Raonic ce se povredjivati i povredjivati...
Ao, bolje da ne komentarišem ovu izjavu.
Evo se Murray raspada: Dovoljno je da mu Nadal pošalje slajs na forhend i završio je posao.
Dick Laurent is dead!
Raonic ce se povredjivati i povredjivati...
http://www.express.co.uk/posts/view/...McEnroe-claimsThree-times champion and Wimbledon legend John McEnroe labelled world No1 Nadal ‘a timewaster’ on court – and warned Andy Murray before today’s titanic semi-final that he needs to make the umpire aware of a habit for convenient injury breaks when things get tough.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Danas sam stopao Novakovo vrijeme u odlucujucim poenima. Ono njegovo Tapkanje je tako iritantno, da se jednom Tsonga iz sale ekstra guzio, i.e. vrckao, vrckao, pa onda jos malo provrckao... I vjerovali ili ne, najcesce je ispod 20 sekundi spustao. Cesto oko 18. Dodacemo tri sekunde, jer tome doprinosi tsonga koji ne gusi igru...
Upravo sam stopovao Nadalovo vrijeme. 39.90 sekundi. Oduzmite tu nekih 3-4 sekunde, da ne budemo prestrogi...
ATP: Đoković 25. vladar sveta
Čelnu poziciju rang liste Udruženja teniskih profesionalaca (ATP), koju od ponedeljka preuzima Srbin Novak Đoković, od njenog osnivanja 1973. godine do sada su zauzimala 24 tenisera.
Svetski reket broj jedan najduže je bio Amerikanac Pit Sampras - ukupno 286 sedmica. Dalje slede Rodžer Federer sa 285, Ivan Lendl sa 270 i Džimi Konors sa 268, dok je dosadašnji lider Rafael Nadal na prvom mestu proveo 103 sedmice.
Đoković je tek treći teniser od 2004. godine koji se popeo na vrh. U međuvremenu smenjivali su se samo Federer i Nadal. Ujedno, Đoković je prvi teniser sa područja bivše Jugoslavije.
SVI VLADARI ATP LISTE:
1. Ilije Nastase (Rumunija) od 1973. godine - ukupno 40 sedmica
2. Džon Njukomb (Australija) od 1974. - 8
3. Džimi Konors (SAD) od 1974. - 268
4. Bjern Borg (Švedska) od 1977. - 109
5. Džon Mekinro (SAD) od 1980. - 170
6. Ivan Lendl (Čehoslovačka) od 1983. - 270
7. Mats Vilander (Švedska) od 1988. - 20
8. Stefan Edberg (Švedska) od 1990. - 72
9. Boris Beker (Nemačka) od 1991. - 12
10. Džim Kurijer (SAD) od 1992. - 58
11. Pit Sampras (SAD) od 1993. - 286
12. Andre Agasi (SAD) od 1995. - 101
13. Tomas Muster (Austrija) od 1996. - 6
14. Marselo Rios (Čile) od 1998. - 6
15. Karlos Moja (Španija) od 1999. - 2
16. Jevgenij Kafeljnikov (Rusija) od 1999. - 6
17. Patrik Rafter (Australija) od 1999. - 1
18. Marat Safin (Rusija) od 2000. - 9
19. Gustavo Kuerten (Brazil) od 2001. - 43
20. Lejton Hjuit (Australija) od 2003. - 80
21. Huan karlos Ferero (Španija) od 2003. - 8
22. Endi Rodik (SAD) od 2003. - 13
23. Rodžer Federer (Švajcarska) od 2004. - 285
24. Rafael Nadal (Španija) od 2008. - 103
25. Novak Đoković (Srbija), od 2011 - ?
Ne vjerujem da je rekao Nadal jer obično bi on rekao VELIKI Rafa Nadal protiv Đokovića. Kad ne kaže ovo "veliki" zabrinem se za njegovo zdravlje kao za Rafino stopalo.
Vazda ti hvala za onaj link. Konačno da se neko usudi da kaže nešto za tog foliranta. Ima li šanse ikakve Novak protiv njega? Tvoje mišljenje?
Dick Laurent is dead!
Mislim da je jako, jako tesko prognozirati bilo sta za nedelju. Prognozirali smo da ce i ono rimsko finale ici glatko za Nadala zbog milion razloga, pa...
Nadal je favorit, jer nekako zadnjih godina svoj najbolji i najljepsi tenis igra u Londonu. Problem je sto ih zaista odavno nijesmo vidjeli jednog protiv drugog na travi, sto je Novak drasticno unaprijedio igru, sto je takticki i fizicki spremniji prije svega... I imace mnogo vise prilika za brejk od Murraya danas sigurno. Obojica ce biti rastereceniji nego sto bi to bio Murray u finalu, svakako. Impresionira Nadalova igra na svoj servis - ali mi Murraya nikada nijesmo vidjeli da ima resenja za Rafin servis sa ovoliko spina, na bilo kojoj podlozi. Novaka smo u zadnja 4 meca vidjeli da mu sasvim solidno riternira... Hm. Ne znam, neka bude 60-40 sanse za Nadala.
Just to slip the skin...
Nisam znao da je Tenis ovoliko smijesan sport. Ljudi, kakav je ovo sistem ocjenivanja bodova, pa koliko Novak ima osvojenih GS? Kako je uopste moguce da bude bolji od Nadala i ako je ovaj osvojio RG, a u nedelju je favorit za odbranu toliko prestiznog trofeja. Ne treba osporavati kvalitet Djokovica, momak stvarno djeluje mocan u svakom pogledu, plese na terenu, igra sa lakocom, krece se elegantno, mnogo inteligentan igrac da ne nabrajam dalje.... Ali kad sve reminiziramo, ako ne osvoji ovaj turnir mislim da je sramota za tenis uopste da bude ispred Nadala na listi.
Vamos Rafa!
Bar Mac nikad nije bio da ne kazem sta
Ja sam mislio da nema nikakve sanse ni danas,ocajan je bio do sad,defanzivan,previsa spina na forhend,kasno se namjesta na udarce,ali danas me opasno demantovao,odigrao je strasan mec,prvo je ukrotio Congin servis,a onda ga razbio i sa osnovne linije.Mislim da bi mnogo lakse bilo protiv Marija,Nadal sigurno zeli da odgovori za ovaj gubitak prvog mjesta,za ona 4 poraza,za ovo sto radi Novak ove godine.Ipak na Slemu je 6/0 za Nadala,tu Novak nema rjesenje,na travi je 2/0.Nadal je veliki favorit,zna kako se osvaja Vimbldon,ali Novak bar vise nema pritisak oko prvog mjesta.Treba da uzme sve u svoje ruke,da bude agresivan pa sta bude.Mada ce biti u grcu bojim se,ipak mu je Vimbldon uz prvo mjesto djecacki san....
Nadal odličan ali 40-tak grešaka Mareja ipak govori da je to odlučilo meč.Sjutra će biti mnogo više brejkova jer je Novak u tome najbolji u svijetu ali nažalost i slabije servira.Vidjećemo i koliko će uticati na Nadala 4 uzastopna poraza...
Nije ti to bas tacan H2H moj dobri amnesiac
http://www.atpworldtour.com/Players/...=N409&oId=D643
AHHHHH...
Prvak svijeta, a sada i No1 Univerzuma...
NOLE, hvala majstore!!!
Od zadnjih 9 meceva, Novak dobio 7...? Za ne vjerovat.
Just to slip the skin...
Rafael Nadal
Novak Đoković
Head to Head ukupno
16 11
Head to Head po podlogama trava 2 O šljaka 9 2 tvrda podloga na otvorenom 3 7
tvrda podloga u dvorani 2 2 tepih u dvorani O
O
Head to Head na Wimbledonu
1 O Head to Head na Gran Slamovima 5 O Dobijena / izgubljena finala na GS turnirima
10 / 2 2 / 2 Dobijena / izgubljena finala na Wimbledonu
2 / 2 O /O Posljednji međusobni meč ATP World Tour Masters 1000 Rome / šljakaĐoković dobio 6:4 / 6:4
Dick Laurent is dead!
žo vilfred conga - definitivno naš čovjek! novak opet preko njega piše istoriju..
kapa dolje majstoru
bilo je samo pitanje vremena...
:dring::joint:
Ono sto ne ohrabruje je i cinjenica da, osim poraza u finalu W 2006. i 2007. protiv federera, nadal nikad nije izgubio finale GS. 12 finala - 10 pobjeda! Od 2007. na ovamo dobio je sva finala koja je igrao!
Koliko je izgriješio Amer u tom videu gore... svašta. ESPN is a joke.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
kako je bilo lijepo gledati danas, svaka čast čungi...
nothing comes from violence and nothing ever could
HAhahahahaahaha Guzico OBOZAVAM te)))))))))))))))))))
...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks