je l' ovo meni pisalo u inbox 102, izbrisah na brzinu, je l' mi se učinjelo?!
ne znam...pokušaj ovdje pa počni od onoga što tebe muči
https://forum.cdm.me/forumdisplay.php?91-Medicina
Mislim da je to više preporuka za korištenje latinice, nego što je striktno pravilo
A što se tiče ovoga pitanja za PP, ja to rješavam tako što svaki put brišem i slažem se da bi olakšalo da imamo samo odgovor bez citata.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
je l' ovo meni pisalo u inbox 102, izbrisah na brzinu, je l' mi se učinjelo?!
Evo jedan konstruktivan predlog za Mr Goran69:
PDF Vicevi je došao u stadijum kad bi se mogao preimenovati u Humor.
Razlog, raznovrsnost sadržaja. Sami vicevi više nisu dominantni.
U tako koncipiran prostor bi se mogao ubaciti i zakucati onaj kultni topik o Booksovcima, koji se negdje usput izgubio u bespućima "Sve i svašta" svaštare.
A takođe i YouTube funny vids.
Toliko.
Pozdrav!
The more things change, the more they stay the same.
Ne mogu da promjenim PASS jer mi pise da mi je e-mail adresa banovana. Inace ista koju koristim na forumu vec nekih 5-6 godina. pffff
--------------------------
Do Not Disturb.
Zao mi je yahoo.....je malo zabranjen......
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
A zbog zasto?
Koja je poenta zabranit yahoo na novim nalozima kad pola forumasa ima naloge na CDM koristeci Yahoo adrese?
Jel' to samo Yahoo zabranjen ili se mora koristit onaj zabagovani @me mail?
Do Not Disturb.
Ne nije samo Yahoo nego je to bila situacija sa botovima....evo sam ukljucio yahoooo......
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Zahvaljujem.
Do Not Disturb.
Kako se moze srediti ovaj potpis ispod nicka? Da mi se upise nesto sto ja ocu...
Moram li bit dobar drugar sa moderatorom ili se kao i sve placa?
Hvala
Tu es mon héro!
ne znam imaš li toliko para...:mrgreen:
Već je bilo riječi o tome, ponoviću, donešena je odluka da se više ne može ispod nicka ništa dopisivati osim onih potpisa po default-u, koji zavise od broja vaših postova![]()
Inace ja smatram da je to mnogo 'bitno' te da Administrator treba da pocne da naplacuje da se po zelji upise sta god ko pozeli. Nesto kao one furiozne CG tablice tipa 'bidon', 'maher' i 'debil'.
Do Not Disturb.
mislim da odkako je ovaj novi forum nije niko dobio potpis ispod nicka...ranije je bilo slučajeva![]()
Imas pm
A trebalo bi ovim primjernim (meni) forumasima to srediti...![]()
Ozbiljan sam.
Tu es mon héro!
A bilo je nekih....no ....radije necemo o tome raditi.........jer ljudi poneki bas nemaju ukusa kada su te stvari u pitanju....sad onima koji su presli 1500 2000 postova i aktivni su....dosta.....moramo progeldati kroz prste.....
sto ne radi ovo "top"?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
A imas li ti 'home'?
Meni je vazda bilo lakse stisnut' dugme no misem gadjat dje treba...
P.S. Upravo sam pogodio misem i ovo 'top' isto radi... za ove sto vole komplikovanije...![]()
Do Not Disturb.
evo sad je i meni proradilo
znam da sam komplikovana,sto cu?![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nisam aktivan bio jedno 4,5 mjeseci i sad dolazim i mislim da je previse tema dje se pise o podjelama Srbi,Albanci,Crnogorci..Mozda treba reagovat precera se a i nidje ne vodi..
slažem se, izazvani jednom, otvaraju drugu, mnogo frustracije....
Izgleda da ima neki bug sa tapatalkom, kad odgovaram na PM koji ima par quoteova vec totalno izmijeni sve i posalje defektan reply, skracen naslov, vecina texta fali itd
rm -rf /
Meni uopste nece da otvori preko tapatalk evo vec nekoliko dana. U cemu je problem
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks