bas je boca..jos kad se diode upale..i$$$$!!!!
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
http://www.egmcartech.com/wp-content...images_002.jpg
Sto je lijepo ovdje bez babe?? I cemu sluzi ovaj auto? Za sta je 'dobar'?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Da vidiš tek čemu služe X1 i X3
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
A kakav crni 3008 to je pretuzno, isto vazi i za X1 i X3 al pretpostavljam da se oni makar malcicu bolje voze od ove kante. Drug jedan je ima, sve je super samo sto ne vidim da bih mogao da izdrzim u njemu preko uru vremena.
I sto ce kome kompakt krosover?
Nedje ce bolje na offroad nego ja sa 406?
I udobniji je, siguran sam, kao i to da je po krivinama kao GTR. :trashcom:
zato jer za 22.000 dobijes NOVO auto, dzip, 7 godina garancije, masu nesto opreme, fino izgleda i sprijed i od pozadi,sto imas jos dva paketa opreme za po 2.000e i onda je full,vozis uzivas a dao si duplo manje para nego x1. jos nesto? dobar dizel motor od 170ks ili 150. vozis i uzivas.
i ja bi x5 pa mi ne moze bit.
f6
Ja ne bih uzeo nijedan X sve i da imam para za bačanje...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
kad je blokiran sjutra put pg - bd ?
Pazi, kompaktni crossover je za grad banja a ne kao ovih frendovi sto voze kante tipa Q7, GL, Land Cruiser...kroz jebeni grad.
Dalje, mali terenac je idealan ako su putevi kroz grad losi, a kod nas jesu.
Imas RAX4, CR-V, ovu Kiju, Hyundai IX30 (ili kako se vec zove...)...ODLICNI!
Ove Kije imaju brutalan 1.6 motor, dosta opreme, izlgedaju pristojno, voze solidno, 7 godina garancije...
X1 u fulu kosta 1 put vise od Kije.
TAKUMI
Prije bih rekao da mi je banja za grad neki clio ili fiesta ili i20 ili ne znam sta ima kia tu, pikanto je premali mrcio se. Tako nesto sto je oko 10 000e. Sto se ostalog tice i ja bih rado da imam neki pogon na svim tockovima kad zaskripi ali koliko sam vidio zadnjih par zima, sa dobrom gumom na neki od pezoa sam prolazio bas kao neki podgoricani i budvani sa kvatrom, ravovima i cudima.
Za Rav sigurno mogu reci da nije udoban specijalno tako da za put...prije bih zrtvovao tih 10centi sto sam visociji nego da mi se otkaci bubreg.
Nedje rekosmo da Ceed nije udoban tako da u ovoga bas sumnjam jer sam se vozio samo po gradu, doduse ide fino.
Postujem i cijenu i garanciju al to da dobijes DZIPA je malo smijesno![]()
Jeste bas je banja vozit klio u odnosu na sportage,druze imas dzipa koje ne trosi puno koji nije glomazan kao kamion(Q7) koji apsorbuje put neravnine i nase lose puteve bez problema nista gore nego Ml,X5...skladan za parkirat,jeftinije dazbine.lijep,pouzdan cao vidimo se -
p.S Fabia Mislis sad su u kie 1.7 motori ne 1.6?
3008 ja prvi put i cujem sa taj vid prevoza
Last edited by whiterswalker; 30-06-11 at 22:14.
Druze, mislim da imas strahovitih problema.
Spojio si mali auto i q7, jos par karakteristika ml-a i x5-ice u kiu sportidz koja kosta 20iljada.
Druze, mislim da imas problema.
Kakvih problema pojasni mi? REci ti meni kakva je prednost za nase uslove voziti X5 u odnosu na Sportage?
stanesh pokupish ribu umjesto da chekash shlep ;P
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
e lada niva je grdna i nije toliko pouzdana
ladi nivi je mjenjac neprecizan i spor...
a kia ima diode
@tihomirdj
vozis li ti audi 100, S stopovi?
vozim
sto?
Help....
Sinoc kod nas sam tacno osjetio na putu da mi se odjednom auto kao gasi,da ne vuce kako treba... i onda posle 2 minuta prc,kvacilo ostaje dolje ali ne do kraja,ostalo je toliko da se moze pritisnut malo ali brzine se ne mogu saltat kad je upaljen. Jel to posla lamela,korpa sta li vec ? fiat brava 1.4
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
cilindar kvacila sva prilika ;p boljkica italijana, a drugo check your glicerin
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks