Pa to upravo i treba da radi. Jer si pokrenuo skriptu sa pisanjem u replay polju a nijesi je zavrsio. Onda te pretrazivac pita da nijesi pogrijesio ....
i meni je to isto na chrome
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa to upravo i treba da radi. Jer si pokrenuo skriptu sa pisanjem u replay polju a nijesi je zavrsio. Onda te pretrazivac pita da nijesi pogrijesio ....
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Dakle to je changes made in editor.....
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Samo kad vec pocnete da pisete zavrsite sa Replay...
Frende, to ne bi trebalo tako da bude, prije je bilo bolje.
To je isto kao kad ides da jedes, najedes se ko stoka i onda te stolica pita: Ides? Jesi li siguran da si se najeo?
Drugi problem je kad editujes post, klines na EDIT POST, editujes i onda kliknes na SAVE a nista se ne dogadja, moras da restartujes stranicu 2-3 puta i onda proradi...ali svaki put treba da ukucas tekst...
TAKUMI
Niste se pohvatali.
Gorane, ova poruka se ponekad javlja kad otkucas tekst i upres "post (quick) reply".
I am so post-rock I shit sad birds.
cesto kad se ubaci link neki, ispod toga ne mozes link da ubacis, tj cita ti sve kao jedan link, ne prepoznaje zavrsetak jednog i pocetak drugog bez obzira na space ili enter...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Onda osjencis to do kraja linka i upres "Unlink".![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
kako cu da obrisem sve visitor messages odjednom?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
I meni se isto to pojavljuje po nekad...
Zasto mi sada u ''about me'' stoji Drugo slovo: O? . To je bilo pitanje za modifikovanje profajla.
U redu nije problem, shvatam.
Mada i drugi forumi imaju taj problem sa botovima pa nisam uocio nista slicno.
E ali mi vise nemamo uopste botova....a njima promakne pokoji....
Meni nece danas citavi dan, i poludio sam.
TAKUMI
Da ne koristite Operu?
Pređem na Safari onda hoće...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Koristim IE 9.
TAKUMI
Prvo trazim objasnjenje od zvoncice licno a onda i komentare molim , ako ih imate, od drugih. Dakle, posto mi je tema na Ljubav opravdano zakljucana (hvala Artemis, bilo je vrijeme) dobila sam opomenu pred ban od zvoncice iz razloga sto je moja tema otvorena iz DOSADE. Pazi ti to... kao da ovdje ne pise 99%ljudi iz dosade. Na kraju ja mogu rec da sam je napisala jer sam luda ili sta god, tvoje je (zvoncice) da vidis da li otvaranje te teme ima smisla, da li ima poentu i jos je imala i pitanje. Dakle, potpuno neopravdano saljes neka upozorenja jer ti se eto prohtjelo. nikog nisam prva uvrijedila, samo sam se branila, ako na to imas prigovor rechi a ne ovako neljudski ... A boli mene uvo za ban i opomene. Mozda je tebi licno zanimljivija tema koliko se puta u wc ide dnevno ali malo poslusaj glas naroda.
Last edited by Robovlasnica; 06-07-11 at 21:25.
Komentare drugih....ne znam sto ce nam.....a sto se desilo i zasto si upozorena .....to cemo da ti javimo
Zašto se ne naparvi nešto o MEDICINI (što ljude muči itako)
Zar ne bi svi topici morali da budu napisani latinicom?
"Morali"?
Može li se nekako postovat youtube link? Ne ide ni sa url tagovima. Kad sam već ođe, zamoliću još jednom. Stavite je. http://i53.tinypic.com/ekkv2o.png
★
pa cini mi se da sam procitao to kao jedno od pravila postovanja, zbog kolega forumasa iz okolnih zemalja, kao i nasih ljudi iz inostranstva koji ne znaju citati cirilicu.
p.s. Postoji li neki nacin da se ovo citiranje nekako izmjeni u pvt porukama, jer nakon 10tak razmjenjenih poruka dobijemo nepreglednu plavu piramidu koja bash nicemu ne sluzi. i onda je jedini nacin da se brise ta istorija razgovora ili salje potpuno nova poruka...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks