namjestit 2/1 za sve nas koji smo igrali 2/2?
Dva gola primljena od trećeligaša u jednom minutu. Zašto da ne.
edit: Leverkuzen 3:3 nakon 0:3. ZAŠTO DA NE.
Last edited by [kinetic]; 30-07-11 at 16:17.
ja se predajem....uzasno mi je zadnjih 10 dana svaki dan po 1 padam...
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ja opalih po Bazelu 1-2 pa sto 'bidne'![]()
kedown uplacujes li i dalje po 50?
nista ga ne pitaj, ko gadja takve prelaze, taj nije svorc
nekad sam i ja ubacao po 10 eura na prelaze 2-1 a sad se nema ni za burek![]()
sve mi se cini da ce ovaj Aarau doc 2-1... gube 0:1 od 1og minuta.. HT je sad..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ali zato zurich ima potencijala da dodje iz 1-2
stavicu 2 na zurich pa sto bude
moj singl:
ISTRA - OSIJEK 1 2.30 , moze se probati i Tacan rezultat 1-0 7.00
a zna li ko sta je sa onom grupom na fb đe je onaj lik davao one fince prelaze pa nesto pogodio nesto pao, kako se zvase grupa dojave.naplati ili kako vec
Nakon fantasticnih rezultata momak je odlucio da sve to uzdigne na neki veci nivo. Prima nekih dvadesetak clanova u novu, platinum grupu. Moram se pohvaliti da sam izabran medju stotine kandidata...
kad ce imati sledeci info?
Aooooooo... Kako boli. U 45min prvom, i 90min treci gol... A ja bejah ljenoguz da palim racunar i stitim se... Zato sam prosao na tri tiketa ovo ispod 3,5,4...
bookmakers salim se... http://www.facebook.com/pages/DOJAVE...20556004647578
pa sam donesi zakljucak... Nisam ga nijednom vrijedjao, vec cak i lozio, podsticao, ali momak je realno neka prskalica... Dajem mu maks 19 godina. I to da je u pitanju malo gluplji 19-to godisnjak...
pa i ja sam se zacudio sto ti pricas ,kakve to one fantasticne rezultate imamozda ubode neki prelaz
![]()
Moze li sjutra Feyenord-Malaga 2 @1.85?
dobro je da ce da ubode. Ipak su kvote ogromne. Ali je klasicni idiot i nepouzdan. Iako se predstavlja ozbiljnim momkom. Objavljuje da ce da da dojavu, dan prije, trazi 1000 lajkova, ni da ide u osnovnu skolu, a onda posle prica kako je public ucinio svoje i da je kiksao. Jos se kao izvinjava, jer nije mogao protiv public-a... Nidje ne cuh kako rece: "A mozda je i losa bila dojava...".... I sad ova zajebancija s ljudima... A mnogi sto su ga psovali sad traze da ih ubaci u grupu... On satro prvo ide na neki odmor...
izgleda da ce ajax doc prelaz... twente vodio 1:0 i sad dobili crveni..
ahahahaha kako ne poludis od tolikih prelaza covjece?
Izbaci me lugano za 400 keka. E mater im svajcarsku :mad:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks