Sale zaboraviste na opcije za USB ! ali ja nisam, ima li nesto od toga ?![]()
Blackout ide po unaprijed zakazanoj shemi. Ukoliko se desi propust, pozovi na 1500 i bice rijeseno.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Sale zaboraviste na opcije za USB ! ali ja nisam, ima li nesto od toga ?![]()
Bako, jebeš li što?
Ako bi ti USB opcije olakšale nešto - nema ništa od toga, niti će ikad biti.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Pricao je Sale da ce biti nesto za taj USB, vjerovatno ce ga iskoristiti za gledanje slika,slusanje muzike ili slicno..ali nikako da se oglase kad ce to biti.
Bako, jebeš li što?
usb bi najkorisniji bio kad bi se mogao snimljeni sadrzaj exportovati na neki nacin sa diska.... svako ostalo koriscenje tog usb-a bi bilo minornog znacaja
Who let the dogs out
ma strasni su..uzela majka extra tv preko posla (iako pola njenih kolega nije)...neki dil sa firmom (adsl flat 2 (cini mi se)+extra tv+ besplatan fiksni)...trebalo je da bude zajedno sa fixnim telefonom (koji u sklopu toga besplatan u lokalu, ne za mobilni saobracaj) ukupan racun= 27e..(doduse aktivirao sam hbo paket)..znaci onda nekih 33e..ok.._dolazi racun 44e..Ja nisam mogao zbog posla-pa ode majka da vidi sto je problem: od izvinjenja ovo ono-na kraju ta zena kaze da ce biti nadoknadjeno na sledeci racun..ok..ajde desavaju se greske...nista opet ja na kraju mjeseca aktiviram hbo..racun cak veci nego prije= 46e. E tu sam ja stvarno posto poto htio da raskine ugovor...i opet ja nisam mogao zbog posla da izadjem, tako da je otisla majka i brat da raskinu ugovor-opet ima elemenata jer je krsenje u pitanju..ali nista ista prica kao i prije..nadoknadice se na sledeci racun- i jedini nacin da se raskine ugovor je sudskim putem..I sto sada covjek da radi..?
ponovo aktiviraj hbo paket!
Mislim da je ipak ironija u pitanju.
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Posalji broj na private, pa cemo da provjerimo.
USB ce moci da se koristi u sljedecoj verziji klijenta, ali za pregled slika i muzike. Kao sto je Omega vec rekao kopiranje snimljenog sadrzaja nikada nece biti omoguceno. Ne znam sto ste toliko zapeli za to kopiranje, jer STB nije sprava za pirateriju.
Last edited by Sale; 21-07-11 at 23:59.
Mozes li nam reci kada ce sljedeca verzija ?
21.12.2012.
Evo me u NY trenutno i samo da kazem kakva je ova njihova "ExtraTV".
1. Prije svega-dobija daljinski upravljac sa kojim mozes da regulises i TV i DVD uz "ExtraTV"
2. Ukoliko pookvaris daljinski, samo odes u prvu poslovnicu i zamijenis ga za novi-besplatno(to je rijec koja ne postoji u T-com)
3. Nema gresaka u trenutnom prikazivanju na TV-u i onome sto pise da se trenutno prikazuje.
4. Nece ti se desiti da ti ekran pocrni usled neslaganja "njohovog" programa i programa koji se emituje jer sve ispravljaju u realnom vremenu a ne kao ovi nasi-sve moramo na 1500 da javimo a ni to ne pomaze.
5. Skoro sve HD programi
6. Oprema je samo tvoja![]()
evo me u Herceg Novom i samo da kazem kakav je moj "Extra tv"
1. crn je
2. imam daljinski.
3. 56 kanala
4. nemam USB
Bako, jebeš li što?
Herceg Novi, je li? Cuvaj taj daljinski![]()
Čuvaj ga, jer novi nećeš dobiti.
Šta je sa Caffe del Montenegrom na Extra tv-u, ne radi već 2 dana?
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
CDM radi, sad sam provjerio, probaj restart STB-a.
Da, nije azuriran vec 2 dana. Vijest o priznavanju pobunjenika u LIbiji je zadnja vijest jos od prekjuce.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks