NOOOOLLEEEEEE DIIRRREEEKKTTOOOORRREEEEEEEE.
Svaka cast Novaku,zasluzio je Vimbldon.Pobjeda cista kao suza, razmontira je Nadala.Kakva moc,kakva nadmoc,kakva klasa,da mu nije falilo srece u par situacija bilo bi jos ubjedjivije.
NOLE NOLE NOLE.
NOOOOLLEEEEEE DIIRRREEEKKTTOOOORRREEEEEEEE.
Svaka cast Novaku,zasluzio je Vimbldon.Pobjeda cista kao suza, razmontira je Nadala.Kakva moc,kakva nadmoc,kakva klasa,da mu nije falilo srece u par situacija bilo bi jos ubjedjivije.
NOLE NOLE NOLE.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
svaka cast No1e!
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
26. titula,48/1 ove godine.9 turnira,8 titula,tu su 2 Mejdzora i 4 Mastersa.Ostvaren san,osvojen Vimbldon,5/0 protiv Nadala ove godine.
Samo nastavi momce!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
pobijedio je bolji..
Svaka cast momku, potpuno zasluzeno.
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Briši milicijo!
Na Twitteru umjesto da piše "Novak won" ili tako nešto, jedan od trending topica u svijetu je "Poor Nadal"... WTF? Koliko treba da dobije Đoković Grand Slamova da prestanu da ga gledaju kao autsajdera i pridošlicu?
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
pa, nekako mi ovo bode oci: French open, osvajac Nadal: 2005, 2006, 2007, 2008, 2010, 2011, pri tom Wimbledon 2008 i 2011.
povezao je ta dva turnira, dvije podloge koje nidje veze nemaju jedna sa drugom i pri tom pobjedjivao federera koji je tada bio bog.
kad Novka ovo napravi, kapa dolje...
![]()
Zeznuo ga je Federer na Roland Garosu,lako je mogao da bude prvi teniser u open eri sa kalendarskim grand slam-om.Jer Nadalu je bukvalno usao u glavu,da ga ovako tuce na svojoj najgoroj podlozi je za mene bilo nezamislivo,takodje je uzeo Wimbledon prije Us opena i Roland Garosa,sto da mi je neko rekao prije godinu dana mislio bi da je lud.
Cestitke Novaku za osvojen Wimbledon, stvarno sezona iz snova. i da kupi Congi cokoladu najvecu..........
svaka mu cast na svemu uradjenom ove sezone,samo da ovako nastavi....
Stara zabluda (često) ima više prijatelja nego nova istina.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ajde metla da radi malo, e ćemo omrknut danas s političkim postovima.![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Svaka cast djokovicu, nema sto, ove godine ubija, ali polako te, odma ga proglasiste svecem. Imaju oni jos dosta da igraju i po dosadasnjem ucinku nije do koljena Nadalu. Pretpostavljam da ce mozda i bolju karijeru napravit od Nadala, ali sad za sad cinjenice su da bolju karijeru Nadal ima
nisam ni rekao da treba to da napravi protiv feda nego kazem to da bih istakoa okolnosti pod kojima je nadal tada osvajao sve te titule, a osvajao ih je kada je fed bio na vrhuncu (ili malo ispod) svojih moci...
Ovo sto pricate ovako je kao da kazete nije Barselona bolja od Reala,Real ima 9 liga sampiona i 5 uzastopnih,tako da sad Barsa nije bolja.Vidite nonsens.
Najbitnije je da je Novak ubjedljivo najbolji teniser ove godine i to je sad vazno a ovo koliko Gs-a imaju Nadal Fedeks,Sampras,Borg i ostala kompanija to niko ne dira niti ne uvazava.To sve stoji i to je istorija tenisa,ne kao proslost nego kao bogatstvo tenisa.Medjutim sad je glavni Novak i pustite vi vracanje u proslost,trenutno je Novak jaci od svih,i to nije samo mjesec dana nego evo jace od pola godine.5-0 mislim,nabija kompleks.
Je li moguce da uporedjujete timski sa individualnim sportom? auuu
Onda je Milcic bolji od pola nba zvijezda jer ima dva prstena a nije ukupno pola sata igrao.
Strasno je poredjenje
Zasto mi se brise post?
I am so post-rock I shit sad birds.
Niko nije pravio poredjenje izmedju ekipnog i individualnog sporta niti bilo kakvo poredjenje slicnog tipa.Ocigledno da poenta mog posta nije shvacena.Nije pravljen odnos izmedju uspjeha Djokovica, bolje receno njegovog rivalstva sa Nadalom i rivalstva i rezultata pomenutih Reala i Barse koji su odje pomenuti samo zarad slikovitosti jer je fudbal najrasprostranjeniji sport i jednostavno je za shvatiti ako se preko njega nesto objasni.Odje sam samo pokusao da objasnim da nema veze sto je prije bilo i svaka cast za sve ranije rezultate ali vrijeme ide naprijed i punu vaznost ima ono sto je sad i ne moze se osporavati aktuelni Novakov uspjeh time sto je Nadal osvojio 10 Gren Slemova.To su dvije kategorije koje se ne preplicu.Niko ne spori da je Nadal veci igrac od Novaka ali isto tako bi trebalo uvaziti da je ove godine Novak bolji od Nadala i to ubjedljivo.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks