evo se mucim stari da je odgledam, zao mi je zivota svoga dje ga bacih no rekoh kad sam sve ispratio i ovo cu, zaglavio sam evo pola godine i sad uzeh da nastytavim i ne mogu dalje
evo sad upravo se kanim jer sam dokon na poslu ali i pored toga prckam da nadjem neku drugu seriju. Ako imate sto da predlozite javite nesto tipa entourage ili californication nesto sto je odmor za glavu i ne traje dva sata
P.S kad sam vidio da nije kraj serije vec i da ima peta sezona doslo mi je da placem, a nisu htjeli dat pare da se nastavi flashforward npr.
Ajde dajte nesto zanimljivo gledao sam : himym, Tbbt, gledao sam i ovu igru prestola itako dalje.
dakle nesto interesantno
Otkazan "Camelot".
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
U drugoj, a posebno u trećoj sezoni ide više kontinuirana priča, iako se dešavaju pojedinačni slučajevi po epizodama.
Tako je. Chuck je odlična stilizovana nerealna komedija za štreberske generacije, ko očekuje nešto drugo neće mu se dopasti. FlashForward je loše odrađen zanimljiv koncept - ko je fan SFa i gledao je i čitao puno stvari, neće mu se dopasti.
Meni je i flashforward bila mnogo dobra serija, nikad se nisam smorio uz nju, ali jbg![]()
Odgledah "Love Bites" ovih nekoliko epizoda sto je izaslo, dopala mi se serija, bas bas mnogo poznatih glumaca/glumica se pojavljuje![]()
I meni je bila banja, da nije to što jeste: skupa, prepuna kvalitetnih glumaca koji nemaju s čim da rade, dobar koncept koji se oteže bez potrebe i prave se filler epizode... puno se poboljšala pri kraju sezone, ali ne radi se to tako. Nema prelazne kad tako stoje stvari.
Znaj nisam lose mislio ali sam mislio da nemas preko 19
Ja kazem pratim je ali mislim da su je po obicaju kao i HIMYM preoduzili. Prve dvije sezone banja su mi bile a onda kad sam krenuo epizodu za epizodom vidimo se.
Tako je isto i sa burn notice pogledah tri sezone i pozdravih je![]()
sa 4 pa ti si ubica![]()
probaj:http://www.imdb.com/title/tt1439629/prvih par epizoda mi nije bilo nesto,kasnije biva bolje...
1993-2020
potpis [iako je link malo pogresan]
treba prvih 10ak epizoda pregurati, tad su se josh trazili i vise su u stilu klasicnih sitcoma [koji mene opasno smaraju], ali od tada pa do kraja, uz mali pad sredinom druge sezone, odlicno!
meni neuporedivo bolje od aktuelne konkurencije [mada kazu da je i parks and recreation dobra serija, ali nisam imao zivaca da probam]
Parks and Recreation ima osrednju prvu sezonu i tek u drugoj eksplodira, tako da treba i to istrpjet'.
Odgledao Treme prvu epizodu, nije mi se bas svidjela :/
rm -rf /
Ako ne kontaš Treme, nema šta dalje da gledaš.
Skoro sam odgledao prvu i jedinu za sad sezonu od Raising Hope. Mogu vam reći da se se ismijao pošteno![]()
Preporuke
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks