Page 67 of 276 FirstFirst ... 175763646566676869707177117167 ... LastLast
Results 1,651 to 1,675 of 6877

Thread: Total TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by brodomaketar View Post
    sistem hvala sto na otvori oci . zaista niko ne gleda programe u hd kvalitetu sem vas nekoliko koji nas udaviste sa arenom . eto vam ih gledajte ih uzivajte i sreno vam bilo
    Eto, ponovno ne čitaš i pišeš gluposti. Gdje sam ja napisao da gledam Arene u HD-u, i gdje sam ja uopće uspoređivao Arene HD sa Sport Klubom?

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by SISTEM ERROR View Post
    Samo slijepac ili osoba koja nikada nije vidjela pravu "originalnu" digitalnu sliku na Arenama je može usporediti sa Sport Klubom i reći "ništa posebno, ne vidim razliku".. to je nešto kao da kažeš da RTCG ima jednaku kvalitetu sliku sa BBC-om. Niđe veze. Ali apsolutno niđe veze. .

Arenama cijeli program ide u HD-u i sasvim je logično kada se taj program konvertira u SD tek nakon grafičke obrade u studiju same televizije da on mora imati 10x kvalitetniju i bistriju sliku nego kanal koji se cijeli bazira na SD standardu (Sport Klub) Da ne govorim o lošijim encoderima koje Total koristi, a zaslužan je za uplink SK kanala na satelit. Zaista moraš biti slijepac da ne primijetiš razliku. Ali iskreno se ne čudim ovakvim komentarima jer činjenica jest da ljudi na ovim našim prostorima nisu navikli na kvalitetnu sliku, zapravo nisu niti upoznati da takvo što zapravo i postoji. Ovo što imaju im je vrhunac, pa ne očekuju više. To je žalosno, ali je tako.
    1.SK ima pravo na PL na jos 2 godine
    2.Ne moze bolja SD rezolucija slika od one koja je na SK,SK+,SK Primeu.Uporedi sa SK Hrv i sve ce ti biti jasno
    3.Arena ima bolju sliku i to je cinjenica,ali SK nikad nije i nikad nece ostavitri svoje gledaoce u sred sezone bez najvaznijih prenosa.A sigurno ce biti izuzetno zanimljivo sledece godine oko prava.
    4.Sjecas se kad si rekao da je nemoguce da jedan kanal koji se nalazi u osnovnom paketu ima bolju ponudu od pay paketa.Ostajes li i dalje pri tome?
    Premijer Liga
    Karling Kup
    FA Kup
    Engleska Reprezentacija
    Kvalifikacije za EP
    Kup Kralja
    Italijanski Kup
    Cenpionsip
    Argentinska Liga
    Holandska Liga
    Ruska Liga
    Portugalska Liga
    Belgijska Liga
    Svajcarska Liga
    Ukrajinska Liga
    Vimbldon
    Kompletna ATP Masters serija
    Kompletna ATP serija 500
    80% ATP turnira serije 250
    Poneki WTA tuirniri
    NBA
    Evroliga
    Hrvatska kosarkaska liga
    F1
    GP2
    GP3
    Porse Kup
    Formula Reno
    Moto GP
    NHL

Sve je ovo u osnovnoj ponudi,a bice jos bolje od sledece sezone vjerujem!
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Total ima SK, T-com arene, BBM ima oboje ali pola Cetinja ga ne moze gledat...nekako bi bilo fer da svi imaju sve, ja bih platio i SK dodatni paket ali jbg...
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    2.Ne moze bolja SD rezolucija slika od one koja je na SK,SK+,SK Primeu.Uporedi sa SK Hrv i sve ce ti biti jasno
    3.Arena ima bolju sliku i to je cinjenica,
    Nije li točka 2 u kontradiktornosti sa točkom 3? Prvo kažeš da slika ne može biti kvalitetnija od one koju trenutno ima SK, zatim kažeš da Arena ima kvalitetniju sliku? Slika itekako može biti kvalitetnija, i upravo Arena i bilo koji zapadnoeuropski sportski pay tv kanal govori koliko je slika na Sport Klubu zapravo - loša! Pokušaj SK gledati na plazmi ili lcd-u, oči da ti iskoče od muljave slike, i to upravo na Totalu gdje bi slika trebala biti najkvalitetnija jer ga oni dižu na satelit. Prebaci zatim na neki SD kanal od Arene, Sky, Canal+ Sport pa napravi razliku. Nebo i zemlja. Doslovce, nebo i zemlja.

Hrvatski Sport Klub je još lošiji i to prije svega zbog 4:3 slike, odnosno 16:9 koju režu u 4:3, ili rade letterbox. Go.vno od kanala skup sa srpskim, slovenskim, sk+ i sk prime. Jedan malo više smrdi, drugi malo manje, ali u suštini niti jedan ne valja.

Ostatak - tko što prenosi, i koji je kanal sadržajno bolji u to ne bi ulazio. To je već individualno od osobe do osobe tko što prati, želi li kvalitetni svjetski sport ili kvantitetu u vidu kojekakvih divljih liga tipa ukrajinske i švicarske, jednostavno ne bi u to ulazio.. ostavljam svakome na vlasitit izbor da odluči što mu je draže gledati. Ovdje se priča vodi o kvaliteti slike Arene SD sa SK SD, i tužnoj činjenici da je tu razlika nebo i zemlja između njih. Upravo zbog toga mi se SK gadi jer pokazuje koliko je low cost kanal. Pitam se kakav bi katanac na njemačkom tržištu dobio da prezentira ovakvu sliku jednom Nijemcu na Premiere ligi? .. no ovo je ipak Balkan, ljudi imaju prastare CRT televizore i tu bi i youtube slika prošla.. bitno da se ekstra ne mora platiti.

Zato još jednom .. veliki palac gore za Arenu i samo naprijed, long live the king! ;-)

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Pa i ne bas,SK da emituje svoje kanale u HD rezoluciji slike i da to onda konvertuje u SD onda bi imao isti kvalitet slike kao Arena,mada Arena sa sve konvertovanim signalom nije daleko sto se SD rezolucije tice od SKa.Ne racunam SK Hrv,oni su smijesni prema nasem Sku i sto se kvaliteta slike i programa tice,to se ne moze porediti.Ti si iz Hrvatske koliko mi se cini.E pa koje su to kvalitetne lige u Hrvatskoj.Znamo svi da su ostavili na cjedilu svoje pretplatnike i od obecanog dobili ste samo spansku ligu,sta se desilo sa Italijanima,sa ligom sampiona utorkom(ili pak srijedom ne mogu se sjetiti) glavni adut im je odjednom postao MLB,smijesno.Dva kola ACB lige,italijanske i francuske nisu isli na nasim Arenamna,to je nedopustivo,to je nevjerovatna neprofesionalnost.Da,bas su ukrajinska i svajcarska liga glavni aduti Ska,vidim da ti je objektivnost jaca strana.Ista ta Arena je tri mjeseca najavljivala F1,a na kraju to zavrsi na SKu.VIdjecemo kakvi ce im prenosi Italijana i Francuza biti ove godine,valjda ce moci da prime signal
    Slika na SK,SK+ i SK Primeu je fenomenalna,ako ne valja na Historyu ili Viasat Natureu,onda ne valja ni na Ikovim kanalima.16:9,evo godina dana ce sad od kad su presli na digitalu,stalno kupuju nove sadrzaje i ne moram da ih placam posebno.Meni dosta,a izgleda i njima,posto finansijski mnogo bolje stoje od Arene,koje sve su prilike od nove godine idu u pay paket i kod Telekoma,onda cemo vidjeti kolika je ustvari njihova gledanost.

Samo uzivaj u svakom 10. kolu italijanske lige i placaj ih u krv za sjajnu ponudu koju imaju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa i ne bas,SK da emituje svoje kanale u HD rezoluciji slike i da to onda konvertuje u SD onda bi imao isti kvalitet slike kao Arena,mada
    Slažem se, to sam i ja gore napisao. No to nije nikakvo opravdanje SK-u za lošu sliku. Činjenica jest da je sada slika za jedan sportski kanal katastrofalna i da su nešto morali poduzeti. Oni do dana današnjeg nisu poduzeli apsolutno ništa. Mene, kao krajnjeg korisnika, ne zanima primaju li oni HD ili SD feed, mene zanima njihova slika. A ona je nedopustivo loša. Naravno, nekima je i ona "skroz ok", ali ljudi danas gledaju tekme i preko youtube-a pa ti drugi dan prepričavaju kako je slika "ekstra".

Arena sa sve konvertovanim signalom nije daleko sto se SD rezolucije tice od SKa.
    Ovo je totalni apsurd. Ovo je kao da kažeš da recimo RTS1 (SD) u Totalu ima istu sliku kao ne znam, njemački ZDF (SD). Razlika je nebo i zemlja. Danas je tehnologija toliko napredovala da SD slika može biti glava boli, sa tek nešto slabije oštrinom od HD-a. Slika na Areni je upravo jedan od dokaza tome. Usporediti bilo koji SK SD kanal i Arenu SD je van svake pameti. Van svake pameti.

Što se programa tiče Arena/SK .. kao što već rekoh gore, ne bi produbljivao temu o tome. Tema je kvaliteta slike i tu je 10:0 za Arenu. Imali jesu problema sa neprikazivanjem određenih liga, najviše na hrvatskom tržištu, ali ukoliko se do iduće sezone sve to stabilizira i dalje će biti No.1. Može Sk pokupovati još i finsku, albansku, malezijsku nogometnu ligu ali nitko mi neće moći nadomjestiti talijane, španjolce, francuze.. na jesen, ili eto sada copa america uz feneomelanlu sliku i daleko bolje komentatore. Jedno su za 10 koplja ispred SK-a! Oduvijek sam se ježio na amaterstvo likova sa Sport Kluba i oni su za mene klasični niskobuđetni kanal kakav može proći samo na našem tržištu pa izbacili još 20 kanala. Kvaliteta ispred kvantitete, pa makar da bude jedan kanal ali da kad ga upališ na tv-u imaš SLIKU a ne MULJ.

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja mislim da Arena nije ništa kvalitetnija od Sport Kluba, što se kvaliteta
    slike tiče, barem sigurno nije bila onda dok je bila u Total TV ponudi!!!

A o upoređivanju kvaliteta slike pomenutih programa sa bilo kojom
    jačom stranom televizijskom kućom je besmisleno!

Što se tiče ponude, tu važi pravilo (ko šta voli)!!!! - Jasno kao zora!!! I jedni i drugi nude dovoljno!

Imao sam prpilike da sjedim u jednom kafiću, više puta, u kojem je gotovo non -stop uključen Sport Klub,
    a imaju i arene preko Extra TV-a, ali u 99 % slučajeva prati se Sport Klub!!

Eto, ovo odmah može da demantuje zagovornike arene, i to da dodam da se (po mojoj procjeni),
    barem po kafićima više prati Sport Klub1

Menije je lično žao što nema više arene u totalu, ali šta da se radi.

Ipak Sport Klub je po meni bolji, mada opet...
    Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Arene dok su išle u Totalu su bile puno lošije nego što su danas, to je istina, razlog - niski bitrate. Znamo svi da Total ne mari za kvalitetu slike, sve ide u mpeg2 a na transponder se mora ugurati i do 13tak kanala i naravno da se i najkvalitetnija slika uništi. No danas Arene na satelit podiže Polaris, sve ide u mpeg4 i slika je doslovce perfekta. Nema uopće razlike sa SKY sportskim kanalima. Sa Polarisovih frekvencija te kanale preuzimaju kabelski/iptv paketi u Srbiji, BiH i CG. Jednaka stvar je i sa hrvatskim Arenama u MAX TV SAT, također sve ide u mpeg4 i slika je maestralna. Uostalom, ovi kanali su danas sve dostupniji preko cs-a i svi to mogu sami provjeriti recimo kada ide Copa America na Sky Italia i na Arenama - ja na lcd tv-u ne vidim razliku između Arena i Sky Copa America (sky italia) .. a sky je oduvijek bio pojam za kvalitetnu sliku. Naravno, govorim o Sky SD kanalima.
    Last edited by SISTEM ERROR; 11-07-11 at 13:31.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vidim da se rasprava vodi oko toga ko ima bolji kvalitet slike međutim nije u tome problem, problem je da smo mi koji imamo ttv grubo oštećeni, bahatim ponašanjem arene i njenim izlaskom, jer nemamo gdje pratiti italijansku,špansku ligu,ligu šampiona, ligu evrope itd. isto kao i korisnici koji imaju ekstra tv a nemaju SK pa nemogu da prate moto gp, f1, englesku ligu itd. nemože jedna ozbiljna firma kakva bi htjela da bude arena da se ponaša ucjenjivački i da postavlja nenormalne uslove za opstanak
    u ponudi najačeg kablovskog operatera koji njihovim izlaskom nije izgubio ništa, već smo samo mi korisnici na gubitku. ja sam sa ponudom SK sasvin zadovoljan i to još što nemoram dodatno da plaćam već sve to imam u osnovnom paketu što je veliki plus svidjelo se to nekom ili ne. ja lično bih volio da se nađe neko rešenje pa da se arena vrati u ttv a isto tako i da se SK nađe u ponudi ekstra tv.
    Last edited by goran5maj; 11-07-11 at 20:09.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ukljucite malo logiku, Areni svi valjaju samo joj najaci provajder TTV ne valja, to je potpuna besmislica jer kod svih ostalih provajdera nije doslo do povecanja cijene paketa, sto znaci da Arena nije podizala svoj zahtjev. Ovu pricu o ogromnom novcu koju je navodno Arena trazila plasiraju na svim forumima, ali ona ne stoji jer Arenu su svi drugi provajderi zadrzali.

Bice da je TTV najavljeno da Arene prelaze u MPEG4 a on to ne moze da isprati sa svojom opremom jer emituje u MPEG2 / SD, preveliki blam bi bio za najaceg da mu slika HD kanala bude SD sa najmanjim mogucim bitrateom.

TTV na svom usranom satelitu nema ama bas ni jedan HD kanal, i tako ce biti sve dok ne posalju u orbiti bar jedan ispravan posto su prethodna tri otisla sa fatalnim greskama, ono sto on nudi preko drugog satelita necu ni da komentarisem.

Na T-comu i Polarisu je slika perfektna tj cista kao HD suza, dok Vam za uporedjenje kako bi Arene izgledale u TTV moze posluziti BBM/Mkabal... posto i oni emituju u istoj tehnici.

Sport klub kanale TTV ima u osnovnoj ponudi jer je on vlasnik tih kanala, pa mu se moze....a i mora jer nema najaci sportski paket u svojoj ponudi.
    Opet na drugu stranu Telekom Srbije/IPTV ima svoje ucesce u Arena sport kanalima koje takodje nudi 12 mjeseci u osnovnoj ponudi tako da i tu ima malo rivaliteta....

U ostalom najbolji je onaj ko ima sve da ponudi, pa ti biraj za svoje pare.
    Last edited by maxpower; 11-07-11 at 22:31.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo jedan ispravak - mpeg4 nije odmah HD. Polaris emitira dio svog paketa u mpeg4 (uključujući Arene Srbija) a MAX TV SAT je cijeli u mpeg4 (uključujući Arene Hrvatska), ali na žalost ti kanali nisu u HD-u niti kod jednog paketa na satelitu već isključivo SD. No Polaris i Max su u prednosti sa mpeg4 jer trebaju daleko manji bitrate da bi kanali imali vrhunsku sliku, za razliku od druge strane - mpeg2 koji koristi Total TV koji treba veliki bitrate za istu takvu sliku. Kako znamo da zakup transpondera i raspored kanala na njemu ide po količni bitrate-a, Total dolazi u situaciju da previše kanala nagura na jedan transponder, dolazi do pomanjkanja bitrate-a i slika pikselizira i mulja se. Sa druge strane, sa tim bitrate-om mpeg4 kanali su kristalno čisti na Polarisu ili Maxu jer njima u principu ne treba više od 2mbit/s, rade čak i sa manje. Uz to Polaris i MAX TV koriste daleko kvalitetnije enkodere od TTV-a, što je čak još i važnije od samog bitrate-a. Tako da kad sve zbrojiš i oduzmeš, postaje sasvim logično zašto slika na 90% kanala sa Totala je lošija. Kao i zašto su same Arene u Totalu bile muljaste, a sada u Polarisu i Maxu kristalno čiste..

Razlog zašto Arene nisu u Totalu - u to ne bi ulazio, iako to zasigurno nema veze sa vrstom dvb-s standarda (mpeg2/mpeg4). Jednostavno se nisu uspjeli dogovoriti oko poslovne suradnje, a tu može ulaziti i problem sa eksluzivom, problem oko para odnosno raspodjele zarade.. itd. Možemo samo nagađati. No nije to ništa čudno, u Europi je to skoro postalo i pravilo da svaki kabelski/satelitski paket ima svoje sportske kanale, i svi se oni međusobno "tuku" što će tko prenositi. A korisnici su tu da odluče što i kod koga žele gledati ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imam problem kad prebacim na Cinestar A&T resiver mi posle 30 sec. blokira ,pa moram ga isključit i ponovo upalit da bi gledao. Resiver HD/DVR.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by SISTEM ERROR View Post
    Samo jedan ispravak - mpeg4 nije odmah HD. Polaris emitira dio svog paketa u mpeg4 (uključujući Arene Srbija) a MAX TV SAT je cijeli u mpeg4 (uključujući Arene Hrvatska), ali na žalost ti kanali nisu u HD-u niti kod jednog paketa na satelitu već isključivo SD. No Polaris i Max su u prednosti sa mpeg4 jer trebaju daleko manji bitrate da bi kanali imali vrhunsku sliku, za razliku od druge strane - mpeg2 koji koristi Total TV koji treba veliki bitrate za istu takvu sliku. Kako znamo da zakup transpondera i raspored kanala na njemu ide po količni bitrate-a, Total dolazi u situaciju da previše kanala nagura na jedan transponder, dolazi do pomanjkanja bitrate-a i slika pikselizira i mulja se. Sa druge strane, sa tim bitrate-om mpeg4 kanali su kristalno čisti na Polarisu ili Maxu jer njima u principu ne treba više od 2mbit/s, rade čak i sa manje. Uz to Polaris i MAX TV koriste daleko kvalitetnije enkodere od TTV-a, što je čak još i važnije od samog bitrate-a. Tako da kad sve zbrojiš i oduzmeš, postaje sasvim logično zašto slika na 90% kanala sa Totala je lošija. Kao i zašto su same Arene u Totalu bile muljaste, a sada u Polarisu i Maxu kristalno čiste..

Razlog zašto Arene nisu u Totalu - u to ne bi ulazio, iako to zasigurno nema veze sa vrstom dvb-s standarda (mpeg2/mpeg4). Jednostavno se nisu uspjeli dogovoriti oko poslovne suradnje, a tu može ulaziti i problem sa eksluzivom, problem oko para odnosno raspodjele zarade.. itd. Možemo samo nagađati. No nije to ništa čudno, u Europi je to skoro postalo i pravilo da svaki kabelski/satelitski paket ima svoje sportske kanale, i svi se oni međusobno "tuku" što će tko prenositi. A korisnici su tu da odluče što i kod koga žele gledati ..
    Slika na Arene u CG je jako losa(Extra TV).Koje za to odgovoran Telekom ili Arene ne znam, ali znam da kad je isla Liga sampiona utakmice sam gledao na IN-u (i slusao onoga penala od Sofranca) zbog znacajno losije slike koja je isla na Arenama...

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Audi i Emirates kup i Asia trofej na SK,a bice jos novosti vrlo brzo...
    Last edited by Jakuza; 19-07-11 at 12:37.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma svaka im čast i to sve u osnovnom paketu. još kad bi barem uzeli špance ili italijane bilo bi ok.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

To nema sanse ove sezone,ali ce sledece biti klanja
    Samo jos Italijane da uzmu i to je to,pokrili su sve...
    Last edited by Jakuza; 19-07-11 at 14:03.

Thanks Thanks Given 
    2,056
    Thanks Thanks Received 
    1,415
    Thanked in
    849 Posts

mislim da nema sanse da uzmu sve jer ipak veliki su izdazi za premier ligu tako da ... nije da imaju budzet sky-a ili sl

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne moraju sve da uzmu bar nešto, ne vjerujem da će kanale 3,4,5 da drže samo za engleze.možda ako i uzmu nešto i oni naprave pay paket sa ova tri kanala.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Spanski super kup na SK
    Last edited by Jakuza; 21-07-11 at 16:27.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Pošto sam pročitao da pojedinci imaju srpsku total tv karticu, interesuje me može li isto tako nabaviti hrvatska (total tv Hrvatska odnosno b.net)?
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Pošto sam pročitao da pojedinci imaju srpsku total tv karticu, interesuje me može li isto tako nabaviti hrvatska (total tv Hrvatska odnosno b.net)?

moze ako imas nekoga u hr reciver+kartica preko kojeg bi placao mjesecno to sto gledas ili mozda da postavis oglas na neki hrvatski sajt da trazis hr karticu tj b.net

Thanks Thanks Given 
    2,056
    Thanks Thanks Received 
    1,415
    Thanked in
    849 Posts

tesko da ce ti neko izaci u susret jedno ako nekog znas s nekog foruma duze ili imas rodbine tamo... sto se tice tehnockog djela izvodljivo je,srecno !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prati oglase na ovom hr forumu .. http://www.novisf.com/wbb3/ostalo/board28-mali-oglasi/

Ljudi prodaju (ili prenašaju pretplatu, ovisno o dogovoru) od hrvatskog Digi TV-a, Bnet Total TV, MAX TV SAT pa do stranih paketa.. ima svega.

Ili još bolje, otvoriš na tom forumu svoju temu gdje napišeš da tražiš Bnet TTV paket i javit će ti se netko 100%.
    Last edited by SISTEM ERROR; 02-08-11 at 20:30.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Hvala svima na odgovorima. Moje pitanje je bilo čisto orjentaciono, ali nije rečeno da pod nekim okolnostima u budućnosti ne uzmem neki od navedenih paketa.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Belgijanci se vracaju na SK,a uzeli su i Dance.Inace od sad ce prenositi sve meceve na Mastersima koji su pokriveni kamerama,a narednih dana bice jos iznenadjenje kako rekose...

Page 67 of 276 FirstFirst ... 175763646566676869707177117167 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)