malo srece nam fali sad...2 suta precka i stativa.
Hahahahaha koliko samo nerezonskih napada Spanaca. I sudije ih maksimalno guraju, ali nista. Izgleda da nismo jedini koji pominju kalkulacije.
malo srece nam fali sad...2 suta precka i stativa.
<--- leuk
eh, kako je provuce sad, steta.
dobri smo, mada su spanci nervozni. price o kalkulacijama su nebulozne, spanci mogu i prvi da budu u teoriji, a i jednima i drugima je pobjeda jako bitna [pogotovo nama] radi samopouzdanja
vala smo ih prestigli sto se okvira tice.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
desava nam se isto kao i protiv madjara....vodimo 4 razlike i onda ovi naprave seriju 5:1...
<--- leuk
Opet se u zadnjoj cetvrtini igra ocajno...
pu nesposobnjakovici jedni... muka mi ih je gledat... dako izgube sad od spanaca da odma zavrsimo, da nas ne razbijaju posle neke malo jace reprezentacije...barem ce savez ustedjet nesto para sto bi dali za smjestaj i hranu...![]()
AJMO CRNA GORO !!!
toooooooooooo
uh, ovo smo morali braniti...
psihicki su pali, kao i protiv madjara. jako je vazno da ovu tekmu dobijemo
toni petrovic, kakav majstor
Kakav gol tonija!!!!
<--- leuk
Kakav gol Tonija Petrovića svaka mu čast..
toniiiiiiii
majstorski. mozda malo slucajno, ali svejedno majstorski
a sto im napravismo na kraju, kakva dva gola![]()
pobjeda!!!!!!!!!!!!!!!
<--- leuk
uh, bravo. nije bilo nimalo lako, ali ovo bi moglo biti jako bitno za samopouzdanje. svaka cast toniju i ticicu za ovo na kraju
Bravo![]()
ispade teze no sto se ocekivalo.Sudije su nas gazile i potcijenili smo ih na poluvrijeme,mislisli smo da cemo je privest kraju.Imali smo srece da nam sve ovo uspije na kraju,ali svejedno,doktorski potezi.Toni legenda.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Posle ove dvije utakmice, idemo na zlato
Mnogo nam vise odgovara kad igramo kao, uslovno receno, autsajderi...kad se ne ocekuje previse od njih, oni daju i vise od maksimuma...
Bravo momčadi!
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
uff iznervirase me nenormalno... nijesam ni gledao tu zavrsnicu, no eto dodjose do pobjede...
umjesto da cu od pocetka odrzavali tu prenost, vazda oni moraju na kraj da padnu i da me nerviraju
onaj klikovac me iznenadio kako dobro igra... racunace se na njega u buducnosti sigurno
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks