Page 389 of 1170 FirstFirst ... 289339379385386387388389390391392393399439489889 ... LastLast
Results 9,701 to 9,725 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    Uh, ne bih se slozio za kvalitet ovog polufinala... Prosle godine su oba polufinala bila ocajna. Pretprosle smo imali uzasan mec Federer-Haas. 2008e takodje vrlo jednolicna polufinala Federer-Safin i Nadal-Schuttler, gdje je jedan teniser uzasno grijesio a drugi samo odradjivao. 2007e ista prica - Roger se setao pored Gasqueta, a Novak je Rafi predao... I tako u nedogled, sve do onih cuvenih Henmanovih polufinala . Usudicu se reci, da od usporavanja podloge na Wimbledonu, tesko da smo gledali uzbudljivije, sadrzajnije polufinale, sa vise ludih poena, promjena taktike i ritma.
    Dobro, znash kako, igra Federera i Nadala iz 2008 i 2007 je bila na visokom nivou, tako da smo makar gledali od jednog tenisera ono shto stvarno umije. Danas je bilo prosjecni Novak protiv Tsonge koji nema prosjeka, vec odigra od 10 mecheva otprilike 4 kao protiv fedexa, a shest ochajno. Danas je bilo ochajno. Stoga ukoliko ne rachunamo predaju Novaka, ovo je zaista bilo loshe, jer chim se vidjelo da Tsongu prvi servis ne ide jasno je bilo da Novak dobija. Novak je bio dobar samo u drugom setu(naravno, mozhe to on i bolje, ali ovo je bio kvalitetan tenis), u prvom prosjecan, u trecem-festival brejkova i greshaka, i Novak koji dobija sam sebe i sam sebe komplikuje zhivot, i chetvrti Novak koji je malo podigao nivo, to jest vratio se kunktatorskoj igri i chekao Tsongu da grijeshi, shto je ovaj isposhtovao obilato.

I pazi, nisam rekao najgore 1/2 finale, rekoh jedno od gorih Ovo je svakako bilo jedno od gorih. Shto se tiche Federera, Novak u ovakvom(danasnjem) izdanju nema shanse protiv Federera u formi u kakvoj je ovaj sada. Ne iskljucujem mogucnost da bi Novak odigrao bolje da je doshao Fed mjesto Tsonge, shtavishe, prilicno sam siguran da bi odigrao bolje, jer je izuzetno motivisan uvijek protiv Rogera a i mora da igra agresivno, a to mu vishe lezhi. Stoga bi mech bio mnogo bolji i interesantniji. Licno, da je Fedex prosao, ocekivao bih scenario iz Pariza ove godine.To bi bila moja prognoza. Medjutim, shta je tu je, ide se dalje,a Novaku opet kapa dolje za sve shto je uradio ove godine. Chovjek je igrao svako finale ove godine osim jedno, u kojem god turniru je ucestvovao, to je zaista za svaki respekt i dostojno prvog mjesta. Shta ce biti dalje, ne znam. Predvidjam da ce mu biti tezhe nego do sada, jer je Rafa u ogromnoj formi, a ocekujem(i to ne navijacki, nego objektivno) swan song Rogera od US Opena pa kroz 2012-u...Iskreno, mislim da je ovo samo uvertira u sezonu koja po mom misljenju mozhe da bude najbolja u istoriji open ere,ili makar atp toura.

Shto se tiche Rafe i Murraya, tu se jednostavno nema shta komentarisati. Klasa vishe koja svaki put odluci.
    Last edited by Recordare88; 01-07-11 at 22:44.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

favoriti u polufinalnim mecevima su opravdali tu ulogu. Nadam se da to nece biti slucaj u finalu, jer Nadal objektivno jeste favorit. I to, po mom misljenju, ne blagi. Mnogo vise iskustva u takvim okrsajima, mnogo manje oscilacija u igri i mnogo veca rijesenost da se protivnik porazi. To su odlike Spanca, a Nole jos nema sve to, a to su izuzetno bitne stvari koje rezultat mogu da prelome i na smijesnu cifru u tri seta, iako tehnicki i takticki nije velika razlika medju njima u kvalitetu...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novak je sad postigao prvo mjesto, i mislim da bi prava stvar za njega bila da prestane brinuti o njemu, jer je taj cilj ispunio, i okrene se slamovima, jer se samo na njima stice prava teniska velicina. Novak ih ima 2, a ima i te kakvog potencijala da uzme jos 4-5 u karijeri, shto bi ga svrstalo u red sa najvecima.

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Ne bih se složio da su polufinala bila toliko loša.Bilo je dosta atraktivnih poena u oba polufinalna meča e sad što su Nadal, Đoković i Federer za tri klase ispred ostalih to je druga priča.Mi smo navikli na atomski tenis kad njih trojica međusobno igraju pa malo podcjenjujemo mečeve sa drugim teniserima jednostavno ti mečevi ne mogu biti bolji jer ti za to trebaju dva vrhunska tenisera.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

jedan odlican grafikon koji pokazuje kako su federer, nadal i djokovic od 2oo2 na ovamo "putovali" ATP ljestvicom...

http://www.marca.com/2011/07/01/mult...309519793.html

Djokovicu svaka cast - zasluzio je br. 1 jer je igrao najboji tenis. Ali veci je problem braniti tu poziciju nego li je osvojiti. I naravno, GS su bitniji od mjesta br.1 i to naravno svi teniseri znaju. Bice dobro finale.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Default Gospodin Viskovic

Ne sećam se, ali verovatno sam kao novinar – početnik zamišljao, maštao, u glavi ispisao tekst o 1. teniseru sveta, a da je iz Srbije. Pretpostavljam da bih se već na startu zagrcnuo od euforije, ali odmah zatim osvestio shvatajući kako su šanse za to ravne nuli. Ali evo dokaza da je nula ipak nešto na šta ponekad možete računati...

I evo me sad. Preda mnom je tekst u kom treba da pišem o 1. teniseru sveta, iz Srbije. Euforija? Ni traga. Samo divan mir i jedno lepo, duboko zadovoljstvo zbog dokaza da i sa nulom ima nade. Zbog toga što se u ovom momentu i ja osećam kao da sam na vrhu, negde, nečega (Čelsi, crkni od muke sad). Nema euforije jer nas je Novak pripremao na ovo, već dugo. Većinu Srbije u poslednjih 4-5 godina, ja sam među onima koji se nadaju čitavu deceniju. Nema euforije jer nas već dugo ovi naši što mlate reketom čine ponosnim, delom jednog lepog sveta, pa kad se šetaš Knezom imaš osećaj da si u Ujedinjenim nacijama, a kad otvoriš prozor čuješ Madonu kako pevuši u blizini. I zato je ovaj 1. mnogo više od uspeha jednog čoveka, ovo je neka uteha za sve – ne probleme, ne nedaće, moram da upotrebim jedini pravi izraz – sva sranja kroz koja smo prošli.

Priznaće da je tako, bar malo, čak i oni koji ga ne vole. Kao partizanovci kad je Pančev cepao mrežu u Bariju ili zvezdaši kad je Sale metnuo trojku u Istanbulu...

Danas je Đoković obezbedio 1. ali je uradio i bitniju stvar. Ušao je u finale Vimbldona, a to je ono što sanja svako klinče koje uhvati reket, više od toga da bude 1. SW19 je hram svetskog tenisa, a Novak će se u hramu boriti za pehar.

Danas je pokazao od čega je satkan. Njegove moći su bile na ispitu, jer je stisnuto počeo meč, a ubrzo to neutralisao. Jer je kasnije bio tako blizu pobede da je mogao da je pipne, a ona mu je izmakla. Ali je opet pronašao put do nje, hladnokrvno kao da je umesto glave imao hard disk, a umesto srca procesor. Kao da je čovek pokupio ono najbolje iz raznih mentaliteta i onda to lepo na terenu uklopio u celinu.

Prekosutra će igrati finale, protiv Nadala. Očekivano, iako je Marej pokazao zube na početku. Posle ih je Španac rutinski otupeo. Protiv ovog našeg neće moći tako, jer Novak nije luzer. Možda će izgubiti finale, možda će ga dobiti, ali o tome večeras ne razmišljam. Idem, sa veliim kezom, da popijem piće sa društvom, a onda ću da spavam kao beba.

Novak je prva osoba koju sam upoznao, a da je najbolja na svetu. U bilo čemu. Svaka čast...

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Intervju Novaka Djokovica sa 7 godina - Cilj mi je da postanem prvak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novak je u jučerašnjem meču pokazao koliko je psihički jak,što je veoma važno u tako važnim mečevima.vratiti se poslije onako izgubljenog trećeg seta i pobijediti odlika je samo velikih igrača. očekujem sjutra odlično finale i normalno Noletov trijumf mada mu neće biti nimalo lako jer je Nadal stari lisac.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E jbm ti i Wimbledon gdje niko za koga ja navijam u mechu ne mozhe da pobijedi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    E jbm ti i Wimbledon gdje niko za koga ja navijam u mechu ne mozhe da pobijedi...
    isti slucaj, zapravo dobio je Novak juce ali sve ostalo...
    ču Kvitova, mak se, pi. pogledaj kako joj stomak visi. i to mi je vrhunski sportista?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    isti slucaj, zapravo dobio je Novak juce ali sve ostalo...
    ču Kvitova, mak se, pi. pogledaj kako joj stomak visi. i to mi je vrhunski sportista?!
    Sad ce opet da me napadnu kako sam neobjektivan, ali mislim da je ono chista sreca bila da je krene, taman kao Tsongu protiv Fedexa. Mislim da nece ovo ponoviti nikad, za Tsongu sam bio u pravu, a ovdje nmg dokazati,jbg...A igra kao drvosjeca, bez mozga, samo udara kao navijena i svaka joj upada...Nekome se to svidja, ali takva me igra strashno nervira...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad ce opet da me napadnu kako sam neobjektivan, ali mislim da je ono chista sreca bila da je krene, taman kao Tsongu protiv Fedexa. Mislim da nece ovo ponoviti nikad, za Tsongu sam bio u pravu, a ovdje nmg dokazati,jbg...A igra kao drvosjeca, bez mozga, samo udara kao navijena i svaka joj upada...Nekome se to svidja, ali takva me igra strashno nervira...
    ne moze me niko ubijedit da su umijece ili suvi talenat, oni forhendi i bekendi iz odbrane koji su padali na liniju ili tik pored iste.
    i Federer i Sharapova su izgubili od mnogo slabijih protivnika a uopste nisu lose odigrali, naprotiv.

cssr Guest

petro velká gratulace!
    pašće i fed kup salatara usred moskve!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To je to.Kvitova rulz

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad ce vjerovatno i ona da izgubi u drugom,trecem kolu narednog slema,ko sve ove nove GS sampionke,koje se odjednom nesto pojavljuju

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by Eragon View Post
    Sad ce vjerovatno i ona da izgubi u drugom,trecem kolu narednog slema,ko sve ove nove GS sampionke,koje se odjednom nesto pojavljuju
    nije Kvitova takva cini mi se, evo pogledaj citave sezone igra izuzetno a gubila je na GS samo od dobrih igracica, uz to ima finala na vecini manjih turnira na kojima je igrala:
    http://www.wtatennis.com/page/Player...~13403,00.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moram da pohvalim CDM sport koji prenosi mečeve Noleta isto onako kako bi to učinili većinom svi u Crnoj Gori.Primjećuje sa naklonost prema Novaku, doživljava se kao svoj...svaka čast!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    nije Kvitova takva cini mi se, evo pogledaj citave sezone igra izuzetno a gubila je na GS samo od dobrih igracica, uz to ima finala na vecini manjih turnira na kojima je igrala:
    http://www.wtatennis.com/page/Player/Activity/0,,12781~13403,00.html
    Dobro. Sve da ispane, to nece znacit da je losa. Trava joj lezi i zato je osvojila W.

Thanks Thanks Given 
    645
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

federer
    conga
    marej

+1

Thanks Thanks Given 
    5,218
    Thanks Thanks Received 
    9,441
    Thanked in
    4,579 Posts

izvinjavam se svima, ali moram :mrgreen:

Click image for larger version. 

Name:	264843_10150227329177934_273506372933_7525997_3758257_n.jpg 
Views:	134 
Size:	103.5 KB 
ID:	60329

a što čini vlado georgiev

Name:	262103_10150227342277934_273506372933_7526140_7927189_n.jpg 
Views:	113 
Size:	93.3 KB 
ID:	60336

Name:	260043_10150227339802934_273506372933_7526114_6237000_n.jpg 
Views:	133 
Size:	95.1 KB 
ID:	60337
    Last edited by goozica; 03-07-11 at 00:23.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Neka si ti, guzo, neka si... Svima prijaju tvoji i drexlerovi postovi... Sto je najbitnije, danas Novak osvaja W i pocinje njegova era... Ili gubi i ne pocinje njegova era. Ipak je i na USO bio fantastican, pa ga dobio Nadal. Ne znam... rafa kad je pun samopouzdanja je prosto nadcovjek. Bar jos godinu dana ce tijelo bez problema podnositi takav tenis.

Thanks Thanks Given 
    5,218
    Thanks Thanks Received 
    9,441
    Thanked in
    4,579 Posts

kako god da bude sutra, nadam se da ću uživati u meču kao što sam uživala u polufinalnom. makar nije bio dosadan, a i publika nije spavala! čunga je bio fenomenalan!
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Ili gubi i ne pocinje njegova era.
    Počela je njegova era već, samo poneko nije još shvatio.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

On ima vec 24 godine i niposto ne bi valjalo da izgubi ovaj W. Ako ga osvoji, a sanse su mu nekih 70% po mojoj krajnje objektivnoj bzv procjeni, dogodice se taj "klik". Lendl je uzeo osam ako se ne varam, a mislim da u 24. je bio prvi (mrzi me da guglam, pa vjerovatno grijesim). Novak ce imati tri, a bice sigurno najveci favorit na USO, kad on tradicionalno igra najbolje... Ne znam, ali ovaj W je prekretnica. On sigurno zna da ga uvjek na nekom narednom W moze sacekati neki ludak, tako da zeli da makne tu obavezu sa vrata. Kad je makne, bice "No Nole, no party"

Page 389 of 1170 FirstFirst ... 289339379385386387388389390391392393399439489889 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)