Page 129 of 334 FirstFirst ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... LastLast
Results 3,201 to 3,225 of 8333

Thread: CdM.

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,469
    Thanked in
    2,626 Posts

Meni tapatalk uopte ne radi. ne mogu da dodam forum na njega. Kada ukucam u pretragu Cafemontenegro, samo stoji processing...
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    5,005
    Thanks Thanks Received 
    9,038
    Thanked in
    4,358 Posts

i meni piše 1 forum(s) found i crna pozadina. i tako stoji...

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Samopredlazem se za administratorku foruma. Malo zenskog dodira ne bi smetalo.
    Mrtva sam ozbiljna.
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Proradio tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Quote Originally Posted by Raquel View Post
    Samopredlazem se za administratorku foruma. Malo zenskog dodira ne bi smetalo.
    Mrtva sam ozbiljna.
    Pa odlicno.........
    You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Jeli dozvoljeno registrovati se na forum samo zbog oglasa?
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    3,591
    Thanks Thanks Received 
    6,842
    Thanked in
    3,579 Posts

Koliko ja znam... nije zabranjeno. Tj. nema nekih uslova da bi neko mogao da pise tamo vec su uslovi samo vezani za nacin oglasavanja.
    --------------------------
    Do Not Disturb.
    --------------------------

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Apsolutno.....
    You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako da vidim reputacije?
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

klikni na settings gore, desno, u vrhu svake strane foruma, i prikazaće ti se poslednjih 10 reputacija
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala zvoncice
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Mene interesuje, posto se 6 poena dobija za vrijedjanje... jel to vrijedjanje forumasa ili svega i svacega?

Npr ja kazem "onaj mutavi barak obama misli da ce uspjet da...." jel se to racuna kao uvreda? Mislim malo je glupo...

Ja sam dobio 6 poena jer sam napisao "glibavi gavrilovici" pricajuci o pravljenju djece i misleci na gavrilovice sa pink-a sto je tako i shvaceno...

isto bi se desilo da sam umjesto glibavi napisao : avetni, sasavi, bolesni, grdni, pjegavi....?

Onda bi se na fb bisere dijelili refraction-i svako malo kad iskoci biser, jer se tamo biseri vrijedjaju...
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Mislim da nije poenta u tome što si rekao "glibavi" nego je vrlo uvrijedljivo djelovalo kad je ta porodica u pitanju...koliko shvatih, oni su porodica sa mnogo djece, na ivici egzistencije i prosto si neko osjetljivo srce malo takao sa tim "glibavi Gavrilovići"...
    ja sam shvatila da si ti to iskoristio kao uzrečicu koju mi ovdje koristimo, onako, bez nekog značenja, pogotovo bez želje da uvrijediš, nego više da kažeš kako su dosadili sa njima više...ali nijesmo svi isto razumjeli
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Trenutni problem je taj sto bih htjeo da promjenim nik , u neki drugi , bilo koji , cisto da mi ne stoji ime i prezime , a na poruke koje sam poslao Didiju i jos nekolicini administratora nece niko da se udostoji ni da odgovori vec 10 dana. Kako da rijesim taj problem?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to nije dozvoljeno
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Quote Originally Posted by Goran69 View Post
    A bilo je nekih....no ....radije necemo o tome raditi.........jer ljudi poneki bas nemaju ukusa kada su te stvari u pitanju....sad onima koji su presli 1500 2000 postova i aktivni su....dosta.....moramo progeldati kroz prste.....
    Moze li se to meni kako sredit? Nisam neukusan. Neki cak kazu da ih na Nutelu podsjecam.

Ja bih samo da mi stavite 'neprilagodjen' ispod nick-a ako vec ne mogu to sam da uradim. Bez navodnika naravno.
    Last edited by VanjaTheMan; 24-07-11 at 14:00.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Ja se opet obracam povodom istog pitanja kao Vanja.Izuzetno sam aktivan,korektan(to mozete i vi Gorane da potvrdite,ako se sjecate rekli ste mi to,a vjerujem i ostali forumasi)
    Moja zelja je bila why so serious,ali sam se predomislio pa ako moze korektan forumas?))))))))))))))))))))))))))))))
    Hvala unaprijed.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo, pošto je ovo ovde mjesto da se iznesu sugestije i prjedlozi, ja bih na ovo elektronsko 'parče hartije' bačio koje slovo.

Prvo, i jedino što mnoge bode u oči na ovom forumu jeste pravilnik. Znam da je pravo na upotrebu ovog foruma, koje smo svi mi na propisan način stekli, a u cilju dalje efikasnije upotrebe ovih prava - predlažem novi pravilnik. Pošto je i sam, jedan od nadležnih administratora, priznao da je pravila prepisao - evo ja se lično prijavljujem, vjerovatno ima još zainteresovanih, da donesemo orginalni pravilnik za ovaj forum koji će biti pravilno normiran i što je najvažnije autentičan.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Prijavljujem VanjuTheMana za ban, od njegovih spamova na pdf-u Religija i Filosofija se ne moze zivjeti. Takodje i od napada na sagovornike, a ne njihova misljenja.
    Takodje, mislim da Dawud i gaul nisu zasluzili banove a doprinosili su pdf-u, zaista mnogo.
    Usput, mogli bi se promijeniti moderatori na tom pdf-u.

Ako je ikome stalo i da razmisli o tome, pri tom ne dozivljavajuci ovo kao atak na sebe.

Hvala na razmatranju, unaprijed. Pa i ako ne bude razmotreno.
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bruka i sramota je banovati Dawuda, koji je kopirao tekstove, nekom poučne, a nekom glupe... A drugu stranu ostaviti ''netaknutu''.
    Ima li elemenata vjerske diskriminacije?

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by poslednji osmanlija View Post
    Bruka i sramota je banovati Dawuda, koji je kopirao tekstove, nekom poučne, a nekom glupe... A drugu stranu ostaviti ''netaknutu''.
    znaci kad se banuje jedan (npr) srbin, mora se banovat jedan crnogorac i jedan musliman kako bi sve bilo fer i korektno a
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    znaci kad se banuje jedan (npr) srbin, mora se banovat jedan crnogorac i jedan musliman kako bi sve bilo fer i korektno a
    Ne...
    Ako npr jedan musliman postuje edukativne tekstove na temi Islam, a ostali mu se sprdaju, treba te ostale banovati, a čovjeka puštiti da nam postuje povremeno po neki tekst, koji ćemo, ili možda nećemo pročitati. Kako ko želi...
    Kapiš?

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Quote Originally Posted by Vladimir_Miloshevic View Post
    Trenutni problem je taj sto bih htjeo da promjenim nik , u neki drugi , bilo koji , cisto da mi ne stoji ime i prezime , a na poruke koje sam poslao Didiju i jos nekolicini administratora nece niko da se udostoji ni da odgovori vec 10 dana. Kako da rijesim taj problem?
    Nikako. To necemo raditi zbog postova koje si vec napisao.

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Moze li se to meni kako sredit? Nisam neukusan. Neki cak kazu da ih na Nutelu podsjecam.

Ja bih samo da mi stavite 'neprilagodjen' ispod nick-a ako vec ne mogu to sam da uradim. Bez navodnika naravno.
    Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Ja se opet obracam povodom istog pitanja kao Vanja.Izuzetno sam aktivan,korektan(to mozete i vi Gorane da potvrdite,ako se sjecate rekli ste mi to,a vjerujem i ostali forumasi)
    Moja zelja je bila why so serious,ali sam se predomislio pa ako moze korektan forumas?))))))))))))))))))))))))))))))
    Hvala unaprijed.
    Sada trenutno postoji automatski sistem koji to radi. Za te stvari postoji potpis. Ja sam ne razmisljajuci promijenio jedan ali vise to necu raditi. Ipak je to nesto sto svima treba da ukaze koje je kategorije pisac posta a ne sta on misli o sebi.

Quote Originally Posted by salex View Post
    Evo, pošto je ovo ovde mjesto da se iznesu sugestije i prjedlozi, ja bih na ovo elektronsko 'parče hartije' bačio koje slovo.

Prvo, i jedino što mnoge bode u oči na ovom forumu jeste pravilnik. Znam da je pravo na upotrebu ovog foruma, koje smo svi mi na propisan način stekli, a u cilju dalje efikasnije upotrebe ovih prava - predlažem novi pravilnik. Pošto je i sam, jedan od nadležnih administratora, priznao da je pravila prepisao - evo ja se lično prijavljujem, vjerovatno ima još zainteresovanih, da donesemo orginalni pravilnik za ovaj forum koji će biti pravilno normiran i što je najvažnije autentičan.
    Ne vidim da je trenutni pravilnik po icemu los...ako mislis da mozes bolje ti pisi kako da unaprijedimo ovaj..necemo bjezati od odbrih predloga

Quote Originally Posted by poslednji osmanlija View Post
    E samo jos to fali...ne nije banovan zbog pisanja tih postova....ne bih znao koja je druga strana ali sasvim sigurno necemo dozvoliti da se taj forum tamo dolje pretvara u mi i oni na vjerskoj osnovi. Radije cu ga zakljucati pa pisite po blogovima i mailiovima.

Dakle izbjegavate provokacije jer mi ne mozemo da stignemo bas sve da obrisemo. A ako nas prisilite da podignemo nivo "osjetljivosti" nece se bas nikome svidjeti....jer onda ce biti bas lako...brisacemo sve sto lici na provokaciju ili uvredu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

stvarno ne mogu da vjerujem da je covjek dobio stalni ban...
    sad ladno mozete zakljuciti podforum religija.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Znaci covjek nije dobio stalni ban nego je samo na neko vrijeme. Ja da sam recimo procitao prije Harija ovo bi islo na stalni ban....jer uvrede bas necu da trpim a ako je to nivo sa kojim baratamo na tom PDFu...pa da ga zakljucamo lakse je...
    Last edited by Goran69; 25-07-11 at 12:14.

Page 129 of 334 FirstFirst ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks