evo i ja koji ne pratim sport, momke podrzavam uvijek, kakav god uspjeh pravili ili neuspjeh, niko ne sagledava motivaciju njihovu ? ne najlakse blatit odma, i najbolje da moze winning strikes do besvijesti , treniraju fizicki najzahtjevniji sport, a najmanje placeni sportisti na svijetu, jednu izgube cijela drzva im okrene ledja, mojne tako ,...............
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
@sparco
+za patriotizam
-za neobavještenost
Pero izdrži!
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
niko ne trazi da im se oduzme drzavljanstvo, da se bace u spuz ili sta god, vec se trazi odgovornost kakva je uobicajena u sportu - ostavke, promjene isl. i nije jedna izgubljena utakmica. od 2008. na ovamo nismo igrali ni jedno polufinale [ako ne racunamo all-important svjetsku ligu, tu smo uspjesni]
Znam da mnogi od vas uz parodiju, šalu se zezaju sa ovim rezultatom CG , misleći kako ćemo u budućnosti biti bolji, jer smo moćni...
Realno mi i jesmo za borbu od 5-8 mjesta na svakom prvenstvu i sve iznad je u stvari nerealan rezultat.Srbija, Hrvatska,Madjarska su klasa za sebe, Španija i Italija definitivno jače, Amerika ako malo ozbiljnije shvati ovu igru takodje ispred nas, Australija u najmanju ruku na istom nivou a Njemačka...vidjećemo u borbi za 7-mo mjesto na svjetskom prvenstvu!
Stream za Srbija - Mađarska
Najzanimljivije od svega je sto mediji cute,niko nista o losim igrama. Ocigledno je bio gratis put do Kine...
http://tashsporttv.blogspot.com/
tek sad vidjeh da je postavljeno![]()
Madjarska razbija Srbiju...
Kakvo gazenje.
5-1 ni polovina druge cetvrtine.
rekoh ja prije pocetka prvenstva. Madjari extra klasa iza njih malo vise hrvati i srbi. mi sa ovim timom nemamo sto da trazimo ali nadam se da ce se momci makar za jos jedno takmicenje ujedinit i donijet makar jos jednu medalju
Pitanje je koliko ce Madjari moci izdrzati ovim tempom...
koliko oces, ako treba za pola sata mogu finale igrat
8:4 za Madjare...
Originally Posted by Nk-001
Kojim tempom druze, Srbija danas ne zna dje su vise suplji.
Lele, 7-5 u 2. četvrtinu
9:6 poluvrijeme...
Madjarski selektor je dobio zuti karton, nasem Peru bi klempu opalili...
12:9 za Madjare... 3/4 ...
12-10 ... mozda se i zaguzva odje...
Lijepo ja napisah da je pitanje imaju li Madjari snage za ovaj ritam...
13-13
Od srca bih volio da pobijede srbi kad su se ovako vratili i zasluzuju to
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks