Page 103 of 666 FirstFirst ... 3539399100101102103104105106107113153203603 ... LastLast
Results 2,551 to 2,575 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nesto se mislim (a i ne znam gdje ovu misao napisati na pdf-u).. Simpa je ova interna politicka igrarija oko g. Mugose...
    Jel moguce da neko iz DPSa ne glasa za njegov reizbor za gradonacelnika PG?
    SHape k' sebi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Znači da je Hari bio u pravu kad je govorio da će CG i Hrvatska zajedno u EU? Jer ako ste vi Hrvati onda imate pravo i na HR putovnicu, pa samim tim postajete državljani EU. Bravo Hari
    Super, mozemo u Kanadu bez viza xD?
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rovchanka View Post
    Nesto se mislim (a i ne znam gdje ovu misao napisati na pdf-u).. Simpa je ova interna politicka igrarija oko g. Mugose...
    Jel moguce da neko iz DPSa ne glasa za njegov reizbor za gradonacelnika PG?
    Zašto bi,on sliuži samo za igru sa SDP-om,do kraja godine poslaće ga za ambasadora,on srećan,DPS dokazan a SDP pobjednik itd..

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Malo srpskih low kickova

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    poslaće ga za ambasadora
    Vec vidim naslov

"Mugosa novi ambasador, diplomatska kriza pod kontrolom. Brisel zadovoljan"

Opunomoceni ambasador Republike Crne Gore, gosp. Miomir Mugosa, danas je predao akreditive gosp. Milanu Radovicu, regentu Knjazevine Ž'spu d'Byelopavlitz, susjedne minijaturne drzave sa kojom Crna Gora ima tradicionalno prisne odnose, a koji su, medjutim, u poslednje vrijeme naruseni zbog ucestalih talasa migracija crnogorskih diplomata u susjednu teritoriju. U spor se ukljucio i Brisel, koji se otvoreno svrstao na stranu Crne Gore, zahtijevajuci od Knjazevine Ž'spu veci nivo fleksibilnosti i razumijevanja za probleme susjeda. Kako prenosi agencija Mina, gosp. Mugosa je, postujuci uobicajene protokole zemlje domacina, u Knjazevinu doputovao kombijem Ministarstva unutrasnjih poslova, a u palatu je usao uz najvece drzavne pocasti, u pratnji dvojice regentovih gardista, noseci torbu sa licnim stvarima i, kako obicaji nalazu u diplomatskim prilikama, specijalno dizajnirane ritualne narukvice, medjusobno povezane lancem, koje je nesto kasnije domacin, gosp. Radovic, posebnim kljucem skinuo sa ambasadorovih ruku, simbolicno najavljujuci pristupanje Njegove ekselencije, gosp. Mugose, novoj duznosti.
    Gosp. Radovic je pozelio ambasadoru Mugosi prijatan boravak u Knjazevini, izrazavajuci nadu da ce odnosi dvije prijateljske drzave vrlo brzo biti normalizovani.
    U kratkom i ocekivano spektakularnom obracanju medijima, Mugosa je izjavio: "Ovo je vrhunac moje karijere. Konkurencija je, po pravilima izbora, bila vrlo ambiciozna, agresivna i beskrupulozna; prema mojim informacijama, cak je i gradonacelnik Bara intezivno lobirao i preporucivao se krugovima bliskim Briselu, istovremeno pokusavajuci da sabotira moje imenovanje, ali ja nijednog trenutka nijesam posumnjao u crnogorsko pravosudje kojem je, inace, moja Vlada povjerila izbor diplomatskih predstavnika, kao i eurointegracije. Be'svakog, ovo je jedina logicna odluka, a ja cu se truditi da opravdam ukazanu mi cast." Gosp. Mugosa je nakratko prekinuo svoje izlaganje kako bi naspicao novinara Vijesti i zabio olovku u oko urednika Monitora, izrazavajuci na njemu svojstven nacin zahvalnost medijima koji su ga podrzali, a onda je nastavio: "Znam i da se gosp. Djukanovic, iako zbog svoje urodjene skromnosti ovo nece priznati, zalozio za mene, cijeneci da sam ja prava osoba za ovako delikatnu diplomatsku misiju. Sta da vam kazem, zrtva za domovinu je najuzviseniji cin, moj san se konacno ostvario." Mugosa je, zatim, jos dva puta udario novinara Monitora, prvi put branikom od Volge, drugi put Kirby usisivacem, nakon cega se srdacno pozdravio sa dvojicom najistaknutijih predstavnika crnogorske emigracije, gosp. Marovicem, nekadasnjim otpravnikom poslova, i gosp. Kuljacom, bivsim vojnim ataseom, koji ce mu praviti drustvo u obilasku objekta u kojem se nalazi rezidencija Njegove ekselencije.

________

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ada,dobro ti je štivo taman ka' nekad feral tribjun,samo nijesmo republika,ali se uklapa u alegoriju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

.

Vlada ne zaustavlja eksploataciju pijeska, šljunka i kamena iz Tare

Banke bez novca i firme u dugovima produžavaju krizu

EU hoće poljoprivredne zadruge u Crnoj Gori

Crna Gora treba da nastavi sa podsticajem poljoprivrede, kako bi proizvođačima u toj oblasti bilo omogućeno da rade i žive po evropskim standardima, ocijenio je ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja, Tarzan Milošević.

_______

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Malo srpskih low kickova
    sto je najgore velika vecina komentatora misli da je to vrhunac torture koji se u stanicama desava..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/vijest...u-clanak-26269

A cuh i na radio CG sad.. i tako.. sad drzavo moja fino da im platis odstetu za pretrpljeni dusevni bol, to su posteni ljudi..
    Last edited by MK; 28-06-11 at 14:41.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Otvoreno pismo Bosanca hrvatskoj novinarki koja je prošle godine izjavila da BOsanci "zauzimaju mjesto na plaži i ne troše previše".

Interesantno zbog svih koji preziru pardajz turiste

http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/ot...ijeti-trulekse
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,742
    Thanked in
    1,093 Posts

Hrvatska Vlada će do 15. jula poslati u Sabor izmjene zakona prema kojima će neisplaćivanje plata postati krivično djelo, najavila je premijerka Jadranka Kosor na sastanku sa sindikalnim čelnicima povodom završetka pregovora sa EU.

Kosor je najavila i da će Hrvatska uz to krenuti u osnivanje posebnih radnih sudova ili odjeljenja za radno sudstvo.

Vlada će ponuditi i rješenja kojima će poslodavcima koji ne isplaćuju radnike biti onemogućeno osnivanje novih firmi, javili su hrvatski mediji.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Dutch ako bi se slican zakon ovamo uveo odma bi se na udaru nasli strateski partneri, a mislim da bi veoma brzo i vlada proglasila gasenje drzave ako je izvodivo.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,742
    Thanked in
    1,093 Posts

Kako bi ministri,predsjednici,vodiči ovih udruženja poslodavaca i ostali na čelu sa velikim ekonomskim magom VV skočili i zavapili da se uništava jedan idealan ekonomski ambijent,da se gazi po ljudskim pravima više klase poslodavaca i da ćemo zbog toga da propanemo.
    Barem 50% firmi i njihovih vlasnika bi pod kluč otišlo.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

22.02.

http://www.vijesti.me/vijesti/ako-je...ne-clanak-7675

28.06.

http://antenam.net/sajt/index.php?op...tika&Itemid=53

Premijer Igor Lukšić ocjenjuje da se negativne kritike civilnog društva i optužbe na rad predsjednika opštine Bar ne odražavaju na napredak grada ni na dolazak investitora.

„Investitori su i dalje veoma prisutni. Skoro da nema dana kada Pavićević nema direktan kontakt sa njima.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Ravnogorska internet propaganda protiv Tadića opet počela

Nakon onog famoznog tragikomičnog teksta od prije 3 godine koji Tadića optužuje da voli muškarce i da je unuk Jure Francetića, Ravnogorci ili "srBski patriJoti" su smislili nešto još tragikomičnije. Evo što je danas osvanulo na raznim sajtovima.

[SIZE=2]Францетић
    Бивша жена Бориса Тадића сада сестра Јефимија „Кад-год би се вратио са свакодневних теревенки са истомишљеницима, накљукан алкохолом и наркотицима до чепа, већ с врата би заурлао: „Курво српска !” Ако бих му било шта узвратила, понекад само кад бих га с...лучајно погледала, обрушио би се на мене као горопада, јазјарена и крволочна звер. Тукао би ме је све док се не бих онесвестила. Знала сам десетак дана лежати на постељи не могавши ни да ходам. Скоро сви удови су ми били ломљени од батина. Ако би ме неко посетио од мојих морала сам да лажем да сам пала по степеницама, да имам ишијас, или да сам веома јако прехлађена и да због тога не могу да устајем из кревета. За време посета моје родбине Пас (сасвим оправдано је тако назвала тог зликовца) би био веома добар домаћин. Трудио се да нико не примети да се ради о садисти, манијаку и злочинцу. Покушавала сам неколико пута да га напустим, бежала сам, али проналазио би ме и прети смрћу уколико било шта зуцнем. Због њега сам се и обрела овде где сам јер нисам имала више куда да побегнем. Ово је био једини начин да сачувам живу главу. Није ме толико болело његово зверско физичко насиље, свакодневно малтретирање, али болело ме је и боли што је увек, тај његов свакодневни монолог ме и дан-дани веома боли, узнемирава и излуђује, понављао би и понављао да псује моју мајку СРПСКУ, ДА СМО СВИ СРБИ ЦИГАНИ и ДА ЋЕ НАС ОН И ЊЕГОВИ ПРИЈАТЕЉИ СА ЗАПАДА ИСТРЕБИТИ. Сазнала сам, то су радили у нашем стану, да припремају његову лажни биографију из које ће бити избрисано и фалсификовано да је унук усташе ЈУРЕ ФРАНЦЕТИЋ-а. Његов отац, мислим да и ти познајеш Лазића и Терзића јер и они су били богослови у твоје време, и тај двојац су написали оно што је сада објављено у листу „Глас јавности”. Ево шта каже прим. др. Лаловић Moj pok. kolega Jovan Raskovic jednom je rekao da su „Srbi lud narod”. Umnogome je bio u pravu. Srbi su naime jedini narod koji je operisan od realnosti (možda zato Tomislav Nikolic ima slogan: Realno). Pogledajmo cinjenice: 1. Boris Tadic je bio jedno vrijeme i moj pacijent (uglavnom ga je lijecila majka Nevenka, koja je takođe psihijatar). Boris ima naglasene psihopatske osobine, karakterno je deformisana licnost, hereditarno opterecen. Da ne ulazim u dublju medicinsku analizu i genezu Borisovog mentalnog poremecaja (još kao student zloupotrebljavao je alkohol i droge), uglavnom, njemu je bila prepisana, za to vrijeme izuzetno dobra terapija: akineton 2X1, moditen 2X1, prazine 3X1, tako da je bolest jedno vrijeme bila pod kontrolom 2. Boris Tadic tuce svoju ženu. 99% psihopata i agresivnih shizofrenicara to radi, i to nije nikakvo iznenadjenje s medicinskog gledista. To se apsolutno nije moglo zatajiti jer postoje brojni svjedoci. 3. Boris Tadic je rekosmo hereditarno opterecen. S jedne strane jak ustaški uticaj majke (Nevenka roj. Francetic, u bliskom srodstvu sa Jurom Franceticem, vodjom hrvatske crne ustaške legije, znaci najkrvolocnijem među ustašama). S druge strane submisivan otac, takođe hereditarno opterecen, pola Jevrej, pola Srbin, raspolucena licnost, ili kako se to danas modernije kaže: hrišćanski cionista. 4. Boris Tadic je preko vatikansko-cionistickih veza svojih roditelja zavrbovan da radi za americki ciu. Razlog zašto to nije uradjeno mnogo ranije je Borisova mentalna bolest kojom je naročito bila pogodjena njegova majka Nevenka, psihijatar. 5. Boris Tadic unistio je sve od oruzja Vojske Jugoslavije, do čega se mogao docepati. Prakticno njegovi radni dani kao ministra bili su posveceni iskljucivo unistenju oruzja, pogotovo raketa tipa Strela kojima su se nasi generali uspjesno odupirali napadima Nato-a (Nato je morao da napada sa visina većih od 15km zbog toga). Kad nije unistavao oruzje Boris je ili jeo, ili spavao (ili tukao ženu Veselinku) 6. Po svom izdajnickom mentalitetu (direktna posljedica karakterne deformacije koja se javlja kod svakog dusevnog bolesnika) Tadic nadmasuje 10-ostruko svog bivšeg mentora Zorana Djindjica. Ja kao psihijatar mogu da vam kažem da je Boris Tadic covjek spreman na sve. Ja bih čak isao dotle da kažem, tacnije tvrdim: što se tiče mentalnog sklopa, između Jure Francetica i Borisa Tadica NEMA APSOLUTNO NIKAKVE RAZLIKE prim. dr. Lalovic See More
    [/SIZE]

Pitam se koliki koeficijent inteligencije moraš imati da bi ovako nešto napisao.
    "ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Otvoreno pismo Bosanca hrvatskoj novinarki koja je prošle godine izjavila da BOsanci "zauzimaju mjesto na plaži i ne troše previše".

Interesantno zbog svih koji preziru pardajz turiste

http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/otvoreno-pismo-sarajlije-dijani-čuljak-za-plažu-ću-umjesto-peškira-ponijeti-trulekse
    Bosanac je potpuno promašio temu. Dijana Čuljak (koju inače ni ja ne volim) nije spominjala ovakve ljude kao on jer ovo jesu turisti, nego je spominjala one paradajzovce koji dođu u subotu ujutro, gorivo nakrcaju u svojoj državi, sa sobom ponesu teće i tećice punjenih paprika, pomadore, juhice, kruh, vodu, termosice s kafom, sokovima i slično, zauzmu parkinge koje ne plaćaju, okupiraju plažu, većina ih nema pojma o kulturi (prije par godina sam jednu kravu poslao u PM kad sam je vidio da usranu pelenu baca u more), prljaju, izaseru, iza sebe ostave samo go*na i smeće i odu u subotu navečer kao da ništa nije bilo a da ni jedne jedine kune ne potroše ni na plaži ni na putu do nje. Takvi "turisti" nigdje nisu dobrodošli. Ne mrzim nikoga ali s ovakvima sam imao milijun problema dok sam radio na plaži. Ja složim ležaljke a oni dođu i razbacaju ih da bi napravili mjesta svojoj goozici iako je 80% plaže predviđeno za one koji neće ležaljke. Nisu svi od ovih takvi i takvima koji se ponašaju normalno nitko neće protiv njih reći ni riječi, ali ove koje sam opisao, a na koje je mislila i Dijana Čuljak, ne volim gledat po plažama.
    Last edited by bracodubrovnik; 29-06-11 at 16:09.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Isti problem imaju i u Albaniji.. U Dracu su zaduzili "izbacivace" sa plaze jer imaju problem sa "kulturom" njima bratskog naroda iz susjedstva. Cudili su se sto ih razumijem...
    SHape k' sebi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Besmrtni monah View Post
    Nakon onog famoznog tragikomičnog teksta od prije 3 godine koji Tadića optužuje da voli muškarce i da je unuk Jure Francetića, Ravnogorci ili "srBski patriJoti" su smislili nešto još tragikomičnije. Evo što je danas osvanulo na raznim sajtovima.

Pitam se koliki koeficijent inteligencije moraš imati da bi ovako nešto napisao.
    Uvjek sam smatrao da je prebrojavanje krvnih zrnaca odvratno sr*nj* shovensko (baS tako!), ali ipak ce biti Tadicu veliki minus sa aspekta prosjecnog glasaca ako je istina da predsjednik Srbije ima 1/2 hrvatske krvi, 1/4 jevrejske a 1/4 srpske po opredjeljenju (otac rodom iz Smrijecnog,MNE).

Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam oko tog prebrojavanja krvnih zrnaca, ali gdje god da sam bila od drzava Lat. Amerike, USA, Afrike, Azije pa i ove nase Evrope, svi su me sagovornici pitali o porijeklu u detaljnom smislu, zainteresovano i sa uvazavanjem, sto je i sa moje strane uvijek ispostovano kad se govorilo i o porijeklu ostalih. Moguce da ima razlike u drustvenim slojevima o tim pitanjima, ali svi moji sagovornici jako drze do toga.. Cak i u Ex YU i to bash..bash.. Kulturoloske nijanse.
    Last edited by Rovchanka; 29-06-11 at 16:32.
    SHape k' sebi!

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Uvjek sam smatrao da je prebrojavanje krvnih zrnaca odvratno sr*nj* shovensko (baS tako!), ali ipak ce biti Tadicu veliki minus sa aspekta prosjecnog glasaca ako je istina da predsjednik Srbije ima 1/2 hrvatske krvi, 1/4 jevrejske a 1/4 srpske po opredjeljenju (otac rodom iz Smrijecnog,MNE).

Pozdrav,
    Ови што броје крвна зрнца ионако гласају за напредњаке, радикале, нс и дсс, тако да не вјерујем да ће изгубит ишта, а овај текст може само да му оснажи позицију, да се види какви су ови што су против њега, јер мислим стварно у овакву врсту глупости повјеровати....
    Само тешке будале могу.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko se ne krsti nek se sad prekrsti slobodno...
    SHape k' sebi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Click image for larger version. 

Name:	pop u atini na demostracijama.jpg 
Views:	110 
Size:	54.8 KB 
ID:	60146
    pop u atini sa quadrom na demonstracije
    Last edited by minjo; 29-06-11 at 18:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ŽRTVOVALI 7 OVACA

Poslanici u Kirgistanu klanjem ovaca čiste parlament od zlih duhova

Poslanici kirgistanskog parlamenta žrtovovali su jutros sedam ovaca kako bi - istjerali zle duhove iz skupštinske dvorane.
    Portparol parlamenta Šairbek Mamatoktorov izjavio je da su gotovo svi poslanici prisustvovali obredu klanja, i dodao da će meso ubijenih životinja biti poslato domovima za stare i nemoćne.

Siromašnim Kirgistanom, bivšom sovjetskom republikom u centralnoj Aziji, upravlja nestabilna koalicija, koja je sastavljena od 3 stranke.
    One su u posljednje vrijeme često svađaju, a ovog mjeseca je između dvije poslaničke grupe u vladajućoj koaliciji došlo do pesničenja i razmjene teških optužbi.
    Ovog mjeseca se navršava godinu dana otkako je u Kirgistanu izbila krvava pobuna nakon koje je autoritativni predsjednik države Kurmanbek Bakijev pobjegao iz zemlje.

U Cg ujedinjenju ne bi pomoglo ni "zrtvovanje" djevica.. Sa duhovima proslosti se nece rastajati tako lako, jer ovce zrtvuju po menzi svako malo pa nista... Da donesu nesto za mezu u Parlament direktno pred kamere.. pa..ko zna..
    Last edited by Rovchanka; 29-06-11 at 19:29.
    SHape k' sebi!

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ovo bi se i nama isplatilo..definitivno bi bilo učinkovitije od svih njihovih "rasprava"

Page 103 of 666 FirstFirst ... 3539399100101102103104105106107113153203603 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)