HMmm... Ne znam da li bi trebali da budemo zadovoljni sa ovakvim ishodom utakmice ? Mislim idemo u cetvrtfinale na hrvate koji su sve dosada bukvalo razvalili sa pola snage.. nekog posebnog prostora za euforiju nema, i mislim da su toga i svje3sni kod nas u timu, alli je definitivno pozitivno to sto se nazire neki duh zajednistva koji se nadam nece izgubiti u prvom trenutku slabosti.
Napomenut cu da smo u dvije prethodne utakmice samo stalno vodili ili bili u nekom egalu, a tako ce biti i sutra. nadam se da se nece ponoviti zagreb ili rim u cetvrtfinalu, sto bi bilo ravno katastrofi. Ali opet toliko su pricali da nam fale ova trojica tako da imamo alibi jel, za svaki slucaj.
PO meni mi moramo biti sretni sto nismo izgubili utakmicu protiv spanije, moramo zahvaliti njihovoj katastrofalnoj realizaciji igraca vise, inace bi na poluvremenu bili najmanje nerjeseno.. Sto se tice sudija, ono sto sam ja pogledao a tice se utakmica nase reprezentacije, dalje hrvata , i srbije, sudjenje na ovom prvenstvu je daleko najbolje od svega sto sam gledao. Ocigledno da se ovdje uticaj gospodina Lonzija ne osjeca tako jako

Iskomentarisao bih sada malo unaprijed nase cetvrtfinale sa Hrvatskom. Moramo se nadati da ce Sefik imati svoj dan jel u suprotnom... Sa druger strane Pavic je cini mi se golman as najvisim procentom odbrana u dosadasnjem toku prvenstva. Veliki problem ce imati nasi sidruni sa BUsljeom i Buricem.. Ne znam sta ce tu moc Vukcevic, ali bojim se da cemo u svakoj situaciji sa klikovcem biti u podredjenom polozaju. Mislim da imamo sansu na zgodnoj strani gdje ovo prvensto Jokovic nista posebno ne igra, isto bih rekao i za Muslima kao i za Baraca.
Nikola se mora jos vise ukljuciti u igru, Leka pogotovo, jer ako nam njih zatvore nema nas nidje. Licno sam vise ocekivao od Radovica, ali ocigledno da mu Pero i ne daje previse sane, isto kao i malom Brguljanu. Sem ovog gola protiv spanaca nisam shvatio koji je smisao ticica u reprezentaciji...
Sve u svemu , sto se dosadasnjih utakmica tice, kako smo se nadali, dobro smo se udali