da im ponudis neki sat..![]()
stoka, a najjace od svega je sto se mene vazda zadesi da $edim u blizini nekoga sto se ne tuli cijelu noc iu sto treba da cinim, da se svadjam i da ih ja vaspitavam
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
da im ponudis neki sat..![]()
što, sad kad imam bicikl, nemam sa kim da ga vozim :mad:
^ copy / paste !
Mali prst na nogu koji sluzi samo za udaranje u usisivac prag od vrata itd..
Saobraćajni znak pored puta koji me je opaučio danas po arkadi!!!
I oni našli svud da postavljaju znakove!?!! :mad:
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
IDIJOTI koji ne znaju svoju sifru od maila, niti su svjesni cinjenice da imaju MAIL, dok im FEJZBUK ne zašteka, a onda kuku lele - i ja dežurni TECH da im pomažem, pa dok IDIJOTU objasnim da mora znat svoju šifru - AOOOO, A TI NEĆEŠ DA POMOGNEŠ (mrtav ozbiljan). A blaženo li je poć bez riječi i skratit postupak.
idiot! bez j!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
neka guzo meduzo!![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
a neka, najela sam se, ne mogu mrdnutali to me ne nervira, baš mi je banja :smile:
Ljudi koji nemaju osjecaj da pretjeruju... Zaboga.
Tu es mon héro!
Taksisti koji su vazda puni price, a narocito oni koji se fale kako su pojebali preko 258 000 riba od kad su se zaposlili u taxi...
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Ivan Maksimovic... Ao...
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Sekirom?
OT:
Što mi se svako jebeno leto desi bar po jedan kapitalni pad posle kojeg moram nositi isključivo duge pantalone cca. mesec dana jer mi noge budu kao u slabovidog petogodišnjaka s ADHD-om, i pritom paziti da raznim pizdarijama kojima trackam rane u očajničkom nastojanju da izbegnem jednako kapitalne ožiljke ne umažem posteljinu, garderobu i sl.![]()
Ne čitam s razumevanjem.
Da te utjesim... imamo isti problem. S tim sto ja ne padam, no me ujede komarac i cesem se do modrica.
Vidis, i od goreg ima gori.
Raduj se
:*
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
kad ne može šesti put...
Sell the Vatican, Feed the World!
same thing...![]()
Dok sam bio u CG, tako me nervirala CG TV program. Pa NISTA nema, NISTA. A vijesti da ne pricam. Samo pominju evropske integracije, sta su politicari rekli to sto ima manje srba u CG i... Kakvo je vrijeme danas. I sjutra.
Daj ljudi, probudite se, molim vas.![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks