Grbic je dao fenomenalan go.Sa Vukovicem su odusevljeni,ja to nisam vjerovao,navijaci samo najljepse o njemu,igracina,vidi se iz aviona da je odlican igrac,najbolje pojacanje i sl.Inace,oni ga ne zovu Giga,no su ga prekrstili u Žiga.![]()
Tiče se ove teme apsolutno ukoliko nastavi sa ovakvim partijama. Čitam komentare navijača na Slobodnoj Dalmaciji i oni su oduševljeni njime. Poneka mala zamjerka na sebičnosti, ali to je kap u moru pozitivnih komentara.
P.S. Milo mi je i zbog Grbića. Brano je, prije nego što se uopšte znalo hoće li napustit Mogren, rekao za njega da će ukoliko ostane dati makar 20 golova u CG ligi i da je apsolutno siguran u to. Ipak je rekao da mu ne bi nimalo bilo žao ako ode jer ne treba zadržavat igrača ako hoće da ode. Dobro je što je odmah starter u Olimpijakosu i izabrao je pravo vrijeme kad će otić. Isto se nadam i da će Draško Božović napravit inostrani angažman u što skorije vrijeme jer to zaslužuje svojom igrom.
Dick Laurent is dead!
Grbic je dao fenomenalan go.Sa Vukovicem su odusevljeni,ja to nisam vjerovao,navijaci samo najljepse o njemu,igracina,vidi se iz aviona da je odlican igrac,najbolje pojacanje i sl.Inace,oni ga ne zovu Giga,no su ga prekrstili u Žiga.![]()
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Vuković najugodnije iznenađenje prijelaznog roka u Hrvatskoj. Nastavi li igrat ovako požrtvovano ne gine mu "Hajdučko srce"![]()
E mozete misliti onda o kakvoj se klasi radi... Posao na sami kraj priprema, tek navukao dres i vec prva postava i osvaja srca Torcidjana... uvijek sam govorio da je zanimljiv igrac![]()
a ja sam tek sad shvatio da je i hrvatska liga nularica od kvaliteta, mislio sam da su oni kao jaci jer vidim redovno vracu ove njihove starije internacionalce, prodaju dosta solidno te njihove talente i onda dodje giga i ispade fantazija, najbolji na terenu itd itd. Tuga svega mi.
A mozemo i tako da posmatramo. Sto je cak i realnije![]()
sto je ovo Bozovic opet na klupu u videoton, koji ima je majku im njhovu
http://cg-fudbal.com/2011/07/21/mec-...a-se-u-skadru/ invazija na Skadar!
PS
Skadar je Crna Gora :mrgreen:
tooooooooooooooooooooooooooooooo
toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
aaaaa SKADAR JE NAS !!!
AJMO CRNA GORO !!!
Obavezno da se ide i to u što većem broju! + Preblizu nam je.
Zanima me da li se karte za meceve reprezentacije mogu uzeti preko interneta?Radi se ljudim iz inostranstva sto bi dosli. Ima li neko predlog?
axaxaaxaax kako smo praceni momci,da me je sramota.
http://www.hnkhajduk.com/forum/showt...t=22775&page=9 u dno strane
Hahahahahahahahahahahahaahah
Kakvo čuđenje ovoga "roby101"![]()
Neka neka nemojte tako, dobice sa Gigom Barselonu...omg
Shvatice oni brzo da su Beciraj i Vukovic nebo i zemlja, kad vec vole njihovo poredjenje.
Ja ne znam čemu ovoliko potcjenjivanje Vukovića. Čim je ušao imao je odličan slobodan udarac pod gredu, borben je, trči, otvara se, stvara šanse, asistira. Ne znam kakav je bio u Budućnosti ni kakva je Budućnost kao ekipa, ali očito da mu Hajduk barem u ove dvije utakmice dosad jako dobro leži.
Vukovic se setao po terenu nocas.Trebalo je duplo vise da trci,igrao je kao da je vec odigrao 60 minuta a ne usao na poluvrijeme.
Fina partija večeras, ušao u igru protiv Abidala i Maksvela, dobar slobodan udarac, par sjajnih presinga, u igri drži loptu kako želi, gradi se, motivacija je čudo.
Ja prvi sam mislio da se neće naigrat ove godine pored Vukušića, Sarića iz Liverpula (koji je, reklo bi se, obični žongler) i raspucanog Lendrića, ali mi je itekako drago što sam pogriješio.
Braco polako jos nije provalio dje su najbolje diskoteke u split ,a kad provali najebali ste.Jedan prosjecan igrac koji se istakao protiv ''sibenika'' ,nadam se da vam sibenik nije neko mjerilo..A nocas nista posebno eto taj slobodni koji je bio odbijena lopta..
Polakote sa tim kritikama. Giga za sad odlicno igra. To kako se on ponasao dok je u Buducnost igrao ne mora ama bas nista da znaci. Kako god se on ponasao, opet je najbolji strijelac lige bio. Tamo za sad odlicno igra, igra za tim, i trudi se. Ako tako nastavi, bice odlicno pojacanje Hajduka. Vjerovatno je i on shvatio da je presao u relativno jaku ligu iz amaterske, i da treba da se trudi ako misli da igra, i vjerovatno ce to i da radi. Ajmo malo podrske pokazite, umjesto konstantnih kritika. Ovakve stvari me najvise pizde kod naseg naroda. Isto je kao sto se za Savicevica pricalo: "On narkoman, on ovo, on ono...", a covjek legenda evropskog fudbala. Uvijek smo potcjenjivali svoje, umjesto da ih velicamo.
DICIOTTO
Ovima shto zasluzhuju, podrshka nikad nije bila uskracena shto sa moje strane shto od ostalih, neki su jednostavno previshe gadni, prepotentni, ogavni, is3povani i josh dosta stvari.
Shto veli dobri PrijekiLijek sachekajte da se povata sa tim diskotekama, poker partijama i naravno njegova ljubav kamata.
Postoji i tu opcija da se mozhe promijenit on i opametit, ali teshko da ce se to desit u njegovom sluchaju.
Vrlo je malo igracha za koje mi apsolutno puca shta ce da urade ili shta nece uradit kad odu iz CG a ovaj 'majstor' je jedan od malobrojnih.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks