vidji ti taj dihtung glave..ispitaj ima li izduvnih u rashladnu tecnost..
i ja isto gorivo sipam pa nema vode kad je ovakvo vrijeme..zimi bude..
ne mislis valjda da je voda u auspuhu nastala od vode u gorivu?
vidji ti taj dihtung glave..ispitaj ima li izduvnih u rashladnu tecnost..
i ja isto gorivo sipam pa nema vode kad je ovakvo vrijeme..zimi bude..
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Pa recimo da u hladnjak nisam usuo više od čaše za zadnjih godinu dana. Odakle onda može da bude voda?
Edit:
Ko ne vjeruje možemo se kladit pa da dovezem auto đe oćete
Inače,kad sam bio prije 15 dana u Bosni napunio sam do vrha.Nenormalno malo troši u odnosu na domaće gorivo. Ne znam jel do kvaliteta al mi dođe da svakih 10-15 dana pređem granicu samo zbog rezervoara benzina
![]()
Last edited by Dutch; 16-07-11 at 23:40.
koje je auto u pitanju ?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Naravno da vozim.DG-PG, DG-Nk, nekad do primorja i naravno nazad. Nema frke u radu, sve je ok.Sem što ponekad bolje vuče na plin nego na benzin. Ne cimam se ja da je kvar u pitanju, tj cima sam majstora u početku a onda sam vidio da nema ljeba. Kad sam glanc novog merdžu,glanc novu tojotu pred sobom vidio da toče vodu batalio sam zapitkivanje po tom osnovu![]()
Pa to i kažem, nemam o čemu da razmišljam. Ovi valjaju smeće i to je to
![]()
Razmisljao sam da ugradim plin mom Pezou 306 1.8...Trosi oko 10-11 l...
Nisam bas upoznat s cijenom ugradnje plina, pa ako me mozete posavjetovati dje mi ja najbolje a najjeftinije to da zavrsim...
U startu najjeftinije je ovdje ali vremenom postane najskuplje i potpuno neisplativo.
U BG, u AC Rasic, mozda ce ti izac 100 eura vise nego ovdje, ali bar znas da neces da ides na razna stelovanja svaki dan, da nece da ti smrdi, da nece da ti pali check engine zbog presiromasne smjese...
TAKUMI
Da. U BG i kraj. Ovdje niko ne radi kako treba.
Tamo za tvoj motor je 580 eura.
TAKUMI
Plin u kolta? 1.3? :roll:
niujedne mi gace lastike nema
Momak pita za Pežoa.
A da, i kod mene u Colta je plin. Bio već ugrađen poodavno. I pravo da ti kažem, na ove cijene benzina dobro dođe![]()
Pa da, jer ti trosi 4 eura na 100...cak ne vjerujem ni toliko...i AFAIK u pitanju je dobar uredjaj.
TAKUMI
A zavisi, potroši on i 6-7 al svejedno, to je svakako manje nego 10e koliko bi me benzin košta.
http://www.cafemontenegro.com/index....25&news=187147
aaaaaaaaaaaa kako se ne prevarise da ga spuste 4 centa!!!
hahaha znao sam. kakvi imbecili...
Treba ić službenim kolima na odmor, mora neko to gorivo platit![]()
Ma dajte, dizlo treba da ide gore.
Juan, potvrdi.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks