pa OK na otvorenom moze al kroz grad nema sanse ispod 9-10
She is only here to annoy herself!
Petrovac se računa ka otvoreni jer nema semafore mada sam ga do sad vozio samo Petrovac - Jaz, svaki dan, sipao 20 litara plina, ne znam koliko mi je ostalo ali znam da bi bmw-om stigao 3 puta do jaza i ćao. Inače, tek sad primijećujem kako mi se kurče svi vozači odredom kad krenem da kršim propise... sa sedmicom nisam poštovao pravo prvenstva prolaza, prolazio preko pune, obilazio kolonu, vozio neregistrovanog pola godine, gurkao se na semafore, prelazio uvijek iz trake đe je veća gužva u drugu i ako druga vodi do pogrešnog pravca, prelazio rampu da ne platim parking... a sad sa fordićem svi mi se brecaju![]()
pa ti razmisli oli uzet trojku ili sedmicu![]()
Jes, vele stari "najgore je imat pa nemat "![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Pogle sick mapu od juce, LPG/benga:
How unfuckingbelievable is that?
TAKUMI
318 ?
Apotekaren 318i runs on LPG...
E da, novi put ZB-NK...daleko najbolji put u CG.
Last edited by Fabia_Elegance!; 13-07-11 at 14:41.
TAKUMI
ima li plavih??? dzabe najbolji put kad ne daju mrdnut...
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Sinoc ih nije bilo, a ne vjerujem ni da ih ima jer je put nov (jos se radi), i zato je bilo ful attack-a od-do...
TAKUMI
Isli ste PLjevlja/Zabljak/Savnik/Niksic/Podgorica?? Jel to krace ili duze nego da se ide kanjonon???
Duze, ali put je nov (osim starog oko Savnika, ima nekoliko loving S krivina). Nigdje zive duse, xenon, duga, totalni attack - suvozac se usrao u gace i trazio da vozi blizu NK.
Kanjonom smo posli a vratili se ovuda zbog toga sto je punkt zatvoren od 22 do 3, u PP smo bili u 23:15 tako da smo isli desno za PV.
Znaci ja nikad vise kanjonom.
TAKUMI
ja se svaki put u*****...pa ON pojma nema...![]()
PK i jedan i drugi.
Olivije je tu pored mene, ti ne znam kad bi imao time za to...
TAKUMI
dje ste ugradjivali plin i koliko je ispao?
Naravno, kod Ivana.
640 eura kosta, ali posto je to islo preko mene, 580.
Olivije se pravio frajer i castio ga 20 eura, svidja mu se Ivan namrtvo.
TAKUMI
Pametno, sad koliko god da dižu cijenu goriva - neće osjetit. I kako se pokazao na plin, osjeća li se razlika u odnosu na benzin ?
620€ je cijena, nego frend mora bar malo da preuveliča stvari, posebno kad je popust u njegovo ime u pitanjuu tu cijenu je uračunata i cijena rezervoara na mjesto za rezervni tocak, garancija je 3 godine, na sve komponente, razlike nema, samo sto na visoke obrtaje trosi znatno vise, 10L na 100km je potrosio BG-PG, a benzina 7L, mada ipak jeftinije ispane
nemoguce je da je iste voznje tolika razlika, ili hoces reci da ti 318i na visokim obrtajima trosi 7 litara benzina![]()
Pazi, PG-BG je potrosio 7 na 100, benzina, voznja je bila sve puni gas (kako drugacije sa 318 ), uz brdo itd. isto tako je bilo i sa plinom kad smo se vracali, i potrosio je 10
Sad vidim da je 620, ne 640. Moja greska.
A frende, seres previse. Prvo, vozio si na WOT citavo vrijeme, onda, ja sam ga ganjao koliko je mogao (na plin).
Kako znas da je trosio 7 na 100? Odavde do tamo smo ga vozili normalno, stiskali smo ga samo kad smo pretekli nekoliko auta.
Ma frajer ne zna sto prica. Do tamo nam je potrosio preko pola rezervara, a svi znamo da prva polovina ide za nekih 25% sporije od druge polovine, tj, da je to preko 40 litara.
Last edited by Fabia_Elegance!; 14-07-11 at 14:43.
TAKUMI
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks