ako nas spanci kojim slucajem dobiju, ispadamo?
ako nas spanci kojim slucajem dobiju, ispadamo?
4/4 je nacin igre na koji smo igrali rim i zagreb a ako se nastavi bit ce i neugodan kazahstan
steta,ali nismo ni mogli vise od ovoga.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ja uopste nisam ocekivao da cemo mi cijelu utakmicu bit tu s Madjarima, ovo je prva utakmica od Rima 2009. koju smo odigrali kao tim. Izgleda da je za takvu igru potrebno da u ekipi nema svadjalica Zlokovica i M.Janovica. Naravno da ovo nije perfekcija, ali je daleko bolje nego sve utakmice u zadnje 2 godine. A za TO bez komentara - bez komentara. Prijatno me iznenadio Radovic, Leka se malo preseraao u zadnju cetvrtinu, ali je bio odlican, kao i N.Janovic, Toni standardan, Drasko torpedo, Tica i Damjan odavno ne igraju vaterpolo, mada Tica ponekad bljecne, Sefik solidan, mada moze puno bolje. S ovakvim zalaganjem i malko boljom igrom, mozemo svakoga namucit i to posteno, go za go. Ostala mi je situacija kad je Stajnmec dao go s 2m, kako je Janovic bio pogubljen.
Madjari su masine, stvarno. Spremni su, pucaju od snage, sa svake pozicije minaju, ali i oni imaju propusta. Da je Sefik bio malko raspolozeniji (da je uvatio barem 2 nemoguce, sto on redovno radi) druga bi pjesma pjevala, ovako, ostaje nam da odradimo Spance i Kazahstan, sto s ovakvim pristupom i igrom, sigurno ocemo.
Last edited by PERPER; 18-07-11 at 07:02.
Ne mogu da vjerujem da su onako usrano odigrali zadnju četvrtinu i to poslije onakvog finiša treće i vođstva 9:7, pih...makar da su neriješeno izvukli, ali odigrat onakav zadnji napad sa igračem više i ni ne šutnut na gol i to poslije tajm auta je neozbiljno, odlika neozbiljnih ekipa...
Inače, sad nam dođe da nam je bolje da izgubimo od Španije ako se to može tako reći. Iz grupe prolaze po tri, prvoplasirani preskaču 1/8 finala. Mi idemo u 1/8 finala na grupu đe je Srbija, tamo će drugi i treći bit Australija i Rumunija vrlo vjerovatno, računajući da će Srbi bit prvi. E sad ako mi budemo drugi u grupi i dobijemo Australiju ili Rumuniju, u 1/4 finale idemo na Hrvate. Ako bi bili treći u grupi, onda bi ako uđemo u 1/4 finale išli na Italiju ili Ameriku...
Evo rasporeda http://www.shanghai-fina2011.com/en/schedule/schedule_pro.shtml
Naravno da su ovo kalkulacije i da bi trebalo ić na pobjedu u svakom meču, ali eto čisto da znate što je moguće i da će meč sa Špancima bit vjerovatno čudan (ja vjerujem i oni će računat da im je bolje da izgube)...Evo me ka Porobić
Ja vjerujem da s ovom igrom, pristupom i borbenošću od jutros, možemo da igramo egal sa svakim i da polufinale nije daleko, ali ajde da vidimo, da ne bude da nas mrtvi Rumuni ili Australijanci o jadu zabave opet...
sta bi sa spancima te ih borati onako razbise?![]()
AJMO CRNA GORO !!!
18-5 za borate![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Stalno se pravi neki raspored, biraju ,,lakši" protivnici...
Ako budemo igralo kao što smo u prvim četvrtinama, jako i organizovano, onda nije bitan protivnik ali nastavimo kao što smo završili utakmicu, bojažljivo i odsutno, onda takođe nije bitan protivnik jer ćemo izgubiti od bilo koga.
Neocekivano dobar rezultat, mada su Madjari ispod nivoa odigrali.
Zadnji napad strasno organizovan, a tako je u vecini slucajeva nakon timeout-a u potonjih par takmicenja. Protivniku damo vremena da se fino namjesti a mi bez ikakvog resenja
Gatsby i nije ti bilo muka da slikas teleteks
---Chelsea Fc---
crna gora me ugodno iznenadila, mada što je i kalimero napoisao:
slažem se da ste imali odlično suđenje, tj. da je bilo nekoliko grešaka više na štetu mađara. a i mađari su na momente igrali briljantno, a na momente bezopasno u napadu, kad bi vasi bekovi malo izgurali sidruna pa im je napada na zonu bio na 7 metara. nekoliko početničkih pogrešaka crne gore u plivanju u obranu, posebice onaj gol birosa iz kontre kad je krenuo priuje isteka napada.
danilović je mislim i tada pogriješio, kao i na posljednja 2 igrača više. inače nema on kvalitetu da igra ovako teške utakmice. evo i opširnijeg izvještaja: http://dance.hr/gostujuce-kolumne/14...na-startu.html
vaterpolski portal - www.dance.hr
slazem se da je igra najsolidarnija sto kazes jos od rima ako ne i ranije ali mislim da ima jos dosta prostora da se napreduje u tom segmentu....vise puta je srljano nerezonski sa nezgodne strane...
inace sto se tice damjana mimo onog gola nista nije napravio a za ticica sam vidio jedino na prozivku...
Dida,
Ko je lopovluk opravdavao lopovlukom!? Samo sam istakao da nacin koji je izabran nije put rjesavanja problema. Kazes da u vasem savezu ima 'malverzacija' ali su 'male bebe' za nas savez. Kolike su te 'bebe'!? Vi niste imali problema oko vaseg kupa , vi nemate problema oko raspodjele sredstava, vase sudije su sve objektivni ljudi sa punim povjerenjem, vi imate idilu medju klubovima... ma sve su to djecije bolesti ako ima problema, jer ste vi 'bebe'. Doduse mnogo napredne 'bebe' nesto.
Kazes tesko je tako naci nešto 'u bilo kojem sportu i bilo kojem savezu'!? Jel' moguce da ovo tvrdis i da iza ovoga stojis? Posto si toliki cistunac, a mi smo mimo svijeta po tebi, ja sam ti predlozio da primjenis recept bestija i da se boris na isti nacin protiv 'djecijih bolesti' u svom savezu jer ako ste bebe u odnosu po vama na nase 'gigante' to je mnogo veliko. Ne znam sta te koci. Zasto to ne primjenis tamo?
Uopste ne zelim, kao sto sam vec rekao, da pricam o tim stvarima vise na ovakvom nivou, niti cu. Probao vec, vidim kako je i ovdje to tretirano. Vidio i tvoj sajt i kako si predstavio CG repku i prepoznao vec izlizanu matricu. Neka se bore oni koji su stvarno placeni a ja da trosim vrijeme po forumima oko spekulacija 'dobronamjernih' i jos da se branim jesam li placen, ovaj ili onaj i sl. slusam 'utemljene' argumente strucnjaka svih profila koje veze nemaju ni sa vaterpolom a jos manje sa istinom tipa jel se Zlokovic pobio sa Janovicima pa folira povredu, jel Ivovic nekog po Kotoru, jel Pero izbacio Gojkovica pa ovaj ceka 3 godine da prodju da zaigra za Srbiju... Pa onda price o parama sa tolikim pretjerivanjima kao da je u najmanju ruku NBA i prolaze na stotine miliona kroz vaterpolo... Ma briga me za obije interesne grupe koje se cupaju u tom savezu oko bobica. Znam samo jedno kad iskoce ti momci u bazen ja sam uz njih jer volim vaterpolo i jer ga pratim od malih nogu. Ako bi imao neke vase poglede ne bi ih ni gledao.
Da li se zna razlog nacina na koji su madjarski igraci proslavljali golove: pokazivanje prstom ka Sefiku? (Narocito sam primijetio Kiss-a i Madaras-a) Sto je u pitanju: neki stari nenamireni racuni ili nesto drugo?
Doljani forever ...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks