Zahvaljujem, vidjecu to onda,jer meni je samo dovoljano da ima struje za kontakt pa cu palit na kurblu, jer mi se ne uzima novi zbog mjesec dana voznje.
Ja mislim da je taj dead.
TAKUMI
Zahvaljujem, vidjecu to onda,jer meni je samo dovoljano da ima struje za kontakt pa cu palit na kurblu, jer mi se ne uzima novi zbog mjesec dana voznje.
Dobro i đe odraditi servis klime, da se to lijepo ičisti, provjere crijeva, zamijeni filter i napuni freon.
A da je jeftino i dobro
Imas u tuzi i na stari valjda znaju taj posao radit koji je radi mehanickim pokretima
http://img6.imagebanana.com/img/s30so1gj/igor.jpg Viecesh ispred Oldsmobile V8diesel i Bubu s spushtenim krovom, ne mosh promashit
067 572 976
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Da li cisti klimu unutra/dezinfektuje?
TAKUMI
ko kod nas dobro radi obradu i ravnjanje glave?
Meni je za glave Zlatko na Zlaticu boca...odradi da se choek mozhe ogledat o istu i poshten je s cijenama za razliku od nekih koji ne znam shto zamishljaju da su....
imas njegov broj slucajno?
Srdja i Sasa Milic konick..provjereno dobri![]()
dje cu ispolirat auto, da mi to dobro odrade a ne da ga ukenjaju i koliko to od prilike kosta?
nemam zato shto vazda direktno podjem do njega...kad dodjesh na semafor kod bolexa (onaj glavni na bulevar izmedju zagoricha/maslina/zlatice) kreni prema maslinama i odma na prvu raskrsnicu (dje przhe kafu itd) pitaj dje je (ili ti skrenesh lijevo i poslije par sto metara desno kod trafike/prodavnichice...onda samo pravo ulicom tom ne mozhesh promashit, provalicesh,zastakljena je radionica tako da se vide mashine)....imas njegov broj slucajno?
javi se na pm da se dogovorimo....nedje sam i kachio slike nashih radova po forumu.dje cu ispolirat auto, da mi to dobro odrade a ne da ga ukenjaju i koliko to od prilike kosta?
Last edited by stefan123; 20-07-11 at 22:52.
i ja![]()
Originally Posted by my name is ...
ja sam ga vec preporucivao na nekoj drugoj temi i strani ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Jesi li rijesio ono, celavi?
TAKUMI
u ponedjeljak in da morning, trebavooo mi ala za uvodjenje u fazu, pa sam moro pomjeriti koji dan, odmah do 16 o clock cu znati situation
no nope , mada ima misfire na prvi cilindreto
stefane...kolko me dernes da mi ispoliras auto![]()
Neki auteki imaju misfire kad imaju kloged kat...
Pitanje: da li neko zna gdje mogu da kupim (u CG) Castrol ATF Dexron Mercon III, ili Texaco ATF 7045E?
Vidio sam da ima tu u blok Motul ATF Dexron III ali mislim da je ******.
TAKUMI
Za sta ce ti bas taj loz?
Pa treba da mijenjam ulje od getribe, presao sam oko 40 000 milja od zadnjeg tranny servisa.
Mozda bih koristio i Mobil 1 ATF...
TAKUMI
texaco u kotoru ima ono predstavnistvo, pa okreni pitaj, imaju i salon prije vuk petrola za prodaju kineskih djipova
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks