Page 385 of 1170 FirstFirst ... 285335375381382383384385386387388389395435485885 ... LastLast
Results 9,601 to 9,625 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

a ti mislis da ce mu djokovic dozvolit sa 2:0 na 2:3 pfff i ti previse realistiki razmisljas
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

djokovic se zadnja dva kola bukvalno provukao. ako bude igrao tako protiv tsonge ugasio ga je. morace da odigra jedan od najtezih meceva ove sezone sigurno, i realno je da ce zavrsiti u 4 ili 5 setova u ciju god stranu da ode... ako si dosao da spamujes topic samo da bi nam rekao da navijas za djokovica onda si na pogresnom mjestu...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ukoliko Tsonga bude odigrao kao poslednja 3 seta protiv Feda Novak nema bash nikakve shanse, samo mislim da nema ni pet posto shansi da to ponovi. Shtavishe, ocekujem pad forme i pobjedu Novaka od 3:0.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ukoliko Tsonga bude odigrao kao poslednja 3 seta protiv Feda Novak nema bash nikakve shanse, samo mislim da nema ni pet posto shansi da to ponovi. Shtavishe, ocekujem pad forme i pobjedu Novaka od 3:0.
    mislim da se opasno varas... tsonga jes nekonstantan, ali vidi se da je podigao formu ludacki... ono je juce bio zivotinjski tenis protiv fedexa, tenis kojem realno niko u touru ne moze da parira... onakva fizicka snaga prenesena na udarce je nevjerovatna zaista... i realno on je sad ponesen ovom pobjedom, sigurno da ce barem jedan set odigrati da valja... ja mislim da ono shto je najbitnije u ovoj prici, a slozicemo se skoro svi tu jeste da sjutrasnji mec mnogo vise zavisi od tsongine igre nego od novaka. i mislim da je to velika stvar za tsongu, da zna da kad ima svoje dane niko ga realno ne moze dobiti. mislim da su sanse pola pola, i ne bih davao prednost novaku, pogotovo gledajuci ga kako se kondiciono muci u zadnje vrijeme.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

ne moze conga da odigra kao protiv federera, a i da odigra novak moze da izdrzi taj pritisak i da ga sprzi u tri seta. svejedno, nisam novakov navijac ali svidja mi se kako iz svakog meca izlazi sve jaci.. To sto u poslednja dva meca nije odigra na svom nivou je i dio taktike, jednostavno nece da se trosi protiv slabijih protivnika. Conga bi mogao da pobijedi jedino ako se Djokovic povrijedi, a cisto sumnjam da ce izbjeci sansu za prvo mjesto zaredom na dva turnira i isto u polufinalu. Mislim da se krug zatvara pobjedom djokovica danas, jer ako je federer dobio djokovica u pariz, conga federera sada, red je da novak dobije congu i zatvori krug.
    @Prekidi_stvarnosti nemoj da histerises, ja i ti ne dobijamo nista ko god od njih pobijedio, pa te molim blaze i bez zustrine da polemises
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ahahahhahah valjda bi sa svojih 4000 postova trebao da skontas neke stvari o forumu... naravno da ne histerisem vec samo dajem svoje vidjenje... nadam se da ce djokovic osvojiti, jer nadala ne volim ni malo, mareja ne racunam ozbiljno, jer ce ga nadal pospremit 3 0... ali realno mislim da bi tsonga i djokovic mogli da namuce nadala. mnogo vise djokovic to je sigurno, jer njegov ulazak u finale znaci broj 1 na listi, samim tim samar nadalu, jos ako mu uzme i titulu... mada ni tsonga nije bez sansi, ne bih ga nikako otpisivao kao sto svi vi radite. jer jbg u sportu zelja moze cudo da napravi. pogledaj nase kosarkasice npr... e sad zamisli tsongu koji je odigrao tri seta zivota i koji je na 6 setova od ostvarenja sna... pa ja da izadjem da igram umjesto njega srce bi ostavio, a mozes mislit kako ce tek on da trci... samo je pitanje oce li ga krenuti udarci, i novaka servis... tu ce biti odluka meca...

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

ja ne znam kakvu vi to conginu nekonstantnost pominjete(da na pocetku TOP karijere kad mu je glava bila u oblacima) ? na svakom turniru na kom je igrao zdrav i fizicki spreman on je stizao do samog kraja, a ne moze kostantno igrati dobro kad mu je svaka godina isjeckana povredama.
    na RG igrao je vjerovatno najbolji tenis na slajci u zivotu. U Kvinsu perfektan, Nadala je raznio, u Istbornu odlican prepustio je Stepaneku mec, ono je bilo kao WO. Sad na W perfektan, nesto mi to nije bas nekonstantno. On nije igrac koji se ispuca u jednom mecu. Ao 2008 perfektan u SF dobar i u F ali je Djokovic bio izuzetan.
    Pazite i to da on ove godine radi samo sa kondicionim trenerom, posebne vjezbe koje mu omogucavaju da izdrzi pritisak igre koju forsira. Nije slucajno sto se krece perfektno u prvom i u petom setu. On igra kako voli radi na terenu sto zeli i to mu donosi rezultat, opasan ce biti veoma za buducnost ako ne bude povreda, ako bude baj baj.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tek sad vidim da Tsonga vodi 5-2 u medjusobnim duelima protiv Djokovica...mada svi mecevi su odigrani na tvrdoj podlozi..Djokovic sa jucerasnjom igrom nema sta da trazi,ali valjda ce sjutra odigrat bolje

Thanks Thanks Given 
    9,161
    Thanks Thanks Received 
    3,995
    Thanked in
    2,398 Posts

Ne mogu se odluchit josh,gledajuci chisto iz kladionicharskog ugla ...koja je dvojka realnija danas,Tsonga ili Murray ...
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neko kaze da je Tsonga igrao ,,zivotinjski" tenis protiv federera, da je razorio...Koji ste vi to meč gledali?!
    Federer je bio mnogo bolji cijeli meč, u igri mnogo sigurniji, jači...samo je jedan segment bio na strani Tsonge...prvi servis i nista više.
    Tsonga je jedan nekontrolisani igrač koji se ispucava i koji samo ako mu krene servis može da se nada pobjedi u 3 seta protiv najboljih na svijetu.Federer ga je u svemu nadigrao i trebao je da zavrsi sa 3:0 ali jednostavno kada protivnik pri 0-30,15-40,30-40 ubacuje prve servise od preko 130 milja tu se ništa ne može i tačka!Kad god je servio drugi servis Tsonga je imao minimalne šanse.
    Recept za Novaka je da bude kontrolisano agresivan, da mijenja asortiman udaraca, da igra i dropšotove i slajsove...slično Federeru.Treba pustiti Tsongu da sam sebe dobije jer to su takvi igrači...
    Za mene je najveći problem Novakov njegov mlitavi servis s kojim ne postiže nikakvu prednost u gemu.To je jedijno što me iskreno zabrinjava a što se tiče Tsonge o njemu se sve zna i vjerujte mi dobiti njega za protivnika u polufinalu a ne Federera je ŠLAG NA TORTI.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Upravo to što su neki naveli "kada je bio zdrav i spreman" govori dosta o Tsongi. Čovjek zbog fizičke (ne)spremnosti i doživljava povrede. Tsonga nije mentalno jak i lako može da pobijedi sebe. Prvi servis obojice će odlučiti... Ko bude imao veći procenat ubačenih prvih servisa - taj dobija... To je moje mišljenje...
    Po meni su šanse 60:40 u korist Đokovića...

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne sjecam se kad sam sa vise ocekivao jedno GS polufinale... Ne sjecam se kad zadnji put nijesam mogao da spavam pred jedan teniski mec! Idemo u istoriju, Nole...
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Da li je moguce pred dva ovakva polufinala ja imam goste
    Ocekuje prolazak Nadala i Djokovica, i nadam se da ce u finalu Rafu proci strah od Novaka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Da li je moguce pred dva ovakva polufinala ja imam goste
    Ocekuje prolazak Nadala i Djokovica, i nadam se da ce u finalu Rafu proci strah od Novaka.
    Goste? Istjeraj to bre
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Ne mogu da vjerujem da Novak nije iskoristio prvi brejk poen na 4:3...
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo ga ajde noleee!
    Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Loša igra Tsonge. Vrlo, vrlo loša. Sa 61 % prvog servisa i više neiznuđenih grešaka od vinera nema ni najmanju šansu. Dako ga Đoković pospremi u tri seta da makar gledamo normalno finale. Kad se ovako prepao u polufinalo kako bi to tek bilo u finalu.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    5,220
    Thanks Thanks Received 
    9,448
    Thanked in
    4,583 Posts

kako lijep mec!
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

E ako Đoković izgubi ovo treba na Goli Otok s njim
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    5,220
    Thanks Thanks Received 
    9,448
    Thanked in
    4,583 Posts

ali nece samo pozitivno!

ahahaahahah kakav poen! a sta rade njih dvojica, ovo je vrh!
    a mio mi je ovaj chunga :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    3,010
    Thanks Thanks Received 
    3,647
    Thanked in
    1,651 Posts

Nole je doktor!
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    5,220
    Thanks Thanks Received 
    9,448
    Thanked in
    4,583 Posts

a prelijepa je igra danas, ja bas uzivam

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallez! Prvi gem nakon prvok seta da je odigrao srcem i brejk.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

E moj Novače, pa imao si dobijen meč.

P.S. Kakav si Signore?
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

strasan mec. ne bi lose bilo da tsonga dobije set, da bi uzivali barem jos malo u ovim poenima

Page 385 of 1170 FirstFirst ... 285335375381382383384385386387388389395435485885 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)