View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 407 of 942 FirstFirst ... 307357397403404405406407408409410411417457507907 ... LastLast
Results 10,151 to 10,175 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako me pizde ovi Madjari kad daju gol, i pocnu da se sprdaju Sefiku...uf!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako nas spanci kojim slucajem dobiju, ispadamo?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

4/4 je nacin igre na koji smo igrali rim i zagreb a ako se nastavi bit ce i neugodan kazahstan

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Quote Originally Posted by Zaradona View Post
    Kako me pizde ovi Madjari kad daju gol, i pocnu da se sprdaju Sefiku...uf!
    A nije vala ni on nista skinuo,Madjarima nista ne mozemo,po automatizmu,mada smo nocas imali sve...
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    A nije vala ni on nista skinuo,Madjarima nista ne mozemo,po automatizmu,mada smo nocas imali sve...
    Imam osjecaj kao da su madjari igrali koliko im treba, kad gube uozbilje se, i onda lagano...
    Steta, bice bolje protiv Spanaca...valjda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

steta,ali nismo ni mogli vise od ovoga.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja uopste nisam ocekivao da cemo mi cijelu utakmicu bit tu s Madjarima, ovo je prva utakmica od Rima 2009. koju smo odigrali kao tim. Izgleda da je za takvu igru potrebno da u ekipi nema svadjalica Zlokovica i M.Janovica. Naravno da ovo nije perfekcija, ali je daleko bolje nego sve utakmice u zadnje 2 godine. A za TO bez komentara - bez komentara. Prijatno me iznenadio Radovic, Leka se malo preseraao u zadnju cetvrtinu, ali je bio odlican, kao i N.Janovic, Toni standardan, Drasko torpedo, Tica i Damjan odavno ne igraju vaterpolo, mada Tica ponekad bljecne, Sefik solidan, mada moze puno bolje. S ovakvim zalaganjem i malko boljom igrom, mozemo svakoga namucit i to posteno, go za go. Ostala mi je situacija kad je Stajnmec dao go s 2m, kako je Janovic bio pogubljen.
    Madjari su masine, stvarno. Spremni su, pucaju od snage, sa svake pozicije minaju, ali i oni imaju propusta. Da je Sefik bio malko raspolozeniji (da je uvatio barem 2 nemoguce, sto on redovno radi) druga bi pjesma pjevala, ovako, ostaje nam da odradimo Spance i Kazahstan, sto s ovakvim pristupom i igrom, sigurno ocemo.
    Last edited by PERPER; 18-07-11 at 07:02.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mogu da vjerujem da su onako usrano odigrali zadnju četvrtinu i to poslije onakvog finiša treće i vođstva 9:7, pih...makar da su neriješeno izvukli, ali odigrat onakav zadnji napad sa igračem više i ni ne šutnut na gol i to poslije tajm auta je neozbiljno, odlika neozbiljnih ekipa...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Inače, sad nam dođe da nam je bolje da izgubimo od Španije ako se to može tako reći. Iz grupe prolaze po tri, prvoplasirani preskaču 1/8 finala. Mi idemo u 1/8 finala na grupu đe je Srbija, tamo će drugi i treći bit Australija i Rumunija vrlo vjerovatno, računajući da će Srbi bit prvi. E sad ako mi budemo drugi u grupi i dobijemo Australiju ili Rumuniju, u 1/4 finale idemo na Hrvate. Ako bi bili treći u grupi, onda bi ako uđemo u 1/4 finale išli na Italiju ili Ameriku...

Evo rasporeda http://www.shanghai-fina2011.com/en/schedule/schedule_pro.shtml

N
    aravno da su ovo kalkulacije i da bi trebalo ić na pobjedu u svakom meču, ali eto čisto da znate što je moguće i da će meč sa Špancima bit vjerovatno čudan (ja vjerujem i oni će računat da im je bolje da izgube)...Evo me ka Porobić

Ja vjerujem da s ovom igrom, pristupom i borbenošću od jutros, možemo da igramo egal sa svakim i da polufinale nije daleko, ali ajde da vidimo, da ne bude da nas mrtvi Rumuni ili Australijanci o jadu zabave opet...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sta bi sa spancima te ih borati onako razbise?
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    sta bi sa spancima te ih borati onako razbise?
    Koliko su igrali?!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

18-5 za borate
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Ja uopste nisam ocekivao da cemo mi cijelu utakmicu bit tu s Madjarima, ovo je prva utakmica od Rima 2009. koju smo odigrali kao tim. Izgleda da je za takvu igru potrebno da u ekipi nema svadjalica Zlokovica i M.Janovica. Naravno da ovo nije perfekcija, ali je daleko bolje nego sve utakmice u zadnje 2 godine. A za TO bez komentara - bez komentara. Prijatno me iznenadio Radovic, Leka se malo preseraao u zadnju cetvrtinu, ali je bio odlican, kao i N.Janovic, Toni standardan, Drasko torpedo, Tica i Damjan odavno ne igraju vaterpolo, mada Tica ponekad bljecne, Sefik solidan, mada moze puno bolje. S ovakvim zalaganjem i malko boljom igrom, mozemo svakoga namucit i to posteno, go za go. Ostala mi je situacija kad je Stajnmec dao go s 2m, kako je Janovic bio pogubljen.
    Madjari su masine, stvarno. Spremni su, pucaju od snage, sa svake pozicije minaju, ali i oni imaju propusta. Da je Sefik bio malko raspolozeniji (da je uvatio barem 2 nemoguce, sto on redovno radi) druga bi pjesma pjevala, ovako, ostaje nam da odradimo Spance i Kazahstan, sto s ovakvim pristupom i igrom, sigurno ocemo.
    ne bih se bas slozio da smo utakmicu odigrali kao tim...kraj 1/4, kraj 2/4 i kompletna 4/4 su bili daleko od timske igre...ili su bili toliko pogugljeni i losi pa se njihova bezidejna igra u napadu cini nekolegijalnom i sebicnom....

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

18-5 za borate
    bice da je obrnuto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stalno se pravi neki raspored, biraju ,,lakši" protivnici...
    Ako budemo igralo kao što smo u prvim četvrtinama, jako i organizovano, onda nije bitan protivnik ali nastavimo kao što smo završili utakmicu, bojažljivo i odsutno, onda takođe nije bitan protivnik jer ćemo izgubiti od bilo koga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

18-5 za borate
    Dobila je Španija tim rezultatom, moraš malo bolje da pratiš.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Brent1986 View Post
    bice da je obrnuto
    onda mene teletext laze...
    Click image for larger version. 

Name:	18072011362.jpg 
Views:	169 
Size:	58.2 KB 
ID:	60955

edit: eo sad vidjoh na net da je obratno
    al eto slika rezultata sa teletexta
    Last edited by gatsbyy; 18-07-11 at 09:08.
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neocekivano dobar rezultat, mada su Madjari ispod nivoa odigrali.
    Zadnji napad strasno organizovan, a tako je u vecini slucajeva nakon timeout-a u potonjih par takmicenja. Protivniku damo vremena da se fino namjesti a mi bez ikakvog resenja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gatsby i nije ti bilo muka da slikas teleteks
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

onda mene teletext laze...
    Click image for larger version. 

Name:	18072011362.jpg 
Views:	169 
Size:	58.2 KB 
ID:	60955

edit: eo sad vidjoh na net da je obratno
    al eto slika rezultata sa teletexta
    Po tvome teletextu, i hrvati izgubise

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kalimero View Post
    ne bih se bas slozio da smo utakmicu odigrali kao tim...kraj 1/4, kraj 2/4 i kompletna 4/4 su bili daleko od timske igre...ili su bili toliko pogugljeni i losi pa se njihova bezidejna igra u napadu cini nekolegijalnom i sebicnom....
    Po meni je ovo najbolja timska partija od 2009. godine, bez srljanja i forsiranja nekog igraca, potvrda ovoga sto pricam su ti strijelci, 10 golova 8 strijelaca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

crna gora me ugodno iznenadila, mada što je i kalimero napoisao:

Quote Originally Posted by Kalimero View Post
    samo da nam se ovako sudi na cjelom prvenstvu...
    odlicno sudjenje imamo...
    slažem se da ste imali odlično suđenje, tj. da je bilo nekoliko grešaka više na štetu mađara. a i mađari su na momente igrali briljantno, a na momente bezopasno u napadu, kad bi vasi bekovi malo izgurali sidruna pa im je napada na zonu bio na 7 metara. nekoliko početničkih pogrešaka crne gore u plivanju u obranu, posebice onaj gol birosa iz kontre kad je krenuo priuje isteka napada.

danilović je mislim i tada pogriješio, kao i na posljednja 2 igrača više. inače nema on kvalitetu da igra ovako teške utakmice. evo i opširnijeg izvještaja: http://dance.hr/gostujuce-kolumne/14...na-startu.html
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Po meni je ovo najbolja timska partija od 2009. godine, bez srljanja i forsiranja nekog igraca, potvrda ovoga sto pricam su ti strijelci, 10 golova 8 strijelaca.
    slazem se da je igra najsolidarnija sto kazes jos od rima ako ne i ranije ali mislim da ima jos dosta prostora da se napreduje u tom segmentu....vise puta je srljano nerezonski sa nezgodne strane...
    inace sto se tice damjana mimo onog gola nista nije napravio a za ticica sam vidio jedino na prozivku...

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Dida,

Ko je lopovluk opravdavao lopovlukom!? Samo sam istakao da nacin koji je izabran nije put rjesavanja problema. Kazes da u vasem savezu ima 'malverzacija' ali su 'male bebe' za nas savez. Kolike su te 'bebe'!? Vi niste imali problema oko vaseg kupa , vi nemate problema oko raspodjele sredstava, vase sudije su sve objektivni ljudi sa punim povjerenjem, vi imate idilu medju klubovima... ma sve su to djecije bolesti ako ima problema, jer ste vi 'bebe'. Doduse mnogo napredne 'bebe' nesto.

Kazes tesko je tako naci nešto 'u bilo kojem sportu i bilo kojem savezu'!? Jel' moguce da ovo tvrdis i da iza ovoga stojis? Posto si toliki cistunac, a mi smo mimo svijeta po tebi, ja sam ti predlozio da primjenis recept bestija i da se boris na isti nacin protiv 'djecijih bolesti' u svom savezu jer ako ste bebe u odnosu po vama na nase 'gigante' to je mnogo veliko. Ne znam sta te koci. Zasto to ne primjenis tamo?

Uopste ne zelim, kao sto sam vec rekao, da pricam o tim stvarima vise na ovakvom nivou, niti cu. Probao vec, vidim kako je i ovdje to tretirano. Vidio i tvoj sajt i kako si predstavio CG repku i prepoznao vec izlizanu matricu. Neka se bore oni koji su stvarno placeni a ja da trosim vrijeme po forumima oko spekulacija 'dobronamjernih' i jos da se branim jesam li placen, ovaj ili onaj i sl. slusam 'utemljene' argumente strucnjaka svih profila koje veze nemaju ni sa vaterpolom a jos manje sa istinom tipa jel se Zlokovic pobio sa Janovicima pa folira povredu, jel Ivovic nekog po Kotoru, jel Pero izbacio Gojkovica pa ovaj ceka 3 godine da prodju da zaigra za Srbiju... Pa onda price o parama sa tolikim pretjerivanjima kao da je u najmanju ruku NBA i prolaze na stotine miliona kroz vaterpolo... Ma briga me za obije interesne grupe koje se cupaju u tom savezu oko bobica. Znam samo jedno kad iskoce ti momci u bazen ja sam uz njih jer volim vaterpolo i jer ga pratim od malih nogu. Ako bi imao neke vase poglede ne bi ih ni gledao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Pokazivanje prstom na Sefika ?

Da li se zna razlog nacina na koji su madjarski igraci proslavljali golove: pokazivanje prstom ka Sefiku? (Narocito sam primijetio Kiss-a i Madaras-a) Sto je u pitanju: neki stari nenamireni racuni ili nesto drugo?
    Doljani forever ...

Page 407 of 942 FirstFirst ... 307357397403404405406407408409410411417457507907 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)