Page 397 of 1170 FirstFirst ... 297347387393394395396397398399400401407447497897 ... LastLast
Results 9,901 to 9,925 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zaboravio je da pozdravi ujnu iz Kikinde...

Thanks Thanks Given 
    9,161
    Thanks Thanks Received 
    3,995
    Thanked in
    2,398 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Zaboravio je da pozdravi ujnu iz Kikinde...
    Jes,podsjeti me na Ekrema Jevrica
    No shalu na stranu,stoji mu i slavlje,milo mi je radi njega lichno a ostalo ne bih komentarisao sad.
    ...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

No1e hvala ti na svemu,ovo je zaista nevjerovatno pa prosto covjek ne moze a da ne zaplace od ovolike srece !!!

idemooooooo No1eeeee

kakvo slavlje....

No1e ti si BOG,ti si KRALJ !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa normalno je da će da pozdravi porodicu,ne znam zašto je to loše?Pa oni su ti koji su sve vreme stajali iza njega ,a ne ti i ja .Ovo ostalo ne bi komentarisao.Ko pozva ove iz Tap i one Jugoslovene iz Električnog,ja pojma nemam.
    Sve u svemu,vatrepolo,tenis sad idemo na košarkašku medalju!!
    A vi kako te?
    Crna Gora-Srpska Sparta

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    464 Posts

Quote Originally Posted by Cardiff_Neath_SouthgateSt View Post
    Pa normalno je da će da pozdravi porodicu,ne znam zašto je to loše?Pa oni su ti koji su sve vreme stajali iza njega ,a ne ti i ja .Ovo ostalo ne bi komentarisao.Ko pozva ove iz Tap i one Jugoslovene iz Električnog,ja pojma nemam.
    Sve u svemu,vatrepolo,tenis sad idemo na košarkašku medalju!!
    A vi kako te?
    Gospon Ćosić je zalutao.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Srećom je Ceca u kućnom pritvoru, moglo je i puno gore da bude.
    ahahahahahaha e odje ko rep ne dao magarac bio
    legendarno
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

@getaway blues
    Komentar broj 9844 (ne bih ga prenosio jer ne želim ni najmanje da skrećem sa teme). Da ga je napisao neko od navijača Novaka Đokovića kao što su Jakuza, The Lukas, Roy Foker ili Goldfinger mogao bih i prihvatiti takvo razmišljanje (iako niko od njih ne bi usudio da ga da), ali, uz dužno poštovanje, od tebe mi se čini vrlo, vrlo neumjesno.

I nemoj se ni truditi da govoriš da ne znaš o čemu pišem jer je to uzaludno.
    Dick Laurent is dead!

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ako ti je komentar ili razmisljanje neumijesno - molio bi zaista, da konkretno kazes, sta ti tu smeta.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    Ako ti je komentar ili razmisljanje neumijesno - molio bi zaista, da konkretno kazes, sta ti tu smeta.
    Aj da se neovlascen umijesham - Komentar je ok, ali malo je previshe lokalpatriotizma za jedan sport. Jedino to. Zamisli recimo da igraju sjutra Buducnost/Sutjeska-United, i da neko nama dvojici prica kako to da mi navijamo za United, kad je Buducnost tu klub iz PG, kad se sa Gorice ispod koje joj je stadion najljepse vidi grad, i tako dalje...A ja bih bogami navijao za United svim srcem(varvari/fap mashine strijeljajte me)

Ne znam da li je Amnesiacu to zasmetalo, ali pretpostavljam da da.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svatko bira svoj navijački put. Neko navija za slabije, neko za jače, neko za najbolje, neko za svoje, a neko za smrt komšijine krave. Uvijek bilo i biće. Zato postoje rivalstva, koja su i esencija posmatranja sporta.
    Zato na karaju krajeva i postoje forumi. Da iskažemo svoje mišljenje i izmaltretiramo sagovornike
    Last edited by MonterO; 05-07-11 at 08:43.
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Dakle, forumaši koje sam pomenuo su sve navijači Novaka Đokovića (i ja sam navijao za njega u finalu) ali ti forumaši imaju jednu jedinu reprezentaciju koju smatraju za svoju a to je reprezentacija zemlje iz koje su. Mislim da sam dovoljno jasan jer ne želim da skrećem temu pošto ionako ima onih koji bi to jedva dočekali.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    @getaway blues
    Komentar broj 9844 (ne bih ga prenosio jer ne želim ni najmanje da skrećem sa teme). Da ga je napisao neko od navijača Novaka Đokovića kao što su Jakuza, The Lukas, Roy Foker ili Goldfinger mogao bih i prihvatiti takvo razmišljanje (iako niko od njih ne bi usudio da ga da), ali, uz dužno poštovanje, od tebe mi se čini vrlo, vrlo neumjesno.

I nemoj se ni truditi da govoriš da ne znaš o čemu pišem jer je to uzaludno.
    Već kad me prozva da sam navijač Đokovića da ti odgovorim da mi je drago da je napravio uspjeh al da nešto nisam ponešen za njim sigurno neću klicati njegovo ime i ić pred skupštinu da ga dočekujem, da mi je idol to nije sigurno jer volim jednako da gledam Nadala i Federera ali moram i da volim dobar tenis koji Đoković trenutno igra i normalno da ću to pozitivno prokomentarisati isto kao što sam pozitivno prokomentarisao pobjedu Federera u polufinalu Roland Garosa a nisam išao u histeriju kao neki kako ga je Federer razbio, nagrdio kako će opet biti br 1. itd.već su se moji komentari svodili na komentarisanja teniskog meča i načina na koji je Federer dobio.Đoković zaslužuje poštovanje od svakog ko prati tenis za ono što je uradio bez ikakvih lokal patriotskih natezanja ili ulaženja u to jel dobar čovjek ili nije i kakvo mu je ponašanje.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Aj da se neovlascen umijesham - Komentar je ok, ali malo je previshe lokalpatriotizma za jedan sport. Jedino to. Zamisli recimo da igraju sjutra Buducnost/Sutjeska-United, i da neko nama dvojici prica kako to da mi navijamo za United, kad je Buducnost tu klub iz PG, kad se sa Gorice ispod koje joj je stadion najljepse vidi grad, i tako dalje...A ja bih bogami navijao za United svim srcem(varvari/fap mashine strijeljajte me)

Ne znam da li je Amnesiacu to zasmetalo, ali pretpostavljam da da.
    ...o, ja sam bas ubijedjen da bi se mi nasli na tim stadionima u svom gradu, i medju svim tim ljudima nam uopste ne bi bilo krivo da Sutjeska/Buducnost dobiju.

Ne ciljam ja na lokal-patriotizam. Ciljam na to - kakve nas stvari interesuju, a kakve ne. U Pg ima sigurno klinaca koji pustili suzu kad je Nadal izgubio prekjuce (kao sto ja znam za jednu curu iz Nk) - a vecina ne bi znali potrefit' put do vrha Gorice. Prije 5 dana sam sa ocem krenuo da gledam Buducnost-Fljamuntari, i na njegovo pitanje mu odgovorio da znam da prepoznam samo jednog igraca Buducnosti na terenu - a sa druge strane znam koji broj patika nosi ebeni Jonny Evans!? I to je iz perspektive mog oca bilo pretuzno - jer je on u mojim godinama isao u Sarajevo u kojem nikad nije bio do tad u zivotu - da gleda Bosnu u Kupu Sampiona, samo zato sto su za nju igrali Niksicani Rajko, Mirza i Zarko.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dakle, forumaši koje sam pomenuo su sve navijači Novaka Đokovića (i ja sam navijao za njega u finalu) ali ti forumaši imaju jednu jedinu reprezentaciju koju smatraju za svoju a to je reprezentacija zemlje iz koje su. Mislim da sam dovoljno jasan jer ne želim da skrećem temu pošto ionako ima onih koji bi to jedva dočekali.
    Ne moraš onda naglašavati da postoje i oni koji navijaju za reprezentaciju zemlje iz koje nisu. Naljutiće ti se fanovi Italije, Argentine i Brazila
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ta prica nema nikakve veze sa mojim postom, ili sa mojim osjecajem prema bilo kom narodu ili drzavi (kao da ja ne navijam za zemlju iz koje sam...?) - tako da, mogu samo reci, da nijesi skontao sta sam htio da kazem u onom postu. Da li bi ja navijao za Novaka Djokovica da igra za Hrvatsku, Australiju, USA, Tadzikistan...? Bih. Da li bi u tom slucaju navijao protiv njega da igra protiv nekog sportiste iz CG, ili Srbije? Bih, iskreno. Toliko o mom osjecaju, koji apsolutno nema nikakve veze sa onim sto stoji u tom postu. Probaj da raspravljas o stavu, a ne o onome ko stoji iza njega - kakvu god ti sliku o preferencijama te osobe ti imao.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...o, ja sam bas ubijedjen da bi se mi nasli na tim stadionima u svom gradu, i medju svim tim ljudima nam uopste ne bi bilo krivo da Sutjeska/Buducnost dobiju.

Ne ciljam ja na lokal-patriotizam. Ciljam na to - kakve nas stvari interesuju, a kakve ne. U Pg ima sigurno klinaca koji pustili suzu kad je Nadal izgubio prekjuce (kao sto ja znam za jednu curu iz Nk) - a vecina ne bi znali potrefit' put do vrha Gorice. Prije 5 dana sam sa ocem krenuo da gledam Buducnost-Fljamuntari, i na njegovo pitanje mu odgovorio da znam da prepoznam samo jednog igraca Buducnosti na terenu - a sa druge strane znam koji broj patika nosi ebeni Jonny Evans!? I to je iz perspektive mog oca bilo pretuzno - jer je on u mojim godinama isao u Sarajevo u kojem nikad nije bio do tad u zivotu - da gleda Bosnu u Kupu Sampiona, samo zato sto su za nju igrali Niksicani Rajko, Mirza i Zarko.
    Ubij me i zakolji ritualno, ali meni bi bilo krivo da United izgubi Neka Buducnost, Sutjeska, Celik, Mogren, Partizan, Hajduk, Dinamo, Zvezda... ko god hoce...dobija sve ostale, i milo ce mi biti. Ali United je United. Jbg, tako je to sa mnom. Naravno, reprezentacija je sasvim druga stvar, jer ona predstavlja drzhavu iz koje sam, i sve da 10 Rooneya dodje na stadion pod Goricom (a doci ce makar 1) naravno navija se za CG svim srcem.

Shto se tice tenisa, tu mi vec sve zavisi od licnih preferenci. Naravno, opet kazhem, milo mi je da neko sa nashih prostora tolike uspjehe pravi. Ali Federer je Federer, makar za mene Jer mi je njegov tenis neshto najbolje shto tenis, kao sport, MENI mozhe da ponudi. To mi ne smeta da pohvalim Novaka i kao chovjeka i kao sportistu kad god zasluzhi(a zasluzhio je debelo). Ili Rafu, ili Delpa ili bilo koga. To mi takodje ne smeta da navijam protiv Tipsarevica svaki mech, iako je i on lik sa nashih prostora taman kao i Novak. To mi ne smeta da navijam svaku protiv Hewitta, i sve da je sa sred Podgorice navijao bih protiv njega

Eto, ukratko, patriotizam u sportu by recordare88
    Last edited by Recordare88; 05-07-11 at 09:26.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Ta prica nema nikakve veze sa mojim postom, ili sa mojim osjecajem prema bilo kom narodu ili drzavi (kao da ja ne navijam za zemlju iz koje sam...?) - tako da, mogu samo reci, da nijesi skontao sta sam htio da kazem u onom postu. Da li bi ja navijao za Novaka Djokovica da igra za Hrvatsku, Australiju, USA, Tadzikistan...? Bih. Da li bi u tom slucaju navijao protiv njega da igra protiv nekog sportiste iz CG, ili Srbije? Bih, iskreno. Toliko o mom osjecaju, koji apsolutno nema nikakve veze sa onim sto stoji u tom postu. Probaj da raspravljas o stavu, a ne o onome ko stoji iza njega - kakvu god ti sliku o preferencijama te osobe ti imao.
    Vidi, ja uopšte nijesam raspravljao o stavu. Neke stvari su mi zasmetale i to je to. Evo pazim da ne skrenem sa teme i da ne otvaramo raspravu jer kao što znaš neki samo vrebaju da bi se umiješali. Ja ću prihvatiti tvoje objašnjenje i molio bih kolege moderatore da izbrišu ovu našu komunikaciju kako se ne bi napravio cirkus od teme. Žao mi je što pišem kao jedan političar u šiframa ali moram inače ode tema do đavola
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cool

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

I Oskar ide

1.07 PM

1.53 PM

2.43 PM

3.51 PM
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    http://www.portalanalitika.me/region-svijet/srbija/30865-maljkovinajvei-protivnik-okovia-je-tradicionalna-srbija.html

J
    edan od boljih savjeta Novaku u poslednje vrijeme. Ista ovakva atmosfera u Hrvatskoj, kombinovana sa loshim njegovim zhivcima, je karijeru Ivanisevica ucinila mnogo manje uspjeshnom nego shto je realno, po njegovoj igri, mogla da bude. Da sam na mjestu Novaka, poshao bih na dochek, proslavio sa nashim ljudima kako dolikuje jer su i oni to svojom odanoscu debelo zasluzhili, uprkos ovim propratnim pojavama,a onda poshao pod hitno u neko selo u Shvajcarskoj da fino na hladovini sabiram utiske, smirujem zhivce i hormone i pripremam se za summer hardcourt
    tacno, samo nemoj da poredis njih dvojicu. to je kao da, u klasi brodova, poredis nosac aviona sa fregatom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by tony_m View Post
    tacno, samo nemoj da poredis njih dvojicu. to je kao da, u klasi brodova, poredis nosac aviona sa fregatom.
    Pa ja i kazhem da mu je karijera bila mnogo manje uspjeshna nego shto je mogla da bude. Novaku je prilicno uspjeshna, koliko vidim

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Meni je jako interesantno to, sto od Gorana Hrvati shtancuju bukvalno isti tip tenisera, eto jedino je Ljubo odskochio malo sa raznovrsnijim forhendom, ali i njegov stil je veoma slican... Goran je uhvatio poslednji voz u karijeri da uzme Wimbledon na brzhoj travi, u jednom istorijskom finalu... Ucinkovit bekhend uopste nije imao, sa forhendom je znao da divlja, ali je bio izuzetno takticki spreman za brzu podlogu, osjecao igru, igrao jako inteligentno sa obzirom na tehnicke nedostatke... Teniski Pipo Inzaghi Mislim da je u karijeri izvukao maksimum, s obzirom na to koliko je znao i koliko je radio...
    Henman je za mene bio mnogo interesantniji na terenu, sa malo slabijim servisom i bekhendom koji je bukvalno bio samo duboki slajs koji je bio doktorirao, i prelijepim volejima i gradjenjem poena... Steta sto je u godini kad je bio u zivotnoj formi, kad je igrao polufinale Roland Garrosa - dosao na Wimbledon gdje ga je docekala mnogo sporija trava.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    305
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Fantastičan uspjeh za besmrtnost u svjetskom tenisu. Doček koji dolikuje šampionu. Bravo majstore!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Čitam sad na indexu da je u planu neki humanitarni teniski meč u Mostaru između Đokovića i Čilića. Svaka čast, momci. Uvijek mi je milo čuti / pročitati takvu vijest.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Upravo iščitavam arhivu B92 i našao sam jedan podatak koji sam i sam znao ali ne tako precizno.Novakov Servis je u odnosu na 2008. opao za u prosjeku 15-20 km/h.Znači tada je prvi servi bio uglavnom preko 210 km/h a ne rijetko i do 220km/h, a najjači 235km/h!
    Sada kada prebaci 200km/h, to je premija!
    Što se dogodilo, nikada mi neće biti jasno.Pa sada je čovjek jači, nikada spremniji, puca od snage , dok je prije tek stasavao u igrača.
    Evo pitanje za npr: Jakuzu.
    Zašto je Novaku toliko usporio servis?

Page 397 of 1170 FirstFirst ... 297347387393394395396397398399400401407447497897 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)