Jedva, bas ne znam kako vas solak i dalje drzi...
Ahahahahahahahah sa koliko akcija,sa koliko priklljucaka za euro,sa koliko reklama?
I opet jedva![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Jedva, bas ne znam kako vas solak i dalje drzi...
Nas?Ahahahahahahahahahahah
Mora da je danas tezak dan in the office
Sola ima preko 1 000 000,nema nijednu reklamu,a Pih-Com 30-ak 'iljada,koliko ste kanal lokalizovali,koliko ste dogadjaja otkupili.Ali niste vi krivi,kriv je ovaj narod sto placa 10 eura za smijesnu ponudu!
I BBM sto nije pokrio CG kako valja i trebuje,a valjda ce se Cabling malo prosirit'.
Znaju li ovi iz ESPN Americe da ste ih ubacili u Arena Sport paket?Mogu mislit' kakvo je to ponizenje za jednog giganta kakav je ESPN,koji je BTW kod svih u osnovnoj ponudi,eto sto se i kako radi...
Last edited by Jakuza; 26-07-11 at 18:29.
Jakuza nemoj tako imamo AXN :mrgreen:
Elem, Sale, jel se može očekivati makar Ultra kanal?
Jakuza, šta u teoriji Extra TV može odmah da uvede od ovih kanala?
Izvinjavam se,odoh sad da editujem
Cinestar i Cinestar A&T su svojevremeno na sajtu imali i kontakt Extra TV,kao i ostalih operatora i zvali ljude da kontaktiraju svoje operatore da ih ubace u ponudu.Ultra nema sanse,SBBova ekskluziva.Odgovorice ti Sale,ali eto
I.D. vjerujem da bi mogao,ne znam bi li mogao prevod,ali bi kanal mogao.Zasto jos uvijek nema Crime&Investigation samo oni znaju,a taj kanal je daleko od SBBa,posto Ikom placa lokalizaciju.No,vidis da iamju najvise pretplatnika,zasto bi poboljsavali ponudu...
TLC bi isto mogli,ostali tesko.
Da ne bude da sam PR T-coma :mrgreen:
TLC već ima, disney (xd) ima...
Znaci promijenjen je napokon sa Travel i Livingom,vakat je vise i bilo,ide jos jedan edit
.Disney i Disney XD su razliciti kanali
Disney nije lokalizovan,sto jes' jes',ali mislim da ce bit' sinhronizovan i da ce SBB to da placa,mada od tog infa ima i godina dana,a stanje je nepromijenjeno,tako da ko zna...
Ima li Minimax?Ima li srpski titl na Historyu?
Last edited by Jakuza; 26-07-11 at 19:12.
Ja sam od zvanicnog lica iz T-coma prije 20ak dana dobio informaciju da se uskoro uvodi 7-8 novih kanala, sto stranih sto regionalnih.... E sad kad je to uskoro, vidjecemo.
Who let the dogs out
Jel ovo onaj Cinestar sad u Total sto ga ja nedje ranije predlagah za Extra Tv ali ne dobih odgovor na to pitanje...
a sto se tice toga koliko neki kablovski operater placa za neki kanal ili paket kanala to me uopste ne interesuje, samo da su kanali dostupni svima...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Moze li neko meni laiku da objasni kako moze SBB da ima pravo an neke kanale ako SBB-a nema u CG?
Ima njihov je ttv i 88M koji im je sredio licencu, pa za uzvrat dobijaju prava na te kanale![]()
Aaaa, hvala vam ljudi![]()
Danas je Agencija za elektronske medije objavila Izvještaj o stanju tržišta usluga distribucije radio i
televizijskih programa do krajnjih korisnika na kraju drugog kvartala 2011. godine (JUN 2011.g.).
Saglasno izdatim dozvolama, pravo da distribuira radio i televizijske programe u odobrenoj zoni
servisa ima šest operatora i to tri kablovska i po jedan MMDS, IPTV i DTH operator.
U poreńenju sa podacima na kraju prvog kvartala 2011. godine, broj priključaka za distribuciju radio
i televizijskog programa putem različitih plathformi (KDS/MMDS/DTH/IPTV) se povaćao i iznosi 116.771.
Naime, došlo je do uvećanja za 3.899 korisnika ili rasta od od 3,45%.
Od ukupnog broja korisnika ovih usluga u Crnoj Gori, najviše ih koristi IPTV (38,95%) i DTH
(satelitsku) distribuciju (28,44%). Sa druge strane, MMDS platforma ima zastupljenost od 17,44%, a
kablovska distribucija 15,17%.
U posmatranom periodu, pored rasta broja priključaka na nivou tržišta od 3,45%, bilježi se i rast
broja korisnika svake od pojedinačnih platformi. Najveći rast u broju korisnika su ostvarili KDS operatori
(7,55%), te IPTV operator (5,44%). DTH operator je zabilježio rast broja priključaka za 0,67% i MMDS
distribucija rast od 0,53%.
Sva cast T-com sto ima toliko pretplatnika za Extra tv, ali za te pare i toliko pretplatnika ponuda je jadna ... da ne ponavljam ... u ranijim postovima sam naveo a i ostali koje sve kanale ima BBM, ili neki drugi opeter a Extra ih nema, bas zalosno... pa upravo ako neki opetarer ima toliko pretplatnika dobija i mnogo vece pare pa bi mogao popuniti ponudu... sve je zalosno... skupo, slaba ponuda, narod glup.... moji imaju Extra tv i pizde, a ja imam BBM ... nisu ni oni sjajni, ali je barem ponuda bolja ,,,,
Vecina uzima Extra Tv samo zbog interneta, a ne zbog izbora kanala koji su katastrofa! Imam Total TV i ne bih ga mijenjao nema sanse!
da li se titlovi automatski aktiviraju na kanalima ili ima neka opcija gdje se mogu ukljuciti ?
Who let the dogs out
Zašto se gasi HRT2 kad je serija House, kad ga IN više ne daje?
ADSL i Extra Tv su odvojeni servisi i mogu jedno bez drugog.
Da, ne mozes ih sam aktivirati, osim u Videoteci na Universal filmovima.
IN TV je otkupila ekskluzivna prava emitovanja serije Dr House, za sezone 1, 2, 3, 4, 5, i 6 sa pravima emitovanja do 2013-te.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Citizen to je taj Cinestar
Open IPTV Telekoma Srbija i Moja TV Telekoma BiH Arene drze u promo ponudi,u osnovnom su paketu znaci,zasto nisu kod Pih-Coma zna se,da se sto vise izmuze narod
Last edited by Jakuza; 28-07-11 at 12:40.
I što, treba da dođe bilo koja televizija, da da tamo neke pare za bilo koju gledani TV Show, i da se meni prekrši pravo za koje ja dajem novac, a to je da gledam svaki kanal koji sam platio, bio kad. I sad ćeš mi ti reć, jes, ali si ti potpisao ugovor đe piše da će me to sljedovat, ali ga očigledno nisi pročitao.
Jes, al me nervira kad gledam TV to pola sata dnevno, i kad naletim na nešto zanimljivo, i odma se diže tamo nekakva roza poruka. I onda se čoek zapita ŠTO ja imam ovu televiziju, kad sve to imam na ovaj posrani internet. Nema veze. Morao sam izbačit ovo iz sebe.
Oce li se uskorO moci prisupiti snimljenom materijali sa drugog STB-A?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks