33wtf back again ? da ja znam to moze jer su vezane za vlasnika ne ?
33wtf back again ? da ja znam to moze jer su vezane za vlasnika ne ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
nisu nego za broj sasije.
da bih opet dobio wtf moram da ih odjavim sa onog auta i neznamkakosejoskaze.... pa onda nanovo da platim 200 eura.
razmisljam se.
pozdrav za cetinje
Originally Posted by my name is ...
Dobro, mozes da stavis 34WTF...i that makes a lot of sense.
TAKUMI
33omg ovaj put il 33lol
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Kakav RS4 vidjoh u ljubljanu, pocelo je bilo da mi toci iz glavica...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Uuuu, lowereeeed...i to muski.
TAKUMI
Odlicno auto i odlicne slike
Najbolja druga slika,malo vuce branik na zelenu?I kakav je to branik,nije sa S-a?
niujedne mi gace lastike nema
Fabricki branik, dodao je ove usisnike.
TAKUMI
momci, treba mi jedna informacija od vas ljubitelja audia. naime od prije neki dan sam ponosni vlasnik jednog B4 pa me intereseje ko odje u podgorici servisira audi ali bas da zna iz vaseg iskustva? zeza me centralna brava, po nekad ne mogu ni benzin da uspem nece da otvori cep od rezervoara. pisite na pm. hvala vam unaprijed...
Roksped je sto se svega tice prvi,uvijek su znali svaki problem i kvar da rijese isti dan,znam i da ako nesto ne umiju da rijese da imaju podrsku Autokomerca iz BG,imaju dosta djelova na lager a za neke neuobicajene se ceka do 3 nedelje, e sad jedina mana su im cijene,koje su kod VW-a kolko tolko prihvatljve dok kod AUdija bas kolju. E sad mene intersuje jel imao ko iskustva sa Truck trade-om, kakve su cijene kakav im je servis i ko je sef servisa i kakvi su im majstori?
Zeza te vakum crijevo.
TAKUMI
hvala Fabia_Elegance! kako da rijesim ovo vakum crijevo? sta predlazes? imas li iskustvo sa istim?
Imas el. pumpu negdje ispod zadnje klupe, skines klupu (znaci nadjes pumpu) i onda probas svako crijevo da li pusta vazduh. Ako pusta onda obrnes malo izolirke i to je to.
TAKUMI
nije nista dodato...
ofarbani su ovi 'umeTci' i centralni dio branika u crno... i ofarban grill,okvir grilla i audi znak u crno
A da li vuche na zeleno...mozda je do fotki, ne znam je li stevan sto cackao u photoshop jer bas nemam zamjerki na prednji branik ,,dok je na zadnji promasena nijansa skroz zadnji put kad je lakiran![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks