oko 30 40 eura max zavisi kakav je tolko je mene kostao za lanciu deltu 2.0turbo hf , mozda tebe i jeftinije to kosta, ruke ne moze preko 20 ojra naplatiti
Koliko ce me rebnut za novi + rucice ?![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
oko 30 40 eura max zavisi kakav je tolko je mene kostao za lanciu deltu 2.0turbo hf , mozda tebe i jeftinije to kosta, ruke ne moze preko 20 ojra naplatiti
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Znaci mislis da se nije korpa rascvjetala ili poso druk lezaj ?
cisto sujmam , jer bi ti proslajfovala lamela prvo veca vjerovatnoca, kome je jos ciknulo to tako, a pogotovo na italijana , vidi glicerin ako ga ne manjka cilindar kvacila ako ti ostaje kvacilo dolje , pa sve ostalo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Cilindar/ri kvachila.....Uglavnom, kad vec mjenjash promijeni i onaj iza pedale i onaj na mjenjachu...Sve zajedno s rukama ti je 70-80€ i miran si.
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
TAKUMI
cilindar kvacila.....vozio sam 156 4 godine da ga nisam takao...i onda sam odradio veliki servis...zamajac + set kvacila...i majstor mi rece kad radis ovo onda zamjeni i cilindre....e kako ih zamijenih posle godinu dana samo papucica spade sa cilindra...osigurac i sve na mjestu ostalo, a papucica spala...i nisam jedini kome se to desava...poenta...djelovi su kod nas katastrofa!!!
Uzeo je kljuc 10 i valjda sajlu nesto otego/zatego ne znam ni sam i napravi covjek za 10 sekundi ?!![]()
Al imam novi problemne radi mi desni brisac ? Brise samo lijevi ? Jel se mehanizam sjebo i koliko kosta da se uzme novi zna li ko ? Isto fiat brava
nabavi unimer ako oces sam da saznas...idi kod elektricara ako oces da drugi sazna za tebe...
Njak Njak Njak
Zasto unimer za brisace?
Pa pogledaj mehanizam ispod njih, i provjeri saraf desnog brisaca.
TAKUMI
pa zato sto sa njim moze da vidi dje ima a dje nema struje...ako ne dolazi struja do motora brisaca znaci da je on 99% zdrav...
Njak Njak Njak
Lijevi radi,desni ne...katastrofa. Provjericu to,hvala
Brisaci kod 99% auta imaju jedan zajednicki motor.
TAKUMI
I ja mislim da je to slucaj odje isto,onda moze struja bit.
To jedino ako vozis Seat Leon druge generacije, Alteu ili...
Bjese li da vozis nekog 'talijana?
TAKUMI
Gorostas imaju zajednicki motor tako da nije do motora..ili ti je otisla poluga ili su ti se pojeli zupci na drugom brisacu...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
bojankov ti imas fiat bravu jel tako ? Koliko to moze bit novo da se uzme ako je to poslo ?
A neces uzimati to novo jer je parce metala...uzmes na otpadu kvalitetnije polovno original, dobro podmazes i pici
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
sredi to sto prije jer ti je vjerovatno poluga ispala iz lezista a zna nekad da se zaglavi u mehanizam i ode motor brisaca za 15sec...
Moze jedna od ovih gumica da ti iskoci i ne radi ti jedan brisac:
A i ovo moze da bude, ne budi lijen nego provjeri ovaj saraf:
![]()
TAKUMI
Treba mi pomoc..gdje mogu da nadjem radilicu za pajera 2.8 dizel 1990 godiste. hitno!!! hvala
Ljudi, trebaju mi drzaci od alternatora za ovaj motor http://www.ukcar.com/road_tests/ford/mondeo/mondeo1.8-tdi-engine.jpg
1.8 tdi, nidje ne mogu da ih nadjem...
ako imas koga da zna nekog iz firme hidromol sigurno ti mogu oni naci pa da ti poklone to jer imaju bas dosta fordova kao sluzbenih auta. eto ako bas nigdje ne mozes nac
f6
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks