E to ne znam.
Ako si izgubio polisu staru mozes da podjes u osiguravajucu kucu kod koje je bio osiguran i oni ce ti dat kopiju, pretpostavljam da na nju pise broj motora
a moze li da se prepishe sa plochice koja ja u kabini gdje je naznachen i napisan i broj motora i broj shasije i josh neke oznake ako se ta polisa ne nedje
E to ne znam.
Ako si izgubio polisu staru mozes da podjes u osiguravajucu kucu kod koje je bio osiguran i oni ce ti dat kopiju, pretpostavljam da na nju pise broj motora
uglavnom taj se broj ne slika i necu morat na mashinski na prekucavanje...tu polisu cu nac nekako...
Treba mi broj nekog majstora za ispravljanje i varenje al. felgi (felni). Koliko to zadovoljstvo odprilike kosta, 15-ka je u pitanju.
067-418-328
Aco - Konik
cijena ti zavisi od ostecenja, tako da ih moras odnijet da ih vidi.
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
U prevodu sto vise ostecenja vise para i obratno
Ilija, na petrovachki put "Optimum" servis ili tako neshto....
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Zna li ko broj servisa Arso Milic na Konik?
TAKUMI
Ima li ko broj saobracajne ili dje su vec dozvole poslije oduzimanja?
U zagoric, kod one pumpe
Njak Njak Njak
ima li ko da zna nekoga da mozda prodaje polovne gume 225/50/17...trebale bi mi dvije...ili da me uputi nedje u pg da vidim...gledao sam vec kod one dvojice u masline...
ima li dje majstor da nastelije-servisira sekventni plin u pg, da valja icemu?
Koji uredjaj imas?
TAKUMI
ima li ko broj nekog ko dovodi auta iz italije bih ovo auto da dovedem po ovih placeva sam bio ali oni ne dovode
http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=197374359
Sto, ne moze se kod nas nac cetvorka dizel a
Njak Njak Njak
nema kod nas obisao sam danas sve placeve po pg slabo sto ima a i to sto ima nije u nekom stanju...
jos 1 pitanje interesuje me koliko se moze prodati dacija sandero stepway 2010god presla 11k ?
Last edited by simkee; 30-06-11 at 00:43.
A ko tebi garantuje da je ta sa oglasa u dobrom stanju?
Njak Njak Njak
Ne isplati se to prodavat nov je auto ,a nista ne mozes dobiti i kupit sa tim param za koje bi prodao Daciju,sto ce ti golf imas nov autic ili rumun nije tvoj?
ne garantuje mi niko zato i trazim nekog ko sa tim radi jer on vjerovatno ima tamo nekog ko moze da pogleda to auto inace bih i ja sam mogao poc da ga dovedem ne bi mi bilo ni prvo ni poslednje ali sam znao tako da podjem pa da tamo nadjem takav krs a na sliku izgleda kao nov ...
a sto se tice dacije to je drugovo oce da kupi kiu sportage pa ne zna koliko da cijeni daciu
Kiu sportage ce da kupi?? Pa on stvarno ociju nema, mozda je cak ruznija i od sandera nesretnog![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Mora da se salis?Kiu sportage ce da kupi?? Pa on stvarno ociju nema, mozda je cak ruznija i od sandera nesretnog
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks