probudila se hrvatska, mislim da ce uspjeti da ih slome
6-3 za Italijane,nek pobijedi bolji!
probudila se hrvatska, mislim da ce uspjeti da ih slome
<--- leuk
Dragi moji,
Pocinje takmicenje za prvi ban danas... Pravila trke su jasna i svi mogu ucestvovati... Za one sa jeftinijim ulaznicama, samo cemo napomenuti neko od pravila:
1. Politika nije isto sto i sport
2. Hahahaha i hohoho u komentaru znaci samo jedno - BAN, jer tako ne komentarisu ljudi sa ovog topica
3. Ako ne pripada vecini sa ovog topica, to znaci samo jedno, dosli ste da se sprdate ili provocirate i za vas vazi i dodatno pravilo
3.1. Dodatno pravilo glasi: do kraja SP i 2 dana nakon njega ovdje vlada nulta tolerancija za pridoslice i oni dobijaju ban na mjesec dana bez prethodnog upozorenja.
4. Svaki post u kome niko ne pomene iskljucenje, peterac, korner, igrac vise, lopta, vaterpolo, sidrun, krilo, bek, sudija, trener, voda i bazen ce biti obrisan jer cemu pisanje ako ne pisete o vaterpolu?
Svi ucesnici ove nagrade igre nemaju pravo zalbe.
Hvala i prijatno...
Originally Posted by Nk-001
7:4 za talijane
<--- leuk
kakav gol djordjetija sa zvukom sirene....aooooooooooooo pavicu
<--- leuk
Last edited by Igi; 28-07-11 at 14:55.
1. avet
Idemo dalje...
Evo i svih golova sa Srbija - Madžarska
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
mislim da ovu prednost od 4 gola na 6 min do kraja ni mi ne bi mogli usrat.
<--- leuk
Rezultat?
http://www.fromsportcom.com/v-2/12/16/v-321620.html
9-5 za talijane. Smješi se repriza Svjetske lige
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
boskovic sut 2/7,,,uzas
italijani od 9 golova 2 s igracem vise, 1 iz peterca i 6 iz igre.
<--- leuk
@Igi
molim te reci mi zasto mi je obrisan post,ako sam rekao da SRBIJA dominira u vaterpolo ?
sta sam pogresio i ako sam rekao da je srbija uzela jos jednu medalju i da je vjerujem da ce u subotu biti ZLATNA !
mislim stvarno bez veze....
Ipak nece Hrvati proc ...Lagano ce Srbija sa Italijom u finale![]()
brzi gol hrvata, kakva glupost feluga, cudi me od jednog tako iskusnog igraca da ovako izgubi loptu
<--- leuk
Misli li ovi Đurković u penziju? Ove godine puni 65 godina.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Ne znam Igi, ali meni je nekako normalno da sport prati navijanje. Nije ovo forum sportskih analitičara
sve cestitke italijanima, stvarno su odigrali vrhunski, a mislim da ce se i srbi namuciti. ne mogu da vjerujem da je hrvatska izgubila, vjerovao sam da ce 100% dobiti, pogotovo nakon onog poraza iz firence.
<--- leuk
ja sam svracao na ovaj topic i kad nije bilo ni SP ni EP,prema tome,svaki moj post je normalan i nigdje nema mrznje,samo nemoj da mi prijetis molim te sa banom ...nigdje nisam zgrijesio i nemas pravo da mi das BAN iako si moderator...
italija pokazala kvalitet koji ima i zasluzeno je usla u finale
repriza svjetske lige...mislim da se pobjednik vec zna..ali da sacekamo prvo subotu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks