Moguli iridium sparc plugs da se stave ako su fabricki dosle obicne?
Mogu naravno, samo pazi koeficijent temperature.
TAKUMI
the World's leading dance event
Sensation
Zna li neko dje imaju da se kupe polovne felme za golfa II , danas sam isao nesto u Tuzi da gledam al ne nadjoh .
www.im7.me
Ima li neko broj neke povoljne šlep službe?
http://www.norios.com/
ima li ko ovo ?![]()
Imam ja dal je povoljna ne znam,pitaj samo da ga nadjem .....
Auto Šlep Boričić
068/070-324
069/070-324 067/879099
Broj rent a car, da imaju solidna wozila, do 50 eura na dan? Ako ima ko neka javlja.
Da li zna neko ima li zastoja na granicnom prelazu CG - SRB, cuo sam da rade nesto kod Prijepolja, ako neko ima info koji su intervali zatvaranja bio bih mu puno zahvalan.
treba da odjavim tablice zbog prevoda , pa me interesuje ima li kakva taksa i ako ima koliko iznosi
i jel dovoljno samo tablice i saobracajna da se ponese ili treba josh neki dokument ?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
meni samo jos treba informacija koliko moze da bude star taj kupoprodajni ugovor koji je zakljucen prilikom prodaje? ili ne moze da zastari?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Htio sam da pitam,najwjerowatnije dobijam na poklon kozna sjedista od audi a8 3.3 tdi quatro (98 god cini mi se ) i njegowe felme isto ,e sad mene interesuje mogu li ja to da upasujem na moga A100?
Felme ce vjerovatno bit presiroke (pretpostavljam i da su 18'' ), tako da na prednje ce ti vjerovatno guma kacit kraj spone.
A sjedista, ono sto kazu, sve se moze, ali vjerovatno imaju el podesavanje i grijanje i sve to tako da ako ces sve to da napravis mora dosta prepravki da ide
Sve sam ti objasnio, sad ti samo treba volja i malo zivaca...
TAKUMI
Momci pomoc...ovi iz firme radili vandredni tehnichki na kamionu i rekli da se ne vidi broj motora...e sad prosao je vandredni i nisu mu upisali br....oce li proc i redovni tj slika li se taj br ili se samo prepishe sa polise ili nekog drugog dokumenta...ili plochice...
Ako ga ima na staru polisu osiguranja samo se prepise broj
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks