i meni piše 1 forum(s) found i crna pozadina. i tako stoji...
Meni tapatalk uopte ne radi. ne mogu da dodam forum na njega. Kada ukucam u pretragu Cafemontenegro, samo stoji processing...
i meni piše 1 forum(s) found i crna pozadina. i tako stoji...
Samopredlazem se za administratorku foruma. Malo zenskog dodira ne bi smetalo.
Mrtva sam ozbiljna.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Proradio tapatalk
Jeli dozvoljeno registrovati se na forum samo zbog oglasa?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Koliko ja znam... nije zabranjeno. Tj. nema nekih uslova da bi neko mogao da pise tamo vec su uslovi samo vezani za nacin oglasavanja.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Apsolutno.....
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Kako da vidim reputacije?
---Chelsea Fc---
klikni na settings gore, desno, u vrhu svake strane foruma, i prikazaće ti se poslednjih 10 reputacija
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Hvala zvoncice
---Chelsea Fc---
Mene interesuje, posto se 6 poena dobija za vrijedjanje... jel to vrijedjanje forumasa ili svega i svacega?
Npr ja kazem "onaj mutavi barak obama misli da ce uspjet da...." jel se to racuna kao uvreda? Mislim malo je glupo...
Ja sam dobio 6 poena jer sam napisao "glibavi gavrilovici" pricajuci o pravljenju djece i misleci na gavrilovice sa pink-a sto je tako i shvaceno...
isto bi se desilo da sam umjesto glibavi napisao : avetni, sasavi, bolesni, grdni, pjegavi....?
Onda bi se na fb bisere dijelili refraction-i svako malo kad iskoci biser, jer se tamo biseri vrijedjaju...
Njak Njak Njak
Mislim da nije poenta u tome što si rekao "glibavi" nego je vrlo uvrijedljivo djelovalo kad je ta porodica u pitanju...koliko shvatih, oni su porodica sa mnogo djece, na ivici egzistencije i prosto si neko osjetljivo srce malo takao sa tim "glibavi Gavrilovići"...
ja sam shvatila da si ti to iskoristio kao uzrečicu koju mi ovdje koristimo, onako, bez nekog značenja, pogotovo bez želje da uvrijediš, nego više da kažeš kako su dosadili sa njima više...ali nijesmo svi isto razumjeli![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Trenutni problem je taj sto bih htjeo da promjenim nik , u neki drugi , bilo koji , cisto da mi ne stoji ime i prezime , a na poruke koje sam poslao Didiju i jos nekolicini administratora nece niko da se udostoji ni da odgovori vec 10 dana. Kako da rijesim taj problem?
to nije dozvoljeno
AJMO CRNA GORO !!!
Last edited by VanjaTheMan; 24-07-11 at 14:00.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ja se opet obracam povodom istog pitanja kao Vanja.Izuzetno sam aktivan,korektan(to mozete i vi Gorane da potvrdite,ako se sjecate rekli ste mi to,a vjerujem i ostali forumasi)
Moja zelja je bila why so serious,ali sam se predomislio pa ako moze korektan forumas?))))))))))))))))))))))))))))))
Hvala unaprijed.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Evo, pošto je ovo ovde mjesto da se iznesu sugestije i prjedlozi, ja bih na ovo elektronsko 'parče hartije' bačio koje slovo.
Prvo, i jedino što mnoge bode u oči na ovom forumu jeste pravilnik. Znam da je pravo na upotrebu ovog foruma, koje smo svi mi na propisan način stekli, a u cilju dalje efikasnije upotrebe ovih prava - predlažem novi pravilnik. Pošto je i sam, jedan od nadležnih administratora, priznao da je pravila prepisao - evo ja se lično prijavljujem, vjerovatno ima još zainteresovanih, da donesemo orginalni pravilnik za ovaj forum koji će biti pravilno normiran i što je najvažnije autentičan.
Prijavljujem VanjuTheMana za ban, od njegovih spamova na pdf-u Religija i Filosofija se ne moze zivjeti. Takodje i od napada na sagovornike, a ne njihova misljenja.
Takodje, mislim da Dawud i gaul nisu zasluzili banove a doprinosili su pdf-u, zaista mnogo.
Usput, mogli bi se promijeniti moderatori na tom pdf-u.
Ako je ikome stalo i da razmisli o tome, pri tom ne dozivljavajuci ovo kao atak na sebe.
Hvala na razmatranju, unaprijed. Pa i ako ne bude razmotreno.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Bruka i sramota je banovati Dawuda, koji je kopirao tekstove, nekom poučne, a nekom glupe... A drugu stranu ostaviti ''netaknutu''.
Ima li elemenata vjerske diskriminacije?
Nikako. To necemo raditi zbog postova koje si vec napisao.
Sada trenutno postoji automatski sistem koji to radi. Za te stvari postoji potpis. Ja sam ne razmisljajuci promijenio jedan ali vise to necu raditi. Ipak je to nesto sto svima treba da ukaze koje je kategorije pisac posta a ne sta on misli o sebi.
Ne vidim da je trenutni pravilnik po icemu los...ako mislis da mozes bolje ti pisi kako da unaprijedimo ovaj..necemo bjezati od odbrih predloga
E samo jos to fali...ne nije banovan zbog pisanja tih postova....ne bih znao koja je druga strana ali sasvim sigurno necemo dozvoliti da se taj forum tamo dolje pretvara u mi i oni na vjerskoj osnovi. Radije cu ga zakljucati pa pisite po blogovima i mailiovima.
Dakle izbjegavate provokacije jer mi ne mozemo da stignemo bas sve da obrisemo. A ako nas prisilite da podignemo nivo "osjetljivosti" nece se bas nikome svidjeti....jer onda ce biti bas lako...brisacemo sve sto lici na provokaciju ili uvredu.
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
stvarno ne mogu da vjerujem da je covjek dobio stalni ban...
sad ladno mozete zakljuciti podforum religija.
Znaci covjek nije dobio stalni ban nego je samo na neko vrijeme. Ja da sam recimo procitao prije Harija ovo bi islo na stalni ban....jer uvrede bas necu da trpim a ako je to nivo sa kojim baratamo na tom PDFu...pa da ga zakljucamo lakse je...
Last edited by Goran69; 25-07-11 at 12:14.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks