Lamela kad slajfuje smrdi i proklizava, a ne lupa...
Lamela kad slajfuje smrdi i proklizava, a ne lupa...
TAKUMI
Sad vidim ovo da ti ispada iz brzine.
Moguće da je stopa motora/mjenjača losa.
TAKUMI
Htio sam da pitam ako neko zna,ima li ko da radi auspuhe,da moze da mi naprawi 2 zadnja lonca ista sa po jednim topom?
IMas na zlaticu servis prodaju i ostalih djelatnosti vezanih za auspuhe.....s magistrale preko puta nove benzinske pimpe do serivsa BMw grebovic gdje je jedna mala pekara kod pasarele tj viseceg pjesackog mosta hahah
znam to su popowici,al oni nece da rade nista sto nije fabricki,tako da mi to otpada odmah
podjes kupis 2 gotova lonca po 50e i kod nekoga da montira i zavari
Za provjeru stopa meni treba minut maximum, majstorima ne znam.
TAKUMI
preporuci mi nekoga preko morace koji ce makar i za 5minuta to znati provjeriti...
A ako ne bude to, na sto da obratim paznju ?
Who let the dogs out
Sad cu ti poslat detalje na pp...
TAKUMI
Nepodobna za vaspitavanje.
ja sam imao isti problem na 156 kad sam je kupio...zadnje plocice se odlijepile...pa kad prvi put kocis a ides u rikverc cuje se udar...jer se plocice onda pomjere...(a auto je tak ovozeno sigurno preko pola godine bez ikakvih problema)
a sad citam, i vidim da je pezo, a da znam on nema plocice pozadi, nego gurtne, ali ko zna, mozda i sa njima da bude isti problem...
a ovo za mjenjac, ne znam...meni to djeluje kao odvojen problem od ovog sa kocenjem
Moze li mi neko na google maps označiti dje se nalazi elektricar Rašović u masline?
Zahvaljujem![]()
Velike čaure pozadi.Tako je majstor reka a ja sve nešto mislim ako sa tim imenom odem u radnju da će me zblenuto gledat. Radi se o "nosačima",prstenovima ili kako već,na kojim se oslanja "most" sa zadnjeg točka.
Nešto sam gugla, jel to silent blok?
Da, silent blokovi.
TAKUMI
ali i ako podjes i reces silenti bice cudnih pogleda..
u pg se to zove SELENI -_-![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks