Cicmil je odigrao takav meč, da se mogu zaklet da su navijači Fljamurtarija skandirali njegovo prezime, neđe kad je pao 3. gol.
a dje znalo se ljudi. Godinu dana mlatim na taj stadion i onda dodje ispodprosjecni tim albanske lige i kara ih ovako. Tuga! Vala su vidjeli manageri dje su dosli nocas.
Cicmil je odigrao takav meč, da se mogu zaklet da su navijači Fljamurtarija skandirali njegovo prezime, neđe kad je pao 3. gol.
i da ako ko bude isao u albaniju neka ponese neku zastavu 10 sa 10 gledam na stream i taj narod ima nekih ozbiljnih oroblema izgleda, mislim na njihove komentare tamo.
Jel realno da buducnost owako slabo igra bruka.Klupski fudbal swesti pod ameterizmom jer to i jesmo, KO stavi onog cicmila, jel moguce momak kiksao u prwo ko ostali ukupno cjelu tekmu , gdje je djikanowic koji je izmislio za njega jedino je ok odigrao owaj crnnja zadnji wezni umije da powezi da promjeni stranu ima tacan pas dobar u deffanzivi ostali nula
cicmilu dzabe da radi 5 000 trbusnjaka na dan kad je vezas. ni ostali nisu nista bolji od njega.
Sve je isto, samo Toma nema
Oce li mi objasnit neko ono lijeganje na teren kad se umore, sto je ono brate ?!
Para vrti dje burgija neće.
nema veze ljudi tomo sa tim, ja ne znam koji vam je. Mugosa je pater familijas tu i vidi se njegov rad uveliko. Dzabe da dodje onaj arnesen za direktora kad je ovaj tu
izgleda da je ova naša verzija van gala već podnijela ostavku
http://cdm.me/index.php?group=17&news=183978
ovo je noćas bio bezobrazluk što je uradio, još ne gledah trenera da ovako masakrira svoju ekipu - drži odbranu na centar, a ovima svaki napad ofsad ili 100% šansa.
a to je jedan raspad od trenera koji je tu zbog drugarskih odnosa kao sto je i sve u nasoj drzavi. No sad je to nebitno, ljudi ja idem na taj stadion godinu dana bas iz razloga sto zelim da gledam malo i neke strane timove. Ne zanosim se da se moze uc u kakav ligaski dio takmicenja ali mislim da makar dva tima mozemo docekat. Za danas sam znao da se ne moze i savjetovah druga da igra dva stoi je i ucinio. Ovo je bijedan izgovor za ekipu a ovi momci kad ih vidim pogradu ka da su zene glavu ne spustaju no puni sebe, a zbog cega da mi je znat mrcili se majci i evo fino ce ponovo doc ti silni menadzeri da ih gledaju.
Stooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo bi ovo, koji k... ?!?! Koji crni Cicmil?!?! Pa onaj bezmozgovic Djikanovic bez jedne noge je bolji... Morao je Radovic da se kolje na sve strane. I detalj koji najbolje oslikava kakvo je rasulo vladalo u ekipi. Furi po nasoj desnoj strani, jer Golubovic igra krilo, i uopste ga nema pozadi... U jednom trenutku mu se razdrao Radovic i rekao mu nesto u smislu "daj vise pokri ovog..." On malo onda se pogubio oko auta, a dere mu se onda i Boskovic, a ovaj mu vrce "ne deri mi se"...
Mugosa je veliki talenat, malo morgen. Njegova omladinska reprezentacija je truba. Njegova mlada ce biti truba, a sad kao je predvodnik seniora. Zbog toga Adrovic igra desno krilo skoro, da bi mugosa bio jedini spic. Adrovic nikad nije igrao desnog poluspica!!! U Sutjesci je, kada nije igrao klasicnog napadaca, igrao po lijevoj strani, da moze da dribla udesno i sutira... "On" mijenja Adrovica, kao da je on nesto manje pruzio od drugih, i mijenja koncepciju, ali opet jedan spic... koliko godina jos treba da prodje pa da nas tim ne koristi Evropu za pripreme?! Cicmil nije kvalitetan stoper, padovic nije ni fudbaler, Điđo Vukcevic je neupotrebljiv i naprijed i pozadi... Kome trebaju te crne rupe u timu??????
bez provociranja
kriv je tomo, kriv je sasa, krivi su igraci, al nije mugi kriv!!!!
svi su krivi samo mugi nije !!!
DAKO SE PROBUDITE VISE
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
E da, super atmosfera... Ali ne znam za koga. Kome odgovara sve ono?!?! I moram priznati da sam se uzasavao sve dok nisu sklonili onaj najlonski trasparent. jedan manji kiks, jedna budala, i neko se grdno povrijedi... I ono bacanje baklje na teren... Sto, nije mogla izgorjeti na tribini?! To neka svojoj kuci bacaju...
Respect za shobica i koreografiju, prozor mi je okrenut put stadiona, dobro ste se chuli... Mozhda je malo predugo ishlo "samo pobjeda", bar ja mislim da se tom pjesmom stvara pritisak na igrache... Odgledah samo drugo poluvrijeme, 2 totalno neozbiljno primljena gola po onom pljusku, ne znam prvi kako je pao, mada vidim nagrdiste cicmila...
#fakenews
Kad sam ja fino pricao da nije problem ni u Tomu, ni u Mugiju ni u bilo kojem pojedinacnom slucaju neuspjeshnog upravljanja, vec u 20godisnjoj promasenoj politici kluba koje se kao pjani plota drzhe svi predsjednici, direktori i selektori odreda-bila je povika na mene ovdje. Ovo je samo potvrda da je Buducnost daleko od velikog kluba, chak i u regionalnim okvirima, da je amaterizam blizhe realnosti nego Liga Evrope, i da se bez hitne privatizacije i potpune revizije nacina funkcionisanja kluba, na svim nivoima, jednostavno ne mozhe ocekivati nishta. I iskreno receno, ni malo mi nije zhao, to jest, nije mi milo shto je CG predstavnik ispao, ali se moje interesovanje tu zavrshava. Taj klub je unishtio toliko karijera, da je postao suprotnost svog imena odavno. Stoga kako god hoce, a kako mogu? Mogu kao amateri, eventualno do drugog-treceg mjesta u izgovoru za takmicenje koji se zove T-Com fudbalska liga, i to je to. Kako to popraviti? Obavezno privatizacija, i to ne od strane domacih "biznismena", vec strani vlasnici kojima se niko nece moci mijeshati u posao, ili akcionarsko drushtvo i navijaci koji posjeduju vecinu akcija i shodno tome glasaju(sistem kao u Barceloni). A ovako navijaci napadaju direktore, trenere, predsjednike, mozhda dodju i do Mugija negdje 2016-e, ali problem ne reshavaju. Mozhete svi sad skochit' na mene ali je tako.
Deserve's got nothing to do with it.
Kao da sam opet gledao reprezentaciju pod Filipovicem.Vaskrsli Batak i Tanasijevic,pa rasturaju ko u najbolje dane.I gore od toga-oni su se barem trudili koliko su mogli,no nisu umjeli bolje.
Sve mogu da razumijem,da neko nema talenta za nesto,da ne umije.U redu.Ali da se igra onako metiljavo,bez snage,bez zalaganja,to ne mogu nikako.Nikakvog opravdanja za ono ne moze da bude.Onaj Cicmil i kolege mu u odbranu samo neka su zdravo.Rekao bi covjek momcine kad ih vidi,a ono bez snage koliko pilad,babe obicne,isprda se onaj starac sa njima ka sa djecom u vrtic,padaju onuda,potrcat ne mogu.Samo neka su zdravo,bolje neka bataljuju ovo dok su na vrijeme,jer se nece najest ljeba od fudbala.Ozbiljno,treba manekencice cerat dok je vrijeme,da ne zauzimaju mjesta momcima koji bi se barem trudili i dali sve od sebe.Dzaba je sav talenat,dzaba sve ako ne postoji motiv,ako je zalaganje 0.Dzaba.
Heh, a odakle da dodje taj talenat, motiv, zalaganje? Da padne sa neba? Ne ide to tako. Neko mora da nauci te momke kako se igraju utakmice. Neko mora da im dozira taj talenat, motiv, zalaganje. To se u normalnim timovima uchi od 10e godine zhivota. Ko im to ovdje objasni? Evo, pitam sve navijace Buducnosti, znaju li ko im igra u omladinskom timu? Znaju li ko im igra u kadetskom? Ko je trener tih timova? Ima li ga uopshte? Evo ja sad mogu, ovako bez ikakvog podsjecanja, da vam nabrojim bar 6 clanova omladinskog tima Uniteda,tima za koji navijam. Mozhete li vi to?
Naravno da ne. Ali nije to vasa krivica. To je krivica kluba koji sistematski unishtava talente, kluba u kojem je evo 20 godina zvanicna politika skrpiti prvi tim a ostalo cemo lako. Kluba u kom se ne radi po dubini, kluba u kom se ne radi sa mladim igracima, kluba u kom se stvoreni igraci ne cuvaju, kluba koji se koristi iskljucivo za cinjenje usluga bitnijim ljudima(chiji su sinovi zainteresovani za fudbal). I ne, nemojte mi reci da to radi samo Mugi. To se tako radi duuuuuugo vremena. Kluba koji zhivi od stare slave uspjeha 2-3 dobre generacije koje su, obzirom na kvalitet igraca, takodje podbacile. Bez rada po dubini nema rezultata. Bez kvalitetnih trenera svih selekcija kluba nema rezultata. Bez tima psihologa nema rezultata. Bez stvaranja imidza kluba nema rezultata. Niko se u tom izgovoru od kluba o tome ne brine. Bash niko. Prema tome, stvarno mi je zhao, ali mi nije zhao. Zhao mi je iskljucivo onih upropastenih talenata koji su mogli crnogorski(i svih drzhavnih inkarnacija u kojima smo ucestvovali) reprezentativni fudbal uciniti boljim. Svaka chast navijacima, iskreno im se divim kad mogu sve to da progutaju. Ja ne mogu. Iskreno. Iako je to klub iz mog grada, iako prodjem pored stadiona tog tima svaki dan i iako poznajem dostinu i bivshih i sadashnjih igraca tog kluba. Ali ne. Jer ja navijam za klubove. Ovo kluba gledalo nije.Vecina crnogorskih "klubova" je isto takva, ali to nije izgovor.
Last edited by Recordare88; 30-06-11 at 23:27.
Deserve's got nothing to do with it.
Mugi je kap koja je prelila casu Recordare.
Ali necu da zalazim u te stvari. Ono sto bih izdvojio je trener. U jednom trenutku sam pomisli da covjek radi sve samo da bi izgubio njegov tim. Cicmil realno nije ni smio a ni trebao da igra.
Koliko mi se cini da je Petrovic bio u Hetafeu na neku vrstu obuke. Je li tako ? Pa bih ga pitao da li je ista naucio tamo ili je citavo vrijeme bleja po Madridu.
Zao mi je sto se ovo dogadja. Nije Buducnost ovo zasluzila.
A navijacima svaka cast.
Last edited by somewhere-else; 30-06-11 at 23:33.
Ma realna slika našeg fudbala, nije uprava kriva što glumci u kopačkama kaskaju po terenu. Klasičan primjer gubitničkog mentaliteta, koji oslikava jedno izgubljeno područje!
Ada ne znam shto se pomamljujete njima da je doshao neko sa Malte, Andore, San Marina, Farskih Ostrva, Sjeverne Irske, Velsa muchili bi se i protiv njih jer su truba od ekipe i igracha.
Vecina te djece se sad forsira da bi ih Mugi i sinovi mu prodali i uzeli koji cent.
Dzabe ih forsiraju kad su ogranicheni, krajnji domet vecini njih je Rumunska prva liga (donji dio tabele timovi), Madjarska prva i druga liga i ostale druge lige iz okruzenja.
Vidio bi ih kako bi trchali da primaju kao ovi iz Zete po 300 eura, iha kako bi ga shapartali stari.
A kad vidim Petra Vukcevica jednostavno mi se sere, standardna fora prisutna od kad je u Buducnost, predje 2 igracha i trecem da loptu u noge, samo nazaduje i ne znam koji se to Rumunski klub drogira te oce da ga kupi, provalili su ga bekovi iz CG lige a ne nedje drugo da podje.
Ali da igra za 300-400 eura umjesto 3000-4000 hiljade druga bi pjesma bila ja vi se kunem.
Last edited by Tz-ObeLiX; 30-06-11 at 23:38.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks