Jes samo sto onaj od 115ks ima 310nm a taj 240.
niujedne mi gace lastike nema
Rekao sam, za auta 1100-1200 kila.
Vozio sam Ibizu i Fabiju sa tim motorom i nije lose.
TAKUMI
Puš ma' Vejr'n nigga:
TAKUMI
Cuti da te ko ne cuje,uz krstac imas 300 metara sa one strane,a i crkvine su silne gledajuci iz bp.
Pa ako bukvalno gledas onda nije stvarno,moja greska prastaj.Samo sledeci put izmjeri pg-bp sa klimom.
5.4l /100km (na ulaz bp) sa jedno pola sata gradske voznje (pg) prije puta pg - bp
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Fotka ili it didnt happen...
TAKUMI
A i fotka ti je od velikog znacaja, mogu napravit na neku drugu deonicu.. Snimak, pa record pause
Bice HD hahaha
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Društvo, za koju cijenu se može naći dobro očuvana Bora, 1.6, Euro3?
Pametna, zgodna žena u Crnoj Gori može da živi ka' grofica.
Ova je TDI 4MOTION daje je za 5500 (vjerovatno bi i spustio malo) pa se ti sad orijentisi koliko bi isla benzinjara
https://forum.cdm.me/showthread.php?85402-Prodajem-auto
17 Al-Isra, 37:
Golf 4 (not karavela), 74kw TDI, makanja![]()
17 Al-Isra, 37:
Golf 1.6 TDI najekonomičniji
Istraživanja pokazala da je najekonomičniji automobil „golf 1.6 TDI“, koji je nadmašio čak i bratskog „pola 1.2“
Rezultati takmičenja “Total economy ran”, koje se jednom godišnje održava u Južnoafričkoj republici, pokazali su da je najisplativiji automobil Golf 1.6 TDI.
U trci za najekonomičnije vozilo ove godine je učestvovalo 50 posada, sa automobilima 18 proizvođača.
Različiti automobili prešli su ukupno 1.109 kilometara tokom dva dana, pri veoma niskim temperaturama, koje su se kretale čak i ispod nule.
Išli su vozeći se kroz gradsku gužvu, ali i autoputevima, morajući pritom da ispoštuju vremenska ograničenja za stizanje na određene tačke.
Pobjednik u konkurenciji dizelaša bio je Golf 1.6 TDI sa potrošnjom od 4,396 litara na 100 kilometara, koji je nadmašio čak i “bratski” Polo 1.2 TDI, dok je kod benzinaca titulu uzela Toyota Aygo sa potrošnjom od 5,19 litara na 100 kilometara.
najveci fail je sto se u juznoafricku republiku vozi ;p hahahahaha nidje drugo i u cg![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Gledam nesto na WIKI i naidjem na ovaj podatak (potrosnja VW Pola):
Polo 1.4 i 1.6 trose isto na otvorenom;
Polo 1.4 i 1.6 trose isto u grad;
Ako kombinujes potrosnju, za Pola 1.4 prosjecna je 6.9 a za 1.6 je 7.0.
WTF?
TAKUMI
a nidje u tom kompetishnu 1.5dci ocigledno ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
nije samo do motora...
skoro dvije god vozim sesticu sa ovim motorom i stvarno je smijesan potrosac.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks