100% zastita, skines sve sarafe i stavis 4 ili 5x sigurnosne...mora da ima 4 ili 5 kljuceva![]()
Drug mi to ima na Golf IV TDI 4motion. Vidi u Cekoviće ili Castellanu.
Zasad mu čuva prelijepe, preskupe 17"ice. Svakako, nisi ni s tim bezbjedan 100% jer bolje organizovani lopovi mogu da nabave i takav ključ. Opet, bolje je smanjiti vjerovatnoćuJa ću na M power vidjet da šiknem 2 tipa nestandardnih šarafa
![]()
100% zastita, skines sve sarafe i stavis 4 ili 5x sigurnosne...mora da ima 4 ili 5 kljuceva![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
nije ni to 100%
a evo slika kako izgleda jedan takav, dodje kljuc tj adapter, i poklopac kako bi djelovalo da je gedora
EDIT: Evo jos jedan
ima ih raznih oblika
![]()
Last edited by Gorostas; 22-07-11 at 20:54.
Njak Njak Njak
Ja ti mogu otvorit svaki moguci sigurnosni, treba mi po 30-40 sec po komadu.
TAKUMI
Neko kaze da ovo kradu sami sebi,i da posle dobiju pare od osiguranja, ja znam 100% da osiguranje ne pokriva gume,brisace i slicne stvari,za felme ne znam.
Ne ne, Wagenasi su to, nisu toliko inteligentni.
Nego, u pitanju je osveta dvojice vozaca Bentlija.
TAKUMI
cool ;P2.0 od Focusa SVT, ali jbg, samo preko bare.
Imam dva Webera DCOM pa bih njih iskoristio...taj dio priche oko ubrizgavanja, smjeshatanja motora itd mi je ok nego ne znam kako rjeshavaju paljenje na Zetecima, ima neka fora da se ugradi razvodnik ili elektronika ?
Inache to kolko vidim je jedino normalno rjeshenje sve ostalo je ili neki jad od motora ili je preskupo...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Oko paljenja stvarno ne znam,pogledaj ovo.
http://www.megaupload.com/?d=RZCZ58PG
niujedne mi gace lastike nema
Ja imam fabricki namjesteno tako 4 sarafa ista(obicna) jedan orginal sa kljucem...cudi me da to nema fabricki na opel
A da neko a link sa eby -a ili nekog sličnog. Da poručimo ovo.
Kad sam mijenjao zadnje pakne, mehanicar koji mi ih je mijenjao nije mogao da uglavi jedan osigurac na paknu i rekao mi "ovo ti ne moze, ja ga ne mogu stavit, neka ide ovako" i sad posle nekoliko km odvozenih pakna pocinje da mi cvokoce na neravnine...
Kad dignem rucnu ne cuje se, kad je opustim cuje se, kad je pomjeram malo je labava i racunam da ona cvokoce, osigurace nemam:
Jel se mogu kupid odvojeno?
Ima li koje resenje da mi ovo ***** ne cvokoce, uopste nije sexy
povratak mehanicaru nije resenje jer je proslo dovoljno da je on bacio kutiju koju ja kreten nisam uzeo
Njak Njak Njak
Dje bih mogao poc da vidim da spustim auto i kolko bi me to zadovoljstvo kostalo?
Ne znam jos sta cu,kolko bi kostale spirale a kolko kidanje?
dje cu naci u pg d1s ballaste?!
the World's leading dance event
Sensation
Mislim da imas kod Uzelca.
TAKUMI
Zna li ko koji se izraz na engleskom koristi za boks u servisu?
Kakav boks? Ne shvatam.
TAKUMI
employee fight ? ;p ili box ka prostor za auto ? ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ima li dje kakav otpad italijanskih auta, a da nije kod Đura Peckog? (nemam vunu u glavu pa ne bih da dajem nenormalne svote novca za bespotrebne djelove).
Treba mi elektro motor sa sistemom podizanja za desna vrata, Punto mk2 s dvoje vrata.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks