Eto toliko oko olimpijske vize... Ako postoji neko ko ce me ubijediti da mi mozemo da je osvojimo pored madjara talijana i hrvata molio bih da to uradi.. Naravno nisam naveo za nas uvijek neugodne australiju , ameriku, a njemce i rumune i spance cemo da zaboravimo do prvenstva u sangaju..
dakle uglavnom se obisitinilo moje predvidjanje da cemo nase putesestvije da zavrsimo u cetvrtfinalu, izlgedalo je da smo dobro prosli time sto smo kao drugi poslije "izvanredne pobjede" izbjegli talijane i otisli na amerikance koji su nam eto pokvarili zamisli...
Po meni je malo bzv kada citas clanak u vijestima , i shvatis da je 5 mjesto uspijeh
Uspijeh?? kakav uspijeh, opravdanje je da nismo imali dva sidruna i da nismo imali pola ekipe.. Sve smao alibi do alibija. Nece nista bolje biti ni u sangaju, koliko cujem zlokovic nece igrat sigurno za paskovica je nesigurno, janovic ce se oporaviti ili nece . Opet nemamo drugog sidruna... Pa ima li u crnu goru ijedan sidrun sem zlokovica i vukcevica? Sto ne zove onog malog iz kotora??
Ovako gledano imat cemo ekipu rekonvalescenata u kini, koji ce bojim se vise razmisljati o tome da se ne povrjede kako bi mogli potpisati nove ugovorem, a ne orati za mjesto u polufinalu...
Ne mogu da se sjetim sastava grupa za sangaj , pa kada ga vdim prokomentarisat cu i to.
Odjednom se suocavamo sa tuznom cinjenicom, imamo gomilu prosjecnih igraca i nijednog koji odskace.....
Please alowe me to introduce myself.......
Bookmarks