Sto spamujes onda?
Imao si onaj vrhunski Sony za 180 eura, jeftinije od toga neces nista naci, i ne znam sta bi jos pored toga.
Koji sony ? jedino sto mi je dobro bilo je canon 300d + 18-55 + 100-400 + filteri i baterije za 150 eura , ali prodat je bio.
Rado bih se dovatio Canon-ove HD kamere HV20 ili HV30 ili HV40.
Ako neko zna dje se moze nac neka javi na PM.
--------------------------
Do Not Disturb.
Nove ili polovne?
Originally Posted by Nk-001
Nove imaju prednost mada je svakako mnogo lakse nac polovnu tako da bi me i polovna zanimala ukoliko je fino ocuvana i sljaka ispravno...
Do Not Disturb.
Da nece neko da kupi BUSTER MB-D100 i dvije baterije 100eura?
Oglas je iz Srbije.
Prodaje se
Sony objektiv, 75-300mm F/4.5-5.6.. 200 eur
Sony objektiv 18-70mm F/3.5-5.6 .. 150 eur
Last edited by addiCtion; 22-07-11 at 15:01.
.addiction
Prodaje se
Sony a330 sa kit objektivom 18-55mm, bukvalno KAO NOV.
Cijena 400 eur
Last edited by addiCtion; 22-07-11 at 15:09.
.addiction
Ima li iko lokalno da prodaje Canon 55-250 IS? Treba mi za strica, a neće da se cima u BG.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Teško šta kod nas da se nađe...
Ja uzeh juče od shaja 35 1.8 a planiram skorije 10-20 i 80-200 2.8, nađu se u bg...
ja sam trgovao prije nekoliko 17-40 f4 L, i mogu reci da sam prijatno iznenadjen. bez obzira sto je na papiru objektiv top klasa, bojao sam se kvaliteta s obzirom da prelazi 35mm zizne daljine (iz ultrasiroke 17-ice). ostrina mu je tip top, blenda jeste najveca f4 ali lijepo odvaja subjekat kad ima razdaljine. probah ga manje vise u svim ovim uslovima suvim i suncanim, samo fali jos po kisi da ga oprobam![]()
Stone the crow
aa zahvaljujemprvi takav u mojoj "kolekciji" :P
inace sam ga uzeo preko Stosica - fotodiskont.rs -> cijena mi je bila kao na sajtu, objektiv mi je stigao kad je rekao, donio mi ga je u 9 ujutro, kao sto smo se bili i dogovorili. ful pakovanje sa kutijom i stiroporima - unutra i vrecica za njega uz zonericu i to je to.
ovo kazem cisto zbog onih prica prije dje neko nije bio siguran da li dolazi ful pakovanje.
sve mi je donio kako treba![]()
Stone the crow
Dodajes li PDV na cijene sa sajta?
Originally Posted by Nk-001
Ima li ko iskustva sa poručivanjem foto opreme online sa B&H PHOTO VIDEO, web shopa?
U smislu brzine isporuke, troškova prilikom preuzimanja robe u CG i sl.?
http://www.bhphotovideo.com/
Imas nekoliko varijanti isporucivanja sa B&H... Mislim da ti je najbolji onaj najjeftiniji, priority postom... Na taj nacin bi ti posiljka trebala stici za nekih 10-20 dana, obicnom postom...
Ja sam sad uzao 50mm 1.4 sa Amazona, i zeznuo sam se sto nisam uzeo sa B&H, skroz sam zaboravio na njih![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ok,
a troškovi prilikom preuzimanja robe kada stigne? Naplaćuju li ovi naši carinu, pdv, špediciju..??? Čuo sam raznih priča....
Prvo i osnovno, do 150 eura vrijednosti posiljke, ne naplacuje se carina... Mada vjerovatno to sto ces kupovati tamo ce biti sa postarinom preko 150 eura...
Ako izaberes neki od ovih kurira kao npr UPS ili FedEx, placaces postarinu i PDV 100% + njihove usluge otkupa tovarnog lista (otprilike dodatnih 25 eura)...
Ako izaberes obicnu priority postu postoji mogucnost da ti na carinskoj posti ne zadrze paket, pogotovo ako uspijes da ih nagovoris da ti snize ukupnu cijenu fakture na oko 200 dolaraUglavnom postoji sansa da ti naplate carinu, s tim sto bih ja izbjegao kurirske sluzbe...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ok,
hvala Incognito.
Izabraću svakako priority mail, jer imam slična iskustva sa FedEx-om!
Nadam se da me u pošti neće "odrati"![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks