Kakav je ovaj covjek baksuz u pm,opet kuk,a taman je imao sansu da uzme US Open...
Viđi Delpa foliranta kako se pravi sad :mad:
Kakav je ovaj covjek baksuz u pm,opet kuk,a taman je imao sansu da uzme US Open...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Prirodna vlakna su najbolja, iako se sve manje koriste. Ja sam sebi sam kuvao strune za span, jer mi je mnogo milije kad sto posto kontrolisem lopticu, a ne da joj dajem snagu prilikom slabog udarca, kao sto omogucavaju kupovne zice.
E'o se skrsi delpo. kuk. Dako ne bude obnovio povredu..
Ti koristis zice sa gusala?Meke su,ali daju nevjerovatnu kontrolu
Jesi li probao dlake sa konjskog repa, trostruko kuvane u bravljem loju? ima da se kupe na amazonu, salju ih poštom dje oces?
Kad se skuvaju,onda idu na sunce jedno 10 sati i onda se uzme u Gintas onaj ucvrscivac zice,uzmes samo oblik reketa(ja ga pravim u radionici) i onda pletem zice,e kako je lijepo s tim igrat',milina
Posalji mi na pm link, da ne spamujemo odje.
Sad su male sanse da Nadal preda. Prije ce Delpo predat. A mozda ne predaju ni jedan ni drugi, cekajuci jedan drugog. Najmanje vjerovatno je da obojica predaju, istovremeno.
pumba
Hvala. Mislim da su ove najbolje. valjalo bi da zazive medju teniserima...
Razbija ga Delpo sa osnovne. on ima prirodno snazan fh, nezavisno koji je set u pitanju. Rafa ipak kad se umori...
ps. Under my umbrella je evergrin. mozda nikad ne uspije da ponovi takvu stvar.
Strasni Nadal i pored ogromnih problema sa stopalom dolazi do jos jednog seta.Hiljade nozeva,parcica stakla kao da su mu sad u stopalu,ali on i dalje igra.Kakav borac,kakav covjek!
a brate odmori. svaki GS ima duplo tezi zrijeb od federera, za ovaj turnir da i ne govorim, ali sve se vraca. eto im sad raonic (mada mi krivo zbog njega, ali milo zbog podmuklih nada britanaca), del potro i berdih svi u autu. Jedva cekam da ovaj gladijator odere u polufinalu nepodnosljivo mrznog mareja. Jes da navijam za djokovica, ali ATP bi bio sr**e da nema El Matadora.
Last edited by tony_m; 27-06-11 at 21:20.
Veliki covjek,pored strasne povrede je uspio da pobijedi,da tri sata onako igra,evo rece da ima problema sa nekom koscicom,ali to je takav borac,to je jedan takav covjek koji se opisati rijecima ne moze.Ustvari moze,F O L I R A N T
Recodare ti navijas za Rodzera,kako ne znas sto je Rodzer rekao za ovo sto radi Nadal
A to nije bilo davno,prosle godine...
Ja ne mogu vjerovat koliko ti je krivo kad Nadal dobije, jer po tebi bi bio jedino pravi sportista kada bi dosao na teren i stojao u mjestu, reket uz noguJer kad dobija, toliko se razljutish. Isto je bilo i prosli put. Kukao si sto je Nadal rekao da nije u formi i onda dobio mech. Sram ga bilo, kako smije da pobjedjuje.
Kad ga je noga zaboljela, trebalo je odma doma da ide ili da stavi peskir u usta i trpi?
Jakuza, vishe stvari:
1. Nadal je chuchnuo i tako boravio 2-3 minuta kad je imao set loptu, tada se vidjelo da je povrijedjen. Onda je Delpo dosao do 40-40 i tu je Nadal objasnio sudiji shta je. Dakle, prvo je imao set loptu, a zatim 40-40 na servis protivnika. Niko, chak ni Koelererne bi upropastavao sebi takvu priliku(i to u neizvjesnom mechu) da nije stvarno imao neki problem.
2. Ja za Fedexa navijam zbog onog shto pokazuje na terenu. A on tu pokazuje za mene savrshen tenis i pravo sportsko dzentlmenstvo. Ono shto van terena rade, izjavljuju, gdje idu...Federer, Nadal,Djokovic, Marej, Kolsrajber...to mogu da saznam samo iz novina, i to najcesce onih tabloidnih, jer te ljude ne poznajem licno. Tako time se jednostavno ne bavim. Koliko shvatam, svi ti ljudi su, osim shto su rivali na terenu, u super odnosima, i to su pokazali i Fedex i Rafa, i Rafa i Novak, i Fedex i Novak u poslednje vrijeme, i svi ostali. A novine naravno svashta pishu, evo pogledaj shta su pisali sve za Giggsa pa evo lik srecan i zadovoljan sa zhenom na odmoru.
3. Evo je Delpo uradio isto to(trazhio i dobio medicinski, i to ne samo na parni gem, nego u sred gema), i Nadal ni rijeci nije rekao. O tome ti pricam.Posle toga je Delpo takodje igrao sjajno u trecem, jedva ga je Nadal dobio. Tako,lako se mozhe zakljuciti da mu sve one psiholoske igre sa pocetka mecha nisu nimalo trebale, nego su mu chak i napravile shtetu(doshao je u istu situaciju kao i Nadal). Da se malo vise skoncentrisao na tenis, mozhda bi dobio prvi set
4. Kad se sve sabere, vjerovatno najbolji mech do sad na Wimbiju. Uprkos nedostatku fair playa koji je pokazao, milo mi je shto se Delpo vraca na stare staze-njegov stil igre mi se dopada, a i konkurencija ce biti jaca, shto sportu moze samo koristiti. Rafa se sa druge strane muchio vishe nego shto sam ocekivao, dijelom zbog Delpove sjajne igre u prva tri seta, dijelom zbog nekoliko za njega nekarakteristicnih promasaja u kljucnim momentima, i dosta nervoznim pristupom, vjerovatno zbog povrede stopala(komentator na SK rece da je osjecao bol i prije mecha, vjerovatno ga je to izbacilo iz takta, zajedno sa Delpovim trazenjem opomene).
Da prokomentarisem i Fedexa. Ovo je, uprkos pobjedi i dobroj igri u poslednjem setu, bio slab dan. Servis vecinu mecha nije radio bash kako treba, a chim se to pojavi Fed je nesiguran, pa onda pocnu i neiznudjene greshke. Sa druge strane, svi su imali po jedan slab dan(Nadal protiv Milera, Djok protiv Baghdatisa), i timing Federera da mu se to desi je bio odlican-sa Juzhnim, koji mu je stara mushterija i koga prakticno mozhe dobiti sa pola snage. Igra Fedexa u prethodnim mechevima(pogotovo protiv Nalbandiana) mi daje za pravo da ustvrdim da je ovo bio samo prolazni pad forme, posledica nemogucnosti bilo kog tenisera i chovjeka uopste, pa i Rogera, da odigra 7 mecheva u dvije nedelje na najvishem mogucem nivou. Tsonga u 1/4 finalu-mislim da ce Fed to u 3 seta zavrsiti, cini mi se da Tsonga jednostavno nema mentalne snage za takve mecheve, da ne pricamo o razlici u kvalitetu.
Shto se tice ostalih, Djokovic odlican, mada mu je pomogao protivnik(servis volej igrac koji ubaci manje od 50 posto prvog servisa jednostavno nema shta da trazi),ali sve jedno, odigrao je nekoliko fantasticnih poena a shto je vazhnije, pokazao da se dobro prilagodjava raznim stilovima igre. Mareja nisam gledao, ali chuh da je i on briljirao protiv Gaskea, tako, stvari se zakuvavaju polako
Medjutim, i dalje mislim da ce to biti Fed i Rafa u finalu i josh jedna epska bitka od minimum 4 sata igre
![]()
Last edited by Recordare88; 27-06-11 at 22:21.
Deserve's got nothing to do with it.
Recordare, plasim se nece biti epske bitke, vec da ce ga Nadal pocistit'. zato i navijam da Spanac ispane, bice zanimljivije![]()
Nemam sto da pricam s nekim ko misli da mogu u polufinalu da se sretnu prvi i drugi nosilac.
Recodare on uzima momentum drugima,to konstantno radi.Par stvari,Nadal je cucnuo,trazio MTO,ok je to,na to ima pravo,a onda je zavrsen gejm,odigrali su jos par poena i Delpo ga je uzeo.Onda Nadal ide i sjeda,iako ne smije da dobije medicinski dok se ne zavrsi taj brejk.Da je pao i povrijedio se to bi bila druga prica,da je proklizao kao Delpo,toga ima,ali ovako niposto nije smio,ti pratis tenis,da se radilo o nekom drugom nikad ne bi dobio prekid.I on posle prekida sta radi,trci kao lud,oslanja se na to stopalo prilikom servisa,ne masi sevis,nijednom ispod 70 procenata mu nije pao.Delpo se sa pravom bunio,ali ko je.e njega,ko je on pored Nadala.
Rodzer mu je svasta rekao za ovo i kao da ce tri minuta nesto promijeniti,ali on nece bataliti nikad sa ovim stvarima,nikad!
http://uk.eurosport.yahoo.com/27062011/58/wimbledon-nadal-set-mri-scan-beating-del-potro.html
Nazalost izgleda da je mnogo ozbiljnije od svih nashih pretpostavki. Znace se sjutra konacno.
Slazem se da striktno po pravilima nije smio da dobije medicinski. Ali to daje sudija, Nadal ima pravo da trazi kad hoce, na sudiji je da odluci. Ukoliko mu je sudija dao zato shto je Nadal, to je onda greshka sudije, svakako. Mene je samo iznervirala ljutnja Delpa i insistiranje da dotuce povrijedjenog protivnika. Jeste po pravilima, ali nije sportski, to sam mislio.
A shto se tice momentuma, tacno je da je sa Fedexom u Hamburgu bilo drukcije(da li se folirao Rafa ili ne ne mogu da sudim, ali igra je definitivno bila u korist Feda do tada), ali ovdje to nije slucaj, kazhem opet, chovjek je imao brejk loptu i set loptu,a trazio je medical pri deuceu, teshko mosh rec da je momentum na strani protivnika tu.
Da ne pricamo da evo postoji opcija da ce se mozhda morati povuci sa chitavog turnira ukoliko je slomio kost...
Last edited by Recordare88; 27-06-11 at 23:54.
Da,to je izjavio odma posle meca,na SK idu izjave.Pominjao je neku koscicu.
Mada da je ozbiljno ne vidim kako bi mu najobicnija bandaza mogla pomoci,a ni doktor nije znao sta da radi,to si vidio sigurno
lisicka gazi, mada i sarapova uspjeva da se nosi sa momentima i kad joj ne ide bash najbolje, nekako sam ubjedjen da ce jedna od njih dvije osvojiti. sto se muskog dijela tice, mislim da je ovo fedexu jedna od poslednjih sansi da dokaze da je ipak za klasu veci od konkurenata, i ima dobru igru, mozda bi marej mogao da mu izbaci nadala prije finala. nekako sam ubjedjen da ce on uzet pehar, jer ipak je wimledon kraljeva kucavidjecemo...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Par riječi o Nadalu. Ne znam što je ono bilo, je li se folirao ili ne, ali jedno je sigurno. Pošto je govorio o potencijalnoj povredi i predaji protiv Fisha nadam se da je povreda ozbiljnije prirode i da će naredni meč predati. Ne kažem to zato što želim nekome nesreću već zato što ću ga, ispostavi li se da se opet folirao, trajno zamrzjeti. A mrzjeti nekoga nekoga ko je tako dobar teniser i koji nema nikakvog razloga da pravi takve stvari nije dobro za mene jer će mi njegove pobjede u budućnosti teže padati. I do sada sam navijao protiv njega u svim mečevima zbog više razloga ali to nikada nije išlo do granica mržnje. Uvijek je bilo poštovanje prema njemu kao teniseru i sportisti pa se stvarno nadam da će tako i ostati.
Što se tiče samog meča protiv Del Potra dogodilo se upravo ono što sam pisao u odgovoru na Signorev post. Podloga je presudila, ali ukoliko se sastanu na US Openu Delpo se pita pošto su njegovi udarci učinkovitiji na tvrdoj podlozi od Nadalovih za razliku od udaraca na travi. Del Potro je za tvrdu podlogu, a dobro je što je i set uzeo protiv Nadala na travi. Nadal je odigrao fantastičan meč i volio bih da neko izvuče statistiku koliko procentualno udari lopticu iz forhenda a koliko iz bekhenda. Nevjerovatno kako se dobro kreće da bi se izvukao na taj forhend.
Đoković - dobar trening i ništa više. Tri klase razlike.
Tomić - Toga momka nijesam gledao osim par gejmova protiv Soderlinga i, mada se po njima ne mugu izvlačit zaključci, ono što sam vidio bio je bijeli brat od strica Gael Monfilsa. Ukoliko je tako igrao i ostatak meča teško da može bit bilo što drugo osim topovskog mesa za Đokovića. Pričam na osnovu par gejmova što jeste neozbiljno, ali još jedan podatak mi je zapao za oko: Prosječna brzina prvog servisa je ispod 180 km/h. Neshvatljivo mi je to od momka visokog 193 cm kao što mi je neshvatljivo kako će sa takvim servisom izaći na megdan najboljem riterneru.
Tsonga - Očekivano i Federeru će biti teško
Murray - Više nego očekivano jer o Gasquetu ja zaista nemam riječi hvale. To je momak (bolje reći dječak) koji u odnosu na igru kad je imao 18 godina nije napredovao ni zeru. On me žestoko nervira jer kod njega ne vidim nikakvu želju za napretkom ili borbom u meču. Kad izgubi dva prva seta kao da ostane bez snage i lijen je da potrči malo i da pokuša makar defanzivni udarac. Mediokritet i tačka. Murray i dalje daleko od igre kojom može osvojiti Wimbledon, a pitanje je koliki je potencijal na travi. Nijesam vidio ništa što bi ga ohrabrilo na ovoj podlozi za razliku od tvrde đe je situacija znatno povoljnija.
Federer - Nimalo mi se ne sviđa ovaj izgubljeni set jer je Federeru bila potrebna injekcija samopouzdanja a mučiti se tri ure sa "stalnom mušterijom" i pri tom izgubiti prvi set na turniru može ga samo zabrinuti što nikako nije dobro. Šteta.
Sjutra je Middle Tuesday osim ukoliko ženski tenis ne uzimate za ozbiljno. Ne spadam u tu grupu odavno.
Dick Laurent is dead!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks