Genk bi trebalo da ga utovari nego kazem samo da i partizan ima neke sanse da ga uvali![]()
Partizanu u odnosu na Anderleht prošle godine jeste samo Ilić u timu, ali su sad tu Stojković, Rnić, Vukić, Babović, i imaju normalnog napadača umjesto Ilieva.
Genk je, doduše, imao ubitačnu sezonu u Belgiji, i igraju mnogo dobar fudbal.
Uz Partizanovu odbranu u kojoj su sve novajlije u timu (osim Rnića) mogao bi Genk da utovari koji gol.
Genk bi trebalo da ga utovari nego kazem samo da i partizan ima neke sanse da ga uvali![]()
Who let the dogs out
ja jesam partizanovac, ali mislim da ce doci kec, ova odbrana je komplet renovirana, neuigrana, pa rnic i ivanov nisu ni jednu utakmicu zajedno odigrali.
takodje, sve ovo kazem gledajuci genk sa kraja prosle sezone, ne znam da li se tu sto mijenjalo nesto drasticno.
Genk je public bet od kad su kvote izasle. Od nesto preko 2 kvota je stigla na ispod 1.6
Svi koji imaju bilo sto online igrali su na Genk.
Strah me te utakmice.
Problem Partizanu moze da pravi to sto je neuigrana odbrana. I odbrana je jaca nego prosle god (bekovi brzi, jaci i iskusniji nego proslogodisnji (Rnic je doveden na brzinu posto se brazilac Markes povrijedio na prvom treningu), korisniji u napadu, stoperi solidni.
Sredina Babovic Kamara Vukic Ilic mnoze mnogo, kao i napad Eduardo Scepovic (blesav momak, seta po terenu, nevidjena kurcobolja a onda nanize pola protivnickog tima i golmana i useta u gol...) i naravno dzoker Jovancic (ulazi u 60.min), najbolji strelac partizana u pripremnom periodu (6 golova do sada ako se ne varam).
Sto se Genka tice... igracki su slabiji od proslogodisnjeg Andrlehta ali duplo brzi i borbeniji. Najveca boljka im je golman. Prvog su prodali u celzi, prodali i drugog tako da im veceras brani treci golman(!?), neki mladi i neiskusni...
Imate na njihovom sajtu sta navijaci misle o vecerasnjoj utakmici, ni pola ih ne vjeruje u sigurnu pobjedu...
Dakle, oba tima dobra u zavrsnici, nesigurna u odbrani.
Moje skromno misljenje: gg3+
ja cu cisto rekreativno i navijacki da odigram
Genk - Partizan 2&3+, @11.50
Ne vjerujem u ovaj tip, al s obzirom da su se timovi dosta promjenili od prosle sezone, navijam da ce se Partizan tu bolje snaci.
Who let the dogs out
moze li helsinborg preokrenuti ovaj rezultat ???
ja se nadam da oce
edit: mada je sad to tesko izvodljivo
Last edited by BlackVelvet; 26-07-11 at 18:37.
Who let the dogs out
Sto mi rade policajcine raspale gnjile pih.
I reko sam vam za Genk.
Ovaj Genk je trulez od ekipe. Ali je zato i Partizan ako ne i gori.![]()
Ne mogu napravit sansu da valja sa igrace vise.
Mada me ispravi Babovic odmah, cisto da anulira tog igraca viska, glavonja
edit: ispravise me odma![]()
Last edited by BlackVelvet; 26-07-11 at 21:11.
Who let the dogs out
Samo neka dodje i meridijan ga ugasio![]()
Who let the dogs out
eo cekamo jos jedan go.. ovi imaju i crveni.. da ako ga zabodu
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
imamo i mi i oni po crveniBabovic nas drzi u korak
http://www.rezultati.com/detail/QRQ9WQc5/?tab=1
Who let the dogs out
Ja igram jebenog Rendzersa a cak i Genk uspijeva da dobije.
e moj stojkovicu![]()
Who let the dogs out
ma ovo je strasno igrac manje i kita.. reko bi coek da ce bar x da izvuku
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Na deset utakmica druge brazilske lige sinoc, deset crvenih kartona![]()
Who let the dogs out
majorka 2
malaga 2
kvota: 4.41
18:00 HJK Helsinki-Dinamo Zagreb.....1.pol.X (2.10)
Benfika H1.
Stan, auto i uzu i siru porodicu.
13.30 Singapur kup: Albirex Nigata - Tampines 1.
Kosooke rekoh da probam, i dodje casti mi
Who let the dogs out
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks